*پودر خمير مايه- دو و يک چهارم قاشق مرباخوري*آب ولرم- يک و يک سوم پيمانه* آرد- سه و نيم پيمانه، در صورت نياز اضافه کنيد.*روغن زيتون- ۲ قاشق غذاخوري*نمک- سه چهارم قاشق مرباخوري*شکر- يک قاشق غذاخوري
*سير- يک بوته کوچک*نمک و فلفل سياه- به اندازه کافي*کره آب شده- ۵۰ گرم*پنير پارميزان- نصف پيمانه*پنير مازورلا رنده شده- يک پيمانه
*سير را کمي با روغن زيتون آغشته کنيد و در کاغذ فويل بپيچيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد بپزد.
*خمير مايه را در آب ولرم قرار دهيد و بگذاريد کمي ور بيايد.
*پس از ور آمدن خمير مايه، آرد، روغن زيتون، نمک و شکر را به آن اضافه کنيد و با دست هم بزنيد پس از مخلوط شدن به مدت ۷ دقيقه خمير را خوب ورز دهيد.
در صورت خيس يا چسبناک بودن خمير، کم کم آرد اضافه کنيد تا خمير نرم و يک دست شود.
*خمير را با سلفون بپوشانيد و به مدت ۲ ساعت در مکان گرم قرار دهيد.
*پس از ۲ ساعت، به خمير مشت بزنيد تا هواي آن خالي شود خمير را به دو قسمت تقسيم کنيد. هر يک را در کاسه جداگانه اي قرار دهيد، روي آن را بپوشانيد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند.
*مي توانيد يک قسمت آن را در فريزر قرار دهيد و بعدها از آن استفاده کنيد.
براي فريز کردن، تمامي اطراف خمير را کمي چرب کنيد و در کيسه زيپ دار که هواي آن را خارج کرده ايد، قرار دهيد. اين خمير به مدت ۳ ماه قابل فريز است.
*فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* ۲سيني را با کاغذ روغني آماده کنيد.
*سير را از پوست خارج و خرد کنيد و با کره مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
*هر يک از خميرها را روي سيني يا سطحي کمي آغشته به آرد با وردنه به شکل مستطيل پهن کنيد.
*با برس، مخلوط کره و سير را روي سطح هر يک بماليد؛ روي آن پنير پارميزان بريزيد. آن ها را برش هاي نازک بزنيد و پيچ دهيد.
*روي هر سيني حدود ۷ برش نان با فاصله قرار دهيد و به مدت ۱۷ دقيقه در فر بگذاريد سپس از فر دربياوريد و روي هر يک پنير چدار بريزيد و مجدد به مدت ۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن قهوه اي و برشته شود.
*نان هاي آماده شده را مي توان تا ۲ ماه نيز فريز کرد.
*کالري- ۲۰۰ *چربي کلي- ۱۰ گرم * کربوهيدرات کلي- ۲۱گرم * پروتئين- ۷گرم