0

مبحث 105 طرح صالحین: «فضای مجازی»

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

با عرض سلام و ادب؛

یکی از واقعیت های این روزهای زندگیمان فضای مجازی است! که با چالش ها، آسیب ها و فرصت های گوناگونی که با خود به همراه آورده مبحثی داغ هر چند به صورت گهگاه؛ در محافل مختلف رسمی و حتی خانواده ها می باشد! تشکیل شورایی عالی، توسط مقام معظم رهبری در اسفند ماه سال 1390 خود گویای اهمیت بسیار فراوان آن می باشد.

واقعیت فضای مجازی وقتی شکل جدّی تر به خود می گیرد که هر روز به شکلی خود را به روز می کند و سعی دارد در قامتی تازه در زندگی مان سری بزند! حال می تواند آسیبی تازه و یا فرصتی جدید و در اکثر مواقع توأمان دارای چالش و یا فرصت های جدیدی می باشد که با توجه به نحوه استفاده می تواند اثر گذار باشد!

در این مبحث از طرح صالحین قصد داریم به موضوع «فضای مجازی» بپردازیم و از نظرات ارزشمند شما عزیزان در این موضوع بهره ببریم. در ضمن در صورت تمایل می توانید به سؤالات زیر نیز پاسخ دهید:

1. با توجه به نحوه استفاده از فضای مجازی در جامعه ما خصوصاً در قشر جوان، این محیط نوعی تهدید محسوب می شود یا فرصت؟ چرا؟

2. فرهنگ استفاده از فضای مجازی در جامعه ما مناسب است؟

3. آسیب ها و فرصت های فضای مجازی(خصوصا شبکه های اجتماعی موبایلی) چیست؟

4. نظر شما درباره اخلاق فضای مجازی یا فضای مجازی اخلاقی چیست؟

5. رویکرد آینده خانواده ها و مسئولین در نحوه برخورد با اشکال جدید فضای مجازی چگونه باید باشد و آیا تاکنون جهت گیری ها مناسب بوده؟

موفق و سلامت باشید.

جمعه 13 شهریور 1394  11:28 PM
تشکرات از این پست
farnaz_s omiddeymi1368 farshon ravabet_rasekhoon aliada nargesi shirdel2 adam55 haj114 sr1313 nargesza 8pooria
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مبحث 105 طرح صالحین: «فضای مجازی»

فضای مجازی درنوع خودش بی نظیره اماکلاهرچیزیکه ازحدخودفراتررودمخرب ذات وروحیات آدمیست چراکه کمترکسی است که درجامعه کنونی به دستگاههای مجازی علاقه نداشته باشدولی بطورکلی نسبت به فضای حقیقی بازهم عقبترمی باشدچراکه فضای حقیقی وجودداردامامجازی خیردرحالیکه همین فضای مجازی محل تبلیغ وترویج وپیشرفت موضوعات مطروحه درزمینه های مختلف سیاسی،اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی،علمی می باشد.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 14 شهریور 1394  3:58 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 aliada zaker7007 omiddeymi1368 farnaz_s shirdel2 adam55 nargesza
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

فضای مجازی هم حسن داره و هم ضرر...

البته بستگی به استفاده کننده داره

فضای مجازی در بیشتر موارد پایبندی به اخلاقیات رو متزلزل میکنه...

اگه استفاده خوبی بشه بنظرم بد نیست ولی خوبم نیست

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

شنبه 14 شهریور 1394  9:56 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 farnaz_s shirdel2 farshon adam55 haj114 nargesza
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

فضای مجازی واژه‌ای است که در دهه ۱۹۸۰ وارد ادبیات علمی تخیلی شد و شاغلان در زمینه کامپیوتر و علاقه‌مندان به سرعت آن را به کار بردند و در دهه ۱۹۹۰ رایج شد. در این دوره، استفاده از اینترنت، شبکه و مخابرات دیجیتال سریعاً در حال رشد بود و لفظ فضای مجازی می‌توانست بسیاری از ایده‌ها و پدیده‌های نوظهور را نمایندگی کند.

لفظ مادر فضای مجازی سایبرنتیک است که از κυβερνήτης یونانی باستان به معنای فرماندار یا راننده مشتق شده، واژه‌ای که نوربرت وینر برای کار پیشگامانه اش در مخابرات الکترونیک و علم کنترل به کار برد.

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

شنبه 14 شهریور 1394  3:27 PM
تشکرات از این پست
farnaz_s ehsan007060 shirdel2 omiddeymi1368 farshon adam55 nargesza
ghasem8224
ghasem8224
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1025

دنياي مجازي منهاي گناه

سوال: دنیای مجازی زمینه گناه را خواسته یا ناخواسته فراهم می‌نماید، مخصوصا در امثال فیس نما و مسنجر و... برای اینکه ما به گناه نيفتيم چه اقدامی می‌شود انجام داد؟ و آیا ما هم در این گناه نقشی داريم؟
سلام عليكم ...
از اين كه سوال خودتون را با گروه اخلاق و تربيت در ميان گذاشتيد، از شما كمال تشكر و قدر داني را دارم اميدوارم كه خداوند به شما و ما توفيق عبادت و بندگي و ترك گناه عنايت بفرمايد.
حجت الاسلام قرائتي در كتاب گناه شناسي عواملي كه انسان را از گناه باز مي دارد معرفي كرده كه به چند مورد آن در اين پاسخ اشاره خواهد شد.

1: تفكر در عاقبت كار: بطور كلى تفكر و انديشه‏‌ى صحيح، بطور مستقيم يا غير مستقيم عامل بازدارنده از انحرافات و گناهان مى‏‌شود، و همچون آينه‏‌ى صاف نشان‏ دهنده‏‌ى زيبايى‏‌ها و زشتى‏‌ها است. چنانكه حضرت على عليه السلام مى‌‏فرمايد:
فكر آينه‏‌ى صاف است.[1]
حضرت در روايت ديگري مي‌فرمايد: كسى كه نيكو بينديشد، دستخوش لغزش نمى‏‌شود.[2]
بله واقعا همين گونه است كه حضرت فرموده است تفكر در عواقب كار، عامل مصونيت از گناه است.

2: توجه به حضور خدا در همه جا: ايمان به خدا، و ياد او در همه حال و اعتقاد به اينكه همه ما در محضر خدا هستيم، از اساسى ترين اهرم‏‌هاى بازدارنده از گناه است، اثر و نقشى كه اين عقيده در كنترل انسان و جلوگيرى از طغيان غرائز حيوانى دارد، هيچ چيز چنين اثر و نقش را ندارد. و قدرت ايمان به خدا و ياد او در ريشه‏‌كن نمودن گناه از همه‏‌ى قدرت‏‌ها نيرومندتر است. سازمان‏‌هاى پليسى و انتظامى با فقدان ايمان و تكيه‏‌گاه معنوى هرگز نمى‌‏توانند در اصلاح فرد و جامعه توفيق يابند.
ايمان به خدا و اعتقاد به آگاهى او بر همه چيز و حضور او در همه جا، در انسان آنچنان نيرويى در برابر گناه به وجود مى‌‏آورد كه او را همچون سپرى فولادين و نفوذ ناپذير در برابر گناهان مى‏‌كند.
انسان ممكن است در خانه باشد و با بستن در، مانع حضور ديگران شود ولي مانع حاكم و قاضي روز قيامت نمي‌تواند باشد همان گونه كه خداوند در قرآن كريم انسان‌ها را به اين نكته هشدار داده و مي‌فرمايد:
آيا انسان نمى‌‏داند كه خداوند همه اعمالش را مى‏‌بيند؟ [3]
و در آيه ديگري مي‌فرمايد:
قطعاً پروردگار تو در كمينگاه است. [4]
و در آيه ديگري مي‌فرمايد:
خداوند چشم‏‌هايى را كه به خيانت گردش مى‏‌كند، مى‏‌داند و بر آنچه در سينه‌‏ها پنهان است. آگاه مى‌‏باشد.[5]
در مقامى كه كنى قصد گناه /  گر كند كودكى از دور نگاه‏
شرم دارى، زگنه، در گذرى/  پرده عصمت خود را ندرى‏
شرم بادت كه خداوند جهان/  كه بود خالق اسرار نهان‏
بر تو باشد نظرش بى‏ گه و گاه / تو كنى در نظرش قصد گناه‏

3: خود شناسي و توجه به شخصيت انساني: يكى از عوامل بازدارنده گناه اين است كه انسان شخصيت خود را بشناسد و به آن توجه داشته باشد چرا كه بخشى از گناهان بر اثر آن است كه انسان به ارزش خود پى نبرده است.
به عنوان مثال: اگر بچه در خانه استكانى را بشكند به او تندى مى‏‌كنى كه چرا استكان را شكستى، ولى همين بچه اگر در كنار مهمان‏‌ها، ديس قيمتى غذا را بشكند، با كمال خونسردى مى‏‌گويى مهم نيست جانت بسلامت! در اينجا به شخصيت خود نزد مهمان‏‌ها توجه كردى و همين باعث گرديد كه خود را كنترل نمودى.
اگر انسان بداند كه خداوند او را به همه مخلوقاتش برتري داده است هيچ گاه روح سفيد خداداديش را با گناه سياه و زشت نمي‌كند خداوند در بيان شخصيت و مقام انسان مي‌فرمايد:
و هر آينه فرزندان آدم را گرامى داشتيم و در خشكى و دريا (بر مركبها و كشتى) برنشانديم و از چيزهاى پاكيزه روزيشان داديم و آنان را بر بسيارى از آفريدگان برترى كامل بخشيديم [6]
به راستى اگر ما خود را بشناسيم و به شخصيت خود توجه كنيم، همين توجه ما را از گناه باز مى‏‌دارد ولى وقتى كه خود را پست و خوار و پوچ تصور كنيم به پستى تن مى‌‏دهيم

4: ايمان به معاد: ايمان به معاد يعنى ايمان به دريافت كيفر و پاداش اعمالى كه ما در دنيا انجام داده‏‌ايم. يعنى هيچكدام از نيكى‌‏ها و بدى‏‌هاى ما نابود و فانى نمى‌‏شود، بلكه انسان در گرو اعمال خود است. چنين عقيده‌‏اى نقش عميقى در پرورش روح انسان دارد.
در اينجا به عنوان نمونه به ذكر چند آيه مى‌‏پردازيم:
روز قيامت روزى است كه هر كس آنچه را از كار نيك يا بد انجام داده حاضر مى‏‌بيند. [7]
باز خداوند در آيه ديگري خداوند در بيان روز قيامت مي فرمايد:
انسان‌‏ها از قبرها بيرون مى‌‏آيند، در حالى كه چشم‌هايشان (از وحشت) خاشع و به زير افتاده است و همچون ملخ‏‌هاى پراكنده (بى‏‌هدف) به هر سو مى‏‌دوند.[8]
توجه به روز قيامت و روز رسيدن به پاداش و يا كيفر اعمال عامل بسيار مهمي در ترك گناه مي باشد.

5: عبادت: عبادات، اگر بطور صحيح و با شرايط انجام گيرند، علاوه بر فوايد بسيار معنوى، نقش بسزايى در كنترل گناه دارند همان گونه كه خداوند در اين خصوص مي فرمايد:
 نماز آدمى را از فحشا و منكر باز مى‏دارد.[9]
با توجه به چند موردي كه در مورد كنترل گناه براي شما عرض كردم فرقي نمي‌كند كه انسان در كجاي دنيا باشد، در دنياي حقيقي و يا مجازي؛ اگر به اين چند مورد توجه داشته باشد مي‌تواند خودش را از فرو رفتن در گناهان حفظ كند و روح زيبا و ملكوتيش را با زشتي گناه، زشت نكند و اگر انسان به اين چند مورد توجه نداشته باشد اگر در بيابان هم باشد باز راهي براي گناه كردن پيدا خواهد كرد. و اگر ما هم در توليد مطالب انحرافي باشيم قطعا در گناه شريك خواهيم شد و يا اگر از كساني كه مطالب انحرافي توليد مي‌كنند راضي باشيم در گناه آنان شريك هستيم.
 چقدر خوب است ما در فضاي مجازي احاديث اهل بيت و مطالب سازنده را انتشار بدهيم تا هم از سربازان امام زمان در انتشار دين باشيم و هم از گناهان اين فضا مصون و محفوظ بمانيم. ان شاالله

http://www.axgig.com/images/46102340277214272922.jpg

شنبه 14 شهریور 1394  3:28 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 farnaz_s omiddeymi1368 adam55 nargesza
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

1. با توجه به نحوه استفاده از فضای مجازی در جامعه ما خصوصاً در قشر جوان، این محیط نوعی تهدید محسوب می شود یا فرصت؟ چرا؟

ب نظر شخص خودم بیشتر تهدید اونم ب خاطر استفاده نادرست... البته میتونه خوب باشه ب شرطی ک حساب شده پیش برن.

2. فرهنگ استفاده از فضای مجازی در جامعه ما مناسب است؟

بیشتر ب طرف خیر... فرهنگ سازی درستی صورت نگرفته...

3. آسیب ها و فرصت های فضای مجازی(خصوصا شبکه های اجتماعی موبایلی) چیست؟

آسیباش ک مسلما بیشتره؛ مخصوصا اونایی ک معتاد فضاهای مجازی شدن(حالا یا موبایل یا اینترنت) جسمی روحی فرهنگی اجتماعی

4. نظر شما درباره اخلاق فضای مجازی یا فضای مجازی اخلاقی چیست؟

هرکسی اگه درست تربیت شده باشه ی سری باید و نباید واس خودش داشته باشه، محیط مجازیو غیر مجازی واسش فرقی نمیکنه... اخلاق مداری مجازیو غیرمجازی نمیشناسه!

5. رویکرد آینده خانواده ها و مسئولین در نحوه برخورد با اشکال جدید فضای مجازی چگونه باید باشد و آیا تاکنون جهت گیری ها مناسب بوده؟

خانواده اگه اول خودشون سالم باشنو محیط مناسب و آرومیو واس فرزندان ب وجود بیارن، بچه آرامشش دیگه تو محیطای مجازی نخواهد بود... مسئولینم زحمت بکشن ی خرده نظارت کنن... چرا باید ی سری ب خودشون اجازه بدن هرچیزی بزارن تو دید عموم!!!

شنبه 14 شهریور 1394  3:44 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shirdel2 farnaz_s omiddeymi1368 farshon adam55 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

ابلاغ ۱۰ وظیفه و مأموریت شورای عالی فضای مجازی

...پیدایش فضای مجازی در چند دهه‌ی اخیر یکی از بزرگترین نمادهای تحول جهانی است. رخدادی که تأثیرات شگرف آن هر روز در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی در عرصه‌ی ملی و بین‌المللی نمود بیشتری پیدا می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این حکم، با اشاره به اهمیت شورای عالی فضای مجازی در «مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات این عرصه»، و همچنین وظیفه اصلی این تشکیلات یعنی «سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به‌هنگام و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی»، ۱۰ محور مهم وظایف و مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کردند.

شنبه 14 شهریور 1394  3:50 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 farnaz_s omiddeymi1368 adam55 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

با سلام و عرض ادب

من هم با نظر دوستان موافقم

فضای مجازی هم مزایا داره هم معایب

مزایاش اینه که آدم سرگرم میشه، اوقات فراغتش پر میشه، با دوستان و آشنایان راحت ارتباط

برقرار میکنه، کم هزینه هستش و .....

معایبی هم داره اینکه آدما رو شیفته خودش کرده، خوشی هایی که قدیما بود

دیگه نیست، رفت و آمدهای قدیم دیگه نیست، خانواده ها از کوچیک تا بزرگ همه

خودشون رو با این فضا سرگرم میکنن، دیگه کسی وقتی واسه حرف زدن نداره

در کل میتونم بگم این روزا همه درگیر این فضای مجازی شدن ...

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:09 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shirdel2 omiddeymi1368 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

چه دنیای ست این دنیای مجازی ...

مجازی است و درعین حال مملو از انسان های واقعی

اما….

خنده هامان ، شکلک ..

گریه هامان شکلک…

وخودمان تنها یک عکس…

بی صدا حرف می زنیم...

بی صدا فریاد می زنیم…

بی صدا زار می زنیم …

وبی صدا می شکنیم ...

گاهی ندیده رفاقت می کنیم…

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:12 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shirdel2 omiddeymi1368 shayesteh2000 adam55 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

ز دست “لاین” و “وایبر” هر دو فریاد!

که ما را بد رقم کردند معتاد!

امان از “واتساپ” و “بی تالک” و “تانگو”

“اینستاگرام” که دیگر کرده بیداد..

چنان درگیر دنیای مجازیم

که دنیای حقیقی رفت از یاد

چه شد آن گوشیای ساده ی قبل؟

“اریکسون” ، “موتورلا” روحتان شاد!

ز “نوکیا” و آن “یازده دو صفرش”

گرفته تا به “شصت و شیش، هشتاد”!

چو آمد “اندرویید” و “سیم بی ان” رفت

برفت از دست دیگر، وقته آزاد..

چنان درگیر “استاتوس″ و “پستیم”

که در “پیس″ و “کپی” گشتیم استاد!

مدیر خانه و شغلم کمم بود!

مدیر این گروهم گشت مازاد!!!!

از آن روزی که گوشی گشت تعویض!

شدم بنده پنیر و  برادرم کارد!!

اگر چه صد فرند ” اد کرده” مارا

“بلاک” زندگی گشتیم: ای داد ..

خودم دانم نصیحت کار من نیست

“که خرما خورده را منع است ایراد”

تلف کردم همه وقتم به این شعر

“گروپی” تازه آن سو گشت ایجاد

هزاران “پی ام” ناخوانده را من

کنون باید بخوانم: اوه.. مای گاد…

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:14 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shirdel2 omiddeymi1368 shayesteh2000 adam55 haj114 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:21 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ehsan007060 farshon adam55 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

تنهایی یکی از محصولات تکیه بیش از حد بر تکنولوژی است که خود بعنوان راهی برای مشکلی که ایجاد کرده استفاده می‌شود.

هرچه زمان بیشتری را صرف ساختن روابط مجازی کنید، یا تنهایی خودتان را با سرگرمی‌های مختلف پر کنید، ایجاد ارتباطات معنادار واقعی برایتان دشوارتر خواهد شد. این ناتوانی برای ایجاد رابطه به احساس دردناک تنهایی به اضافه اعتیاد به وسایل منحرف‌کننده حواس (تکنولوژی)، خستگی و کلافگی و در نهایت افسردگی ختم خواهد شد.

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:22 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon adam55 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

دنیای مجازی واقعی

تو پارک نشسته بودم داشتم تو گوشی فیس بوکمو چک می کردم.

یه پسر پنج شش ساله اومد گفت: عمو یه آدامس می خری؟

گفتم: همرام پول کمه ولی میخوای بشین کنارم، الان دوستم میاد می خرم.

گفت: باشه و نشست کنارم.

بعد مدتی گفت: عمو داری چیکار می کنی؟

گفتم: تو فضای مجازی می گردم.

گفت: اون دیگه چیه عمو؟

خواستم جوابی بدم که قابل درک یه بچه پنج شش ساله باشه. گفتم: عمو، فضای مجازی جاییه که نمی تونی چیزی لمس کنی ولی تمام رویاهاتو اونجا می سازی!

گفت: عمو فضای مجازیو دوس دارم. منم زیاد توش می گردم.

گفتم: مگه اینترنت داری!؟

گفت: نه عمو، بابام زندانه، نمی تونم لمسش کنم ولی دوسش دارم. مامانم صبح ساعت 6 میره سر کار شب ساعت 10 میاد که من میخوابم، نمی تونم ببینمش ولی دوسش دارم. وقتی داداشی گریه می کنه نون می ریزیم تو آب فک می کنیم سوپه، تا حالا سوپ نخوردم ولی دوسش دارم. من دوس دارم درس بخونم دکتر بشم ولی نمی تونم مدرسه برم باید کار کنم. مگه این دنیای مجازی نیست عمو؟

اشکامو پاک کردم. نتونستم چیزی بگم. فقط گفتم: آره عمو دنیای تو مجازی تر از دنیای منه.

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:28 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon ehsanmohebi77 adam55 zaker7007 nargesza
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1

بهترین كار برای اینكه بیش از حد به فضاهای مجازی و دنیای اینترنت وابسته نشویم

این است كه زمان بیشتری را با هم بگذرانیم و حتی زمانی را به بودن در كنار هم ،

بدون گوشی و تلفن همراه اختصاص دهیم. حتی برای یك ساعت هم كه شده

می‌توان از فضای مجازی فاصله گرفت ...

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 14 شهریور 1394  4:40 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon adam55 zaker7007 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

از اینکه مباحث طرح صالحین مجددا شروع شد،خوشحالم و از تمامی دست اندرکاران مربوطه و همه عزیزانی که در این طرح خوب و مفید شرکت می کنند و با نظرات خوب خودشان و یا با بیان نظرات دیگران که در این زمینه مطالعه داشته و دارند،نکاتی را  به همه دوستان یادآور می شوند،سپاسگزارم.

اما نظرات شخصی بنده در ارتباط با سوالات مطرح شده :

1. با توجه به نحوه استفاده از فضای مجازی در جامعه ما خصوصاً در قشر جوان، این محیط نوعی تهدید محسوب می شود یا فرصت؟ چرا؟ متاسفانه بدلیل وجود افراط و تفریط در جامعه ما و خصوصا در بین جوانان استفاده از فضای مجازی در صورت کنترل نشدن و نداشتن نظارت منجر به تهدید خواهد شد.اگرچه میتواند فرصتی بسیار خوب و مفید برای جامعه باشد.

2. فرهنگ استفاده از فضای مجازی در جامعه ما مناسب است؟ به نظر بنده بهیچ عنوان مناسب نیست یعنی میتوان گفت ما بدلیل اینکه درگیر مسائل زیادی بوده و هستیم در این زمینه با یک عمل پیش بینی نشده مواجه شدیم و لذا هنوز در همان شوک قرار داریم و مسئولین فرهنگی نتوانسته اند فرهنگ مناسبی را قبل از هجوم بیگانگان با این حربه فرهنگی(فضای مجازی) برنامه ریزی نمایند.

3. آسیب ها و فرصت های فضای مجازی(خصوصا شبکه های اجتماعی موبایلی) چیست؟ موارد بسیار زیادی را میتوان بعنوان آسیب ها و همچنین فرصت های فضای مجازی بیان نمود .اما به نظر بنده گسترش اینترنت و ظهور فضای مجازی در جامعه موجب بروز فرصت ها و تهدید های بسیاری   شده   که معادلات  ارتباطات سنتی اطلاعات را به هم زده که بدترین پیامدها  آن به خطر انداختن حریم خصوصی افراد و یکی از بهترین آنها تسهیل و تسریع ارتباطات و تبادل اطلاعات است.و.......

4. نظر شما درباره اخلاق فضای مجازی یا فضای مجازی اخلاقی چیست؟رعایت اخلاق در زندگی و ارتباطات اجتماعی ضرورت انسانی زیستن است. اخلاق اجتماعی موجب قابل تحمل شدن تزاحمات و اصطکاک‌های اجتناب‌ناپذیر زندگی مدرن می‌شود؛ وگرنه انباشت برخوردها و اختلاف‌ها، زندگی در فضای جدید را غیرقابل تحمل می‌کند. این اخلاق منحصر به فضای واقعی و زندگی اول نیست بلکه در زندگی دوم و فضای مجازی نیز مورد نیاز است و نمی‌توان از آن غفلت کرد.

5. رویکرد آینده خانواده ها و مسئولین در نحوه برخورد با اشکال جدید فضای مجازی چگونه باید باشد و آیا تاکنون جهت گیری ها مناسب بوده؟به نظر بنده با توجه به شرایط جامعه و فضای مجازی خانواده ها موظفند تا با مطالعه خوب برخورد مناسب و منطقی با فضای مجازی داشته باشند بگونه ای که باعث تخریب بدتر نشوند.اگرچه متاسفانه سبک زندگی امروزه بسیار تغییر کرده و جوانان کمتر به حرف بزرگترها اعتنا می کنند و معمولا خود را همه فن حریف و برتر می بینند اما با این حال والدین خانواده مسئولیتی در قبال اعضاء دارند که نباید فراموش شود.

شنبه 14 شهریور 1394  4:49 PM
تشکرات از این پست
farnaz_s omiddeymi1368 ehsan007060 farshon ravabet_rasekhoon adam55 zaker7007 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها