تمامی مواد را داخل كاسهای گود مخلوط میكنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالبهای كوچكی كه از قبل آماده و چرب كردهایم میریزیم.
مواد لازم:
-
تخممرغ 6عدد
-
تره خرد شده 500 گرم
-
گشنیز 200 گرم
-
اسفناج پخته شده 200 گرم
-
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
-
نمك 2/1 قاشق چایخوری
-
آرد 3 قاشق غذاخوری
-
آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
-
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. تمامی مواد را داخل كاسهای گود مخلوط میكنیم و به سرعت آن را داخل یك قالب بزرگ یا قالبهای كوچكی كه از قبل آماده و چرب كردهایم میریزیم.
2. كوكو را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
3. پس از خارج كردن از فر به سرعت داخل سینی برگردانده و سرو میكنیم.