روستای کانرود در فاصله 7 کیلومتری غرب جاده آستارا به تالش ،از شمال به شهرستان آستارا (روستای دربند) و از شرق به دریای خزر و از غرب به محله و ییلاقات لاتون و کوههای اسپیناس و از جنوب به روستای سیبلی و شهر لوندویل متصل است. ساکنین آن از طریق کشاورزی و دامداری به امرار معاش میپردازند. زبان ساکنین کانرود ترکی و تالشی میباشد.
از مناطق دیدنی آن آبشار سربست و امامزاده قاسم و ابراهیم (ع) که شهرت بسزائی دارد و همه روزه زائران بسیاری جهت زیارت به این امامزاده میآیند.
چشم اندازهای طبیعی ییلاقات و رودخانههای همیشه روان کانرود از مناطق زیبای این روستا بوده و ساحل زیبای صدف در جهت شرقی جاده از سواحل زیبا و جذاب این بخش میباشد. مردمان این روستا بسیار شریف و مهربان هستند..
وجه تسمیه کانرود
اشاره به رودی دارد که از سرزمینی میگذرد که کان (معدن) بزرگی در آن وجود دارد (داشته) . مراد معدن آهکی در کوههای کانرود است که در قدیم الایام گسترش فراوانی داشته و از مصالح اصلی خانههای گلی آستارا و منطقه در گذشته بوده است و بقایای آن هنوز موجود میباشد ولی به علت دسترسی سخت و مالرو بودن مسیر متروک رها شده است.
رودخانه کانرود
رودخانه کانرود از به هم پیوستن چشمههای زلال کوههای لاتون و اسبینه (اسپیناس) سرچشمه گرفته است و پس از گذشتن از کوههای سرسبز و مسیری بسیار چشم نواز و آبیاری مزارع برنج کانرود در
دریای خزر آرام میگیرد.در زلالی و پاکی شهره عام و خاص است و به برکت رودخانه کانرود برنج این منطقه نیز عطر و طعم بی نظیر و خاص خود را دارد.
امامزاده ابراهیم و قاسم (ع) کانرود
مزار دو برادر از فرزندان امام موسی کاظم(ع) که در سال253 هجری قمری به دست عمال بنی عباس در منطقه کانرود به شهادت رسیدند . بنایی مجلل داشت که به دلایل نامعلوم جهت بازسازی تخریب شد و در حال حاضر بنای جدید به کندی در حال ساخت و ساز میباشد.
ساحل صدف
ساحل زیبای صدف درشرق کانرود و شمال روستای سیبلی ۱۰ کیلومتری آستارا به تالش واقع شده و نخستین طرح سالم سازی در دریای خزر است. وجود امکانات بازی و تفریح کودکان، جدا بودن محل شنای برادران از خواهران، وجود مسافرخانه و اتاقهای استراحت در شب، پلاژهای عرضه خدمات، اماکن نصب چادر، اکیپ امداد، نجات غریق و ماهیگیری، مجاورت با جنگل و منطقه حفاظت شده لوندویل و مراقبت ماموران انتظامی، محیطی امن و دلنشین برای گردشگران بوجود آوردهاست.