لازانیا اسفناج وپنیر
یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1/3 پیمانه پیاز خورد شده
یه حبه سیر له شده
2قاشق سوپ خوری رب گوجه
2گوجه فرنگی خرد شده
یک ونیم قاشق چای خوری ریحان خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
1/4 قاشق چای خوری شکر
کمی نمک
کمی فلفل
8 رشته لازانیای خشک
300 گرم اسفناج خرد شده
3/4پیمانه پنیر سفید کم چربی یا بدون چربی
نصف پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
2قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده
2قاشق چای خوری ریحان خرد شده یا نصف قاشق ادویه ایتالیایی
1سفیده تخم مرغ
برای سس ، روغن زیتون را ور یک ماهیتابه متویط گرم میکنیم پیاز وسیر را در روغن داغ ریخته حرارت میدیم تاپیاز نرم شود گوجه ها رب ریحان شکر نمک وفلفل رو اضافه کنید میگذاریم تا به جوش بیاد زیر شعله رو کم کنید 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد (در ظرف رو نگذارید) تا به غلظت دلخواه برسد
در این فاصله لازانیا هارا طبق دستور بسته اماده کنید بعد از ابکشی میگذاریم تا اب اضافی ان برود
برای موار داخل رولت آب اسفناج هارو میگیریم در یک کاسه ریحان وپنیر هارو مخلوط میکنیم سپس اسفناج وسفیده تخم مرغ هارو به ان اضافه میکنیم خوب بهم زده تا یکنواخت شود
فر را در درجه 350 فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد گرم کرده در این فاصله رولت هارو میپیچیم به این ترتیب که روی هر ورقه ابتدا مخلوط اسفناج رو میریزیم به طور یکنواخت ولوله میکنیم رولت ها را دو تا دوتا در ظرف مخصوص فر گذاشته مقداری سس روی ان میدهیم وحدود 25 دقیقه بعد رولتها اماده است