0

متن صحبت های دکتر سعیدلو در مراسم معارفه

rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

متن صحبت های دکتر سعیدلو در مراسم معارفه

معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی در مراسم معارفه خویش که 26 شهریور ماه و همزمان با بیست و هفتمین روز ماه مبارک رمضان برگزار شد به تشریح اهم برنامه های مورد نظر در حوزه ورزش و تربیت بدنی در دولت دهم پرداخت.
نظر به اهمیت این برنامه و آگاهی جامعه ورزش از تفکر و دیدگاه رییس جدید سازمان تربیت بدنی در ذیل توجه شما را به مشروح این سخنان جلب می کنیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
خدای بزرگ را شاکرم که در این ایام ماه مبارک رمضان ، ماه نزول قرآن ، این دریای متلاطم و بیکران فضل و رحمت الهی و در روزهایی که مقارن با عید بزرگ فطر است ، عید مومنان و صالحان و همینطور روز قدس ، روز آزادی قبله اول مسلمین و موحدین جهان ، روز تعیین تکلیف مستضعفین و روز استکبار ستیزی و در زمانی که باران رحمت الهی هم بحمدالله باریدن گرفته توفیق حضور در جمع شما بزرگواران و عزیزان روزه دار و یاران انقلاب را برای شروعی دیگر به خدمتگزاری که در عرصه جدید نصیبم شده است .
در ابتدا از رییس جمهوری محترم و محبوب ملت ایران و مسلمین و آزادگان جهان بخاطر حسن نظر و اعتماد مجدد به خود و فرصت خدمتگزاری به مردم ایران و به ویژه جوانان وورزشکاران تشکر و سپاسگزاری می نمایم .از حضور گرم و پر طراون و شاداب همه شما عزیزان و همکاران ومدیران و تمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و ورزش دوستان هم تشکر می کنم و امیدوارم که با توکل به خداوند قادر متعال و با حمایت همه شما در این امر مهم موفق به انجام وظیفه شوم . همه ما آمده ایم تا از خدمات برادران و مدیرانی که در دولت نخم با سرافرازی زحمات قابل توجهی کشیده اند و برای اعتلای ورزش کوشیده اند قدردانی کنیم . و همینطور برای شنیدن برنامه های تحول که رییس جمهور محترم برای ورزش کشور مشخص می کنند . یعنی در حقیقت نقشه راه و استراتژی حرکت دولت دهم را در این عرصه ارایه می فرمایند . بنده هم به نوبه خودم از زحمات برادر عزیزم جناب آقای مهندس علی آبادی و دوستانشان در طول 4 سال گذشته که آثار بسیار حیاتی در ورزش کشور داشته اند و همکاران محترمشان تشکر و قدردانی نمایم .
رییس چمهور محترم راههای اصلی و جهت گیریهای مبنایی که در حقیقت منطبق از نگاه آرمانی و توجه به افق های بلند و شفاف و مبتنی بر تفکرات و آموزه های دینی و ملی و مطالبات مردم انقلابی و نیازها و ضرورت های تحول اساسی در شئون مختلف کشور است را بیان کردند . یعنی راه و روش و منش رساندن ورزش در جمهوری اسلامی ایران به طراز بالای ورزش در دنیای امروز . به همین دلیل و برای کوتاه کردن سخن بنده از مطالب زیادی که برای ارایه به شما سروران گرامی آماده کرده ام پرهیز می کنم .
با توجه به اینکه همه مطالب بنیادی و اساسی تبیین شد من و همکارانم با هماهنگی و همدلی و همگرایی و حمایت همه علاقمندان به ورزش ، اقشار مختلف مردم ، جوانان ، صاحب استعدادهای شگرف و بزرگان و پیشکسوتان و تجربه مندان و قهرمانان . صاحب نظران فکر و اندیشه در این عرصه ، تمام تلاشمان را صرف برنامه ریزی عملیاتی و اولویت بندی و تعیین راهبردهای اجرایی و نظام کنترل و نظارت خواهیم نمود.
از همه فرصت ها استفاده خواهیم کرد که نقاط ضعف و تهدیدها را که در عرصه تحولات اجتماعی و اجرایی طبیعی هستند به فرصت ها و نقاط قوت تبدیل نماییم . نقش ورزشکاران و مربیان و مدیران و اهل قلم و مطبوعات و صدا و سیما بسیار حیاتی است و دست یاری و مودت و همکاری به سوی همه دراز می کنم تا بتوانیم همه با هم بر محور عدالت و مهرورزی و خدمتگزاری ، پیشرفت و تعالی این بخش از کار را در کشور بزرگمان محقق نماییم . از آنجا که تربیت بدنی و به دنبال آن تربیت روح و روان و سلامت کامل و ارتقا اعتلای شخصیت فردی و ظرفیت های اجتماعی یکی از شئون اساسی از شئونات زندگی است ، همه با هم بر اساس برنامه های اعلام شده در اسناد فرادستی و مصوب نظام و همینطور استراتژی و نقشه راه مشخص شده در فرمایشات مقام معظم رهبری و رییس جمهور محترم حرکت خواهیم کرد.
سخن را کوتاه کنم و فقط به رئوس مطالبی که بعدا در شورای راهبردی ورزش که ان شاء الله تشکیل خواهیم داد و البته با مشارکت ورزشکاران ، مربیان ، متفکرین ، مدیران ، صاحبان اهل فکر و نظر و دانشگاهیان و همینطور نمایندگان روزنامه ها و صداو سیما این مباحث را مطرح خواهیم کرد . در اینجا به آنها اشاره خواهم کرد تا معلوم شود که همه این مطالب با اولویت خاص شان نگاه ویژه ای را طلب می کنند.
توجه ویژه به ورزش همگانی و ورزش پایه در زمینه استعدادیابی
توجه به ورزش قهرمانی و متعاقب آن ورزش حرفه ای که جملگی در تعادل و ارتباط با هم هستند . یعنی بدون ورزش همگانی ورزش قهرمانی شکل نمی گیرد و بدون ورزش قهرمانی ورزش حرفه ای هیچوقت محقق نخواهد شد .
توسعه ورزش بانوان از نظر کمی وکیفی
توسعه ورزش جانبازان و معلولان از نظر کمی و کیفی
توسعه ورزش پهلوانی و همانطور که رییس جمهوری اشاره کردند ایجاد و تقویت راه و رسم پهلوانی و مردانگی و آزادگی در همه ورزش ها و حضور قهرمانان در عرصه های ملی ، منطقه ای و جهانی . رشته هایی چون فوتبال ، کشتی، وزنه برداری ، والیبال ، بسکتبال و اصولا همه رشته های ورزشی با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل شان ، با اولویت لازم مورد توجه قرار خواهند گرفت.
اعتلای فرهنگ و آداب دینی و ملی کشور در همه شئون ورزش در اولویت خواهد بود.
از سوی دیگر چون ورزش را برای همه ایرانیان و توسط خودشان می خواهیم توجه خاص به اصل 44 و مردمی کردن تمام ورزش در اولویت اصلی برنامه ها خواهد بود .
بحث و بازنگری و تکمیل طرح جامع ورزش که در شورای راهبردی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بنده با اطمینان قلبی و امیدواری به روزهای خوش و آمیخته با سرافرازی و با توکل به خدا و امید به عنایات امام عصر (ع ) مار را شروع می کنم و بعنوان یک عنصر کوچک از تیم اصلی و بزرگ ملی از وجود رییس جمهوری محترم بعنوان رییس کل و راهنما و سرمربی آگاه و توانا به مسایل ورزشی بعنوان پشتوانه ای عظیم آسوده خاطر هستم و احساس آرامش می کنمو از آنجایی که ورزش با سیاست و دیپلماسی ، اقتصاد و علم و دانش و دعا و نیایش آمیخته است، همه با هم تلاش های خود را چند برابر خواهیم کرد تا سهم خود را در تامین سلامت جسمی و روانی جامعه و حفظ و تقویت غرور و همبستگی ملی ادا کرده باشیم.
والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته

اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
سه شنبه 31 شهریور 1388  1:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها