0

نقدی بر چهارمین جشنواره نماز

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقدی بر چهارمین جشنواره نماز

عرض سلام و احترام.

جشنواره نماز بعد از 4 ماه عقب انداختن اعلام نتایج با اعلام نتایج بسیارعجیبی بیشتر شرکت کنندگان خود را متعجب کرد.

این جشنواره که قرار بود در ابتدا فقط تا 15 اسفند ماه مهلت ارسال نتایج داشته باشد و از همان ابتدا کار داوری خود را آغاز کند تا خرداد ماه بدون دلیل قانع کننده ای اعلام نتایج خود را به عقب انداخت و داوری خود را نیز از اردیبهشت ماه به جای بهمن ماه شروع کرد!!! و بعد از اعلام نتایج هم که نشان دهنده ی ضعف بسیار بالای داوری  در این حوزه است شرکت کنندگان خود را متعجب کرد .

برخی از نفرات برتر این مسابقه وبلاگ هایی هستند که حتی قالب خود را نتوانستند طراحی کنند و از قالب های آماده استفاده کرده اند که در نتیجه طبق معیار داوری ارائه شده در فراخوان جشنواره  باید حدود 40 درصد امتیاز خود را از دست می دادند پس این سوال پیش می آید که چرا وبلاگ هایی که  قالب بسیار زیبا و فنی که توسط وبلاگ نویس ساخته شده است و از کدهای جدید و نوآوری شده استفاده شده است و تقریبا مطالبی مانند مطالب وبلاگ های برتر و با همان حجم مطالب دارند و به طور منظم بروز رسانی شده اند در رده های پایین قرار گرفته اند!!!!!

این سوال پیش می آید که چرا برخی از وبلاگ های برتر  در صورتی که تمامی امتیاز های مربوط به مطالب و بروزرسانی آنها و دست نویس بودن آنها را دریافت کرده باشند ( که این غیر ممکن است چرا که اغلب مطالبشون کپی است) حدود 60 درصد امتیاز را دریافت می کردند که در مقایسه با وبلاگ هایی که  70 درصد امتیاز(اگر 30 درصد امتیاز قالب و 40 درصد امتیاز مطالب را دریافت کرده باشند ) در رده های بالاتری قرار گرفته اند!!! 

نویسنده: سید حسین میراکبری

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 11 تیر 1394  6:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_weblog a433b6090c nazaninfatemeh kordabadi hossein201273
a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

پاسخ به:نقدی بر چهارمین جشنواره نماز

با سلام

من وبلاگی در این مسابقه ارائه دادم با 4000 مطلب در باره نماز با ذکر منابع و تصاویر مربوط برای هر مطلب طراحی هدر،فوتر، لوگو،آیات نماز،تصاویر نماز از زمان شروع مسابقه وبلاگ نوسی هر روز به روز شده با بازدید روزانه بالای 350نفر .....آقا اسم وبلاگ من در میان 110 وبلاگ هم قرار نگرفت اگر مطالب تمام افرادی که برنده شده بودند را روی هم بگذارم نصف مطالب وبلاگ من نمی شد!!!!!!!!!!!

شنبه 13 تیر 1394  12:08 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 kordabadi hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها