0

ترشی بلال

 
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی بلال

#ترشی بلال

بلال 4عدد

سیر یه بوته
سرکه قرمز ونمک به میزان لازم

بلال را پوست گرفته وبامقداری اب مگذریم تا بپزد بعد بلال ها را بطور مساوی به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم از چاقو مناسب استفاده کنید چون برش دادن بلال یه کم به خاطر سفت بودنش سخته
 ودرون شیشه مناسب حلقه های بلال را می چینیم ویه ردیف سیر به همین ترتیب تاشیشه پر شود سرکه ونمک را قاطی می کنیم وروی بلال میریزیم بعد ازیکهفته درون یخچال میتوان نوش جان کرد

 

دوشنبه 16 شهریور 1394  8:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی
دوشنبه 16 شهریور 1394  8:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها