شعریه مغز دار
شیرین جون****
مواد لازم
ورمیشل پاکستانی یا شعریه 100 گرم
شیر عسلی 150 گرم
کره 25 گرم
پودر پسته یا گردو برای تزیین
گردوی خورد شده
دارچین در صورت دلخواه
طرز تهیه
ورميشلها رو توي ديگ خورد ميكنيم و با كره تفتش ميديم تا حدي كه رنگش كمي طلايي شه و بوي خاميش گرفته شه. مواظب باشيد نسوزه شير عسلي رو اضافه ميكينم. رسپي ميگه شير عسلي رو كه اضافه كرديم ديگه تمامه. ولي من بنا به تجربه دوست دارم كمي روي حرارت تفتش بدم تا شير عسلي كاراملايز شه و در نتيجه شيريني بعد از سرد شدن مثل تافي كش بياد
فقط حواستون باشه هرچي بيشتر حرارتش بديم بعدا سفت تر ميشه و ممكنه دندون رو اذيت كنه. پس ميزان حرارت دادنش رو بنا به ذائقه تنظيم كنيد
در یک دیس نایلون فریزر پهن میکنیم و مواد را روی آن ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم .مغز گردوی خورد شده و کمی دارچین روی آن ریخته و با کمک نایلون آن را رول میکنیم.رول آماده شده را 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم.