0

نان رول‌های گل رُزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نان رول‌های گل رُزی

مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:  در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
 

نان رول بیکن



مواد لازم:

  •     آرد: 300 گرم
  •     نمک: یک قاشق چایخوری
  •     مایه خمیر: 7 گرم
  •     دوغ بدون نمک: 70 گرم
  •     شکر: یک قاشق چایخوری
  •     شیر: 70 میلی‌لیتر
  •     کره: 60 گرم
  •     تخم‌مرغ: 1 عدد
  •     زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده برای رومال: 1 قاشق سوپخوری


روش تهیه:

1. ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل آید. کره به دمای محیط رسیده را با تخم‌مرغ کمی با چنگال بزنید و در ابتدا دوغ و بعد مایه خمیر به عمل آمده و آرد و نمک را به آن اضافه کنید.

2. حال خمیر را ورز دهید و یک ساعت به آن استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. 4 عدد از خمیر قالب زده شده را از لبه به هم بچسبانید و بیکن‌ها را لای آن بگذارید و خمیر را از یک جهت رول کنید تا مثل گل رز شود و روی نان‌ها را با برس رومال بزنید در قالب مافین بگذارید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا نان‌ها پخته شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 26 آبان 1394  3:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها