سالادها
در اين قسمت سالادها رو قرار ميدهيم.
مدير محترم اگر در منوي بالا قسمتي رو براي سالادها اختصاص بدهند عالي مي شود.
پاسخ به:سالادها..........الجزایر و تونس (کوسکوس)
الجزایر و تونس (کوسکوس) سالاد بلغور بخارپز تهیه شده با مخلوطی از هویج، سیبزمینی، شلغم، جعفری و دیگر سبزیجات که گاهی همراه با یک کاسه دوغ خنک سرو می شود
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
پاسخ به:سالادها
پاسخ به:سالادها........سالاد_انار
یه سالاد زیبا و خوشمزه متناسب با فصل #سالاد_#انار كلم سفيد خرد شده انار دون شده گردو خرد شده سينه مرغ ساطوري سس مايونز نمك آبليمو همه مواد را مخلوط ميكنيم در ظرف مورد نظر كيسه فريزر يا سلفون انداخته يك رديف انار ميريزيم و كف ظرف را كامل پر ميكنيم بعد مواد آماده شده را روي انار ها ريخته و صاف ميكنيم رويش را پوشانده در يخچال دو سه ساعت استراحت ميدهيم بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو میکنیم.
پاسخ به:سالادها.......سالاد مکزیکی
#سالاد مکزیکی مواد لازم : کلم پیچ سفید: پنج کاسه ماست خوری کلم پیچ پنفش:نصف کاسه ماست خوری کنسرو ذرت:یک کاسه ماست خوری کالباس و البته گزینه بهتر ژامبون:300گرم سس مایونز:یک کاسه ماست خوری ماست:یک.کاسه ماست خوری سرکه:4ق غ شکر:نصف ق غ نمک وفلفل:به میزان لازم طرزتهیه: ماست وسس را دریک ظرف بزرگ ریخته،باهمزن دستی هم.میزنیم،سپس نمک وفلفل و شکر و سرکه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم! بعد کلم وذرت و یک کاسه کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد اماده شود! در یخچال قرار دهید به مدت نیم ساعت!
پاسخ به:سالادها.........سالسای_ذرت_رنگارنگ
#سالسای_ذرت_رنگارنگ مواد لازم برای 4 فنجان: ذرت فریزی یا تازه 1 فنجان گوجه فرنگی متوسط - ریز خرد شده 2 عدد فلفل دلمه ای سبز – ریز خرد شده نصف فنجان فلفل دلمه ای نارنجی – ریز خرد شده نصف فنجان پیاز – ریز خرد شده یک چهارم فنجان آب لیموی تازه 4-3 قاشق غذا خوری سرکه سیب یا سرکه برنج 2 ق س ریحان – ریز خرد شده 10 برگ فلفل (در صورت تمایل، بدون دانه و ریز شده) نصف یک عدد این مواد به اندازۀ 4 فنجان سالاد به ما می دهد، که همراه نان سالسا می توانید نوش جان کنید. طرز تهیه: اگر از ذرت تازه استفاده می کنید، ابتدا ذرت ها را در آب جوش ریخته و به مدت 3 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد سپس سریعاً زیر آب سرد گرفته تا از پختن بیشتر ممانعت به عمل آید. اگر از ذرت فریزری استفاده می کنید، حتی اگر زیاد هم یخ نبسته است به مدت 2 دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش نمایید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا بیشتر حرارت نبیند. تمام مواد را بر اساس دستور اولیه، حاضر نمایید سپس با همدیگر مخلوط کنید و به مدت 20-15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند. این مواد را می توانید در ظرف در دار؛ به مدت 3 روز در یخچال نگهداری نمایید. برای اینکه این سالسا طعم بهتری داشته باشد، ریحان آن را 20-15 دقیقه قبل از سرو کردن به آن اضافه کنید، زیرا ریحان به سرعت اکسید می شود و دقت نمایید که اگر این سالسا را از یخچال خارج می کنید اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاق برسد سپس میل نمائید. این سالسای لذیذ و رنگارنگ را می توانید بعنوان سالاد در کنار غذا استفاده نمایید. ارزش غذایی: کالری 13 واحد، چربی 0.1 گرم، چربی اشباع شده 0، کالری ناشی از چربی 7.5%، کلسترول 0گرم، پروتئین 0.4 گرم، کربوهیدرات 3 گرم، شکر 1.1 گرم، فیبر 0.5 گرم، سدیم 1 میلی گرم، کلسیم 4 میلی گرم، آهن 0.1 میلی گرم، ویتامین C 13.6 میلی گرم، بتا کارتن 88 میکرو گرم، ویتامین E 0.1 میلی گرم، لیکوپن 352 میکرو گرم.
سالاد سزار
سالاد سزار Caesar Salad یکی از بهترین سالاد ها همین سزاره با مواد کم اما کلی خوشمزه و بی نظیر فقط چاشنیش با دقت آماده بشه خود خود بهشته مواد لازم سالاد کاهو پیچ یکی کوچیک نان تست روغن زیتون بکر پارمزان مواد لازم سس سزار زرده تخم مرغ یک عدد آب لیموترش 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق چایخوری سیر له شده یک عدد سس مایونز 2 قاشق غذاخوری بالزامیک یا سسس وورچسترشایر یک قاشق غداخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری پارمزان 2 قاشق غذاخوری پر همیشه برای سالاد باید کاهو خنک باشه، کاهو پیچ رو با دست تکه میکنیم درشت باشه و توی ظرف میریزیم و میذاربیم یخچال برای کروتان، نون های برشته ی روی سالاد، نون ها رو مکعبی خورد میکنیم و روی گریل داغ میذاریم و روش روغن زیتون میدیم وقتی طلایی شد برشون میگردونیم تا اون سمتشم طلایی بشه بعد میذاریم کمی خنک بشه برای سس همه ی مواد رو توی کاسه میریزیم خوب هم میزنیم تا سس یکدست بشه ظرف کاهو رو میاریم و سس رو روی کاهو میدیم و بعد کروتان رو روش میذاریم و در آخر پارمزان رو روی سالاد میپاشیم حالا میشه بهش آووکادو یا سینه ی مرغ گریل شده و بیکن و یا گوجه فرنگی اضافه کرد یکی از سالادهای پرطرفدار و خوشمزه آماده شد
پاسخ به:سالادها.....سالادزمستانی
#سالادزمستانی مواد لازم: خیارشور خرد شده یک پیمانه لوبیا چیتی پخته یک پیمانه سیب زمینی پخته خرد شده یک پیمانه هویج پخته خرد شده یک پیمانه لبوی پخته شده ، خرد شده یا با قالب به فرم مشخص درآورده شده یک دوم پیمانه کاهو ۶ برگ سس مایونز یک پیمانه نمک و فلفل به اندازه کافی سرکه یک قاشق آبلیموی تازه یک قاشق طرز تهیه: همه مواد ( چهار گوش ) خرد شده را با هم مخلوط نموده ، سس مایونز رقیق شده را به آن اضافه کرده و داخل ظرف گودی که در آن کاهوی خرد شده ریخته ایم ، می ریزیم . برای تزئین ، در وسط ظرف روی سالاد ، زیتون سیاه می گذاریم و دورآن را با برگ جعفری تزئین می کنیم.
ســـالادپنیـر
#ســـالادپنیـر مواد لازم: یک پیمانه پنیر فتا مکعبی خرد شده نصف پیمانه کرفس خرد شده نصف پیمانه قارچ اسلایس و بخـارپز شده نصف پیمانه هویج بخارپز و نگینی خرد شده نصف پیمانه مغز گردو ¼ پیمانه کشمش چهار قاشق غذاخوری ماسـت چکـیده ¼ پیمانه روغن زیتون ¼ پیمانه آبلیمو پودر زیره، آویشن، سیر و رزماری از هر کدام: نصف قاشق چایخوری ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک طرز تهیه: ۱. گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را میگیریم. کشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس میکنیم تا کمی نرم شود. ۲. همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه دار شوند.