0

راهنمای گام به گام ثبت شرکت

 
mortezari
mortezari
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1394 
تعداد پست ها : 4

راهنمای گام به گام ثبت شرکت

برای اینکه بخواهید شرکت ثبت کنید مثل هر چیز دیگری نیاز به این دارید که از فرایند آن اگاه باشید و بعد نسبت به ثبت شرکت اقدام نمایید. در زیر به آموزش ثبت شرکت پرداخته ایم.

گام های ثبت شرکت:

اولین اقدام این است که یک شریک خوب پیدا کنید.

مسوئلیت و وظیفه هر سرمایه گذار در شرکت محدود و به اندازه میزان سرمایه اوست حداقل تعداد سهامداران برای ثبت شرکتی با ۲ نفر و در شرکت های سهامی خاص ۳ نفر است همچنین حق رأی هر کسی به اندلزه میزان سرمایه اودر شرکت است پس به فکر یک شریک خوب باشید .

2657FA54-7955-4DC1-B203-7493237B87E3

در گام دوم به سراغ سامانه اینترنتی ثبت شرکت بروید و در قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت فرمی را مشاهده خواهید کرد که باید آن را تکمیل کنید کلیه اطلاعات ومشخصات مربوط به خودتان و هر متقاضی دیگر در این فرم باید نوشته شود.

در مرحله بعد باید نام و نوع شخص حقوقی شرکت را انتخاب کنید وسپس در فرم وارد کنید.شما مجاز به انتخاب ۵ نام برای شرکت خود می باشید که از بین آنها نامی که تکراری نباشد یا اینکه مربوط به سازمان یا اداره دولتی نمی باشد انتخاب و به شما یک کد رهگیری داده می شود.

در گام چهارم باید مدت زمان و نوع فعالیت مشخص شود مثلا فعالیت از نوع،آموزشی و پژوهشی یا علمی و مدت زمان هم به صورت محدود یا نامحدود انتخاب می شود همچنین برخی از فعالیت ها نیاز به کسب مجوز می باشد.

در مرحله پنجم بایستی نشانی و محلی را که برای شرکت در نظر گرفته اید وارد کنید و اگر مکانی مشخص وجود نداشته باشد شما می توانید آدرس منزل ،شماره تماس و کد پستی خود را وارد کرده تا مدارک مربوط به ثبت شرکت در منزل تحویل داده شود .

در گام ششم باید میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای سرمایه اولیه شرکت در قسمت «سرمایه شخص حقوقی»مشخص شود که در شرکت های محدود از ۱۰۰هزار تومان شروع می شود و با توجه به اعتبار شرکت مبالغ بیشتری را در نظر می گیرند .

در مرحله هفتم باید اسامی تمام شرکای خود را در فرم پیش روی خود وارد کنید مشخصات کامل از جمله اطلاعات شناسنامه ای ،همچنین آدر پستی و شماره تماس باید ثبت شود اگر تعداد این افراد بیش از ۱۵۰نفر باشد بایستی فرم مخصوصی که در سایت گذاشته شده را دریافت و مشخصات را وارد کنید.

1_3

در گام هشتم باید میزان سهام هر یک از شرکا مشخص شود که نوع سهام می تواند به صورت نقدی و غیر نقدی ثبت گردد. همچنین نوع سمت آنها نیز در این مرحله مشخص و وارد می شود.

در مرحله نهم با انتخاب تعداد شعبه های در نظر گرفته شده و همچنین مکان آنها ،در فرم مربوطه وارد که این کار را می توان به بعد از مشورت با شرکا نیز انجام داد بعد از این کار تعیین سال مالی شرکت و تکمیل صورت جلسه ضرورت دارد.

در مرحله دهم تعیین اساس نامه شرکت مدنظر است که در این باره فرم مربوط اساس نامه در اختیار شما قرار می گیرد با تکمیل این فرم و همچنین در صورت تمایل می توانید قوانین خاص شرکت خود را وارد کنید و بعد از اینکه آن را برابر با اصل کردید در سایت ثبت شرکت ها آن را بارگذاری کنید با این کار ۹۰ درصد کار شما به اتمام رسیده است سپس باید منتظر اداره ثبت شرکت ها بمانید تا از شما مدارک را درخواست کنند.

در اقدام آخر شما باید آگهی ثبت شرکت خود را در روزنامه رسمی به چاپ برسانید که این کار بعد ازتأیید تمام مراحل و دریافت شماره ثبت انجام می گیرد اصل این آگهی لازم وضروری است پس در حفظ آن بکوشید .

در آگهی باید نام و نوع شرکت ثبت شود که پس از درج آگهی شما می توانید کار خود رابه طور رسمي آغاز کنید.

شنبه 14 شهریور 1394  3:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها