فاطمه ابراهیمی نژاد بهترین بازیکن مسابقات فول کنتاکت کیک بوکسینگ بانوان، در گفت وگو با طنین یاس، به مناسبت روز دختر گفت: روز دختر روز پاکیها و شکفته شدن طراوت همراه با احساسات لطیف است و در این روز که ولادت حضرت معصومه(س) بانوی خوبیها است، ضمن تبریک به تمامی دختران ایرانی، آرزوی موفقیت در تمامی عرصهها برای آنها دارم.
وی ادامه داد: امروزه دختران ایرانی در همه عرصه ها به خصوص در عرصه ورزش با پوشش و حجاب برتر در میادین بین المللی خو درخشیده اند و به همه ثابت کرده اند که دختران ایرانی با هر نوع پوشش می توانند جایگاه نخست را از آن خود کند و خدا را شکر این موفقیت هم شامل حال من در عرصههای رقابت شده است.
بهترین بازیکن مسابقات فول کنتاکت کیک بوکسینگ بانوان، باخت را واژه ای نامفهوم برای خود دانست و افزود: من در هیچ مسابقه ای نباخته ام و فقط در یک مسابقه که آن هم ناعادلانه داوری شد بازی را واگذار کردم و تمامی مسابقاتم را عادلانه پیروز شده ام و هر خانمی که روبروی من قرار می گیرد را از همان ابتدا با چند ضربه کاری از صحنه رقابت حذف می کنم و تا به حال عناوین قهرمانی بسیاری را اذعان خود کرده ام.
این مربی و داور کیک بوکسینگ بانوان استان البرز، رمز موفقیت خود را علاقه به حرفه ورزشی خود دانست و اظهار کرد: من از همانت دوران بچگی علاقه مند به ورزش رزمی بودم و یادم هست همیشه فیلمهای رزمی به خصوص بوروسلی را تماشا می کردم و این شور و هیجان در من تقویت می شد و رمز موفقیتم را علاقه به ورزش کیک بوکسینگ می دانم.
وی تصریح کرد: خیلیها به من می گویند که ورزش رزمی برای یک خانم خوب نیست و روحیه مردانه را تزریق می کند اما من همیشه می گویم که این ورزش نه تنها مردانه نیست بلکه روحیه یک خانم را تقویت و جسور می کند که در مقابل سختیها و خدای ناکرده مزاحمان از خود یک خانم بتواند دفاع کند.
وی ادامه داد: شخصیت حرفه ای هیچگاه با ورزش رزمی دچار خدشه نمی شود و من خودم به شخصه بسیار روحیه احساسی و عاطفی دارم و همین که ورزش سالم و حرفه ای می کنم از شور و نشاط بسیار بالایی برخوردار هستم که همه را مدیون ورزش می دانم.
عنوان دار کمربند مشکی دان 4 کیک بوکسینگ بانوان، خاطره ای از دوران ورزشی خود گفت: من همیشه در مسابقات به هیچ چیز غیر از قهرمانی فکر نمی کنم و می دانم اما برخی حریفانم خیلی استرس دارند. در یک مسابقه ای به حریفم سخت گیری نکردم و اجازه دادم کمی راحت در مقابل من باشد اما یک لحظه متوجه شدم انگار طرفم خیلی زرنگ است و به اصطلاح امروزی می خواهد زرنگ بازی در بیاورد همان لحظه با چند ضربه شکستش دادم و به خودم گفتم هیچگاه نباید حریف را دست کم گرفت و به او در مسابقه بها داد و باید از همان ابتدا به فکر پیروزی بود.
این دختر قهرمان و صاحب عنوان از حمایت والدینش اینگونه گفت: والدینم به خصوص مادرم که خودش قهرمان دو و میدانی بوده است بسیار در موفقیت من نقش داشته اند و هیچگاه به من نگفته اند دختر هستی و نباید ورزش رزمی را ادامه دهی و بالعکس بسیار هم به من روحیه داده اند و تشکر ویژه هم از همسرم آقای ایروانی دارم که اجازه دادند من این ورزش را ادامه بدهم و نه تنها مانع نبودند بلکه همه جانبه من را حمایت کرده است.
وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر باشگاه تاج در استان البرز را برای بانوان راه اندازی کرده ام که به عنوان مربی آموزش می دهم و خیلی خوشحالم که دختران و بانوان از ورزش کردن آن هم رزمی استقبال می کنند.
سوابق و افتخارات این قهرمان جوان
- مسئول کمیته فنی هیئت رزمی استان البرز .
- نماینده رسمی سبک " های فول کنتاکت کیک بوکسینگ HFCKB " در استان البرز .
- دارنده کمربند مشکی " دان 4 " کیک بوکسینگ .
- دارنده کمربند مشکی تکواندو .
- دارنده مدرک مربیگری درجه 2 کیک بوکسینگ .
- دارنده مدرک داوری درجه 2 کیک بوکسینگ .
- دارنده مدرک مربیگری درجه 3 هاپکیدو (دفاع شخصی)، هنرهای فردی و تکواندوITF .
- دارنده مدرک BTI کانادا .
- دارنده عنوان های قهرمانی طی سال های متوالی در مسابقات فول کنتاکت کیک بوکسینگ ، هنرهای فردی و تکواندو .
- کسب عنوان بهترین فایتر(بازیکن) در مسابقات کیک بوکسینگ .
- تنها برگزار کننده استاژهای (فنی، داوری ومربیگری) کیک بوکسینگ بانوان دراستان البرز.
- تنها برگزار کننده همایش هاپکیدو بانوان در استان البرز .
انتهای پیام/ غ