0

مسابقات کاربری + ماه مبارك رمضان

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

مسابقات کاربری + ماه مبارك رمضان

بسم رب شهر رمضان

ممنون میشم همراهان عزیز تالار مسابقات کاربری در پاسخ به سوالات زیر مشارکت بفرمایند و ما رو از نظرات ارزشمندشان بهره مند بفرمایند:

1- اگر شما می خواستین یه مسابقه برای ماه رمضان طراحی کنین حالا چه برای اجرا در تلویزیون یا اینترنت یا رادیو یا ... ، اون چی بود؟

2- به نظر شما چقدر برگزاری مسابقات ویژه ماه رمضان (به خصوص در صدا و سیما) در فرهنگ سازی مفاهیم روزه و روزه داری میتونه مفید موثر باشه؟

پیشاپیش از حسن توجه شما عزیزان سپاس گزارم...

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

جمعه 5 تیر 1394  1:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad mansfa ravabet_rasekhoon shirdel2 farshon amirhossein1392 ehsan007060 farnaz_s parseman_110 belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh rezazare4 shayesteh2000 emamedavazdah
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:***سوالات مسابقات کاربری ویژه ماه مبارك رمضان***

با تشکر از اقامحمد عزیز 

1- اگر شما می خواستین یه مسابقه برای ماه رمضان طراحی کنین حالا چه

برای اجرا در تلویزیون یا اینترنت یا رادیو یا ... ، اون چی بود؟

اگر من میخواستم یه مسابقه طراحی کنم که مناسب ماه مبارک رمضان 

باشه یک مسابقه پیامکی بود با سوالات معارف وبیشتر هم از احکام

ماه رمضان با قرعه کشی روزانه وجایزه  هم برای فرهنگ سازی وبالا 

رفتن اطلاعات عمومی وهم برداشتن  قدمی مثبت ...

2- به نظر شما چقدر برگزاری مسابقات ویژه ماه رمضان (به خصوص در صدا 

و سیما) در فرهنگ سازی مفاهیم روزه و روزه داری میتونه مفید موثر باشه؟

خیلی مسابقه میتونه تاثیر داشته باشه چون ذاتا همه به مسابقه وبرنده شدن

علاقه دارند ومخصوصا رسانه ها که مخاطبین زیادی دارند میتونن هم 

فرهنگ سازی کنند مثل بالا رفتن اطلاعات وفرهنگ در زمینه روزه وروزه داری

ورفتار اجتماعی وهم جنبه سرگرمی ان 

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 5 تیر 1394  8:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad98 shirdel2 salma57 shayesteh2000 amirhossein1392 ehsan007060 farnaz_s belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh zinab84 emamedavazdah
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

1- اگر شما می خواستین یه مسابقه برای ماه رمضان طراحی کنین حالا چه برای اجرا در تلویزیون یا اینترنت یا رادیو یا ... ، اون چی بود؟

مسابقات زیادی را میتوان برای این ماه طراحی کرد که البته با توجه به موقعیت هرکدام میتواند متفاوت باشد اما آنچه مهم هست محتوی مسابقات می باشد و به نظر بنده در این ماه مبارک میتوان مسابقاتی با محوریت سوالات مربوط به حضرت علی (ع) و خصوصیات ایشان از تولد تا شهادت و همچنین سوالاتی که پاسخ آنها بتواند فضیلت های این ماه مبارک را برای مردم بیان نماید،بسیار مناسب خواهد بود.

2- به نظر شما چقدر برگزاری مسابقات ویژه ماه رمضان (به خصوص در صدا و سیما) در فرهنگ سازی مفاهیم روزه و روزه داری میتونه مفید موثر باشه؟

اگر چه این روزها برگزاری مسابقات مد روز شده و مردم بیشتر به مجری مسابقه توجه دارند و کمتر برنامه ها را نگاه می کنند ، اما بهر حال همیشه امتحان و مسابقه شورانگیز و هیجانی است خصوصا اگر اطلاعات عمومی خوبی هم برای مخاطب و بدلیل مناسبت مثل فضایل ماه مبارک رمضان و فواید روزه و روزه داری داشته باشد میتواند بسیار موثر و مفید باشد.

جمعه 5 تیر 1394  12:13 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 salma57 shayesteh2000 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon farnaz_s belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

در مورد راسخون من اگر می خواستم مسابقه برگزار کنم حتما مسابقات آموزه های نهج البلاغه رو برگزار می کردم.

به این صورت که از کاربران می خواستم هر روز یا هر چند روز یک بار در مورد یکی از خطبه از حضرت علی علیه السلام چند سوال تستی یا تشریحی کوتاه طرح کنند. 

در مورد تلویزیون هم به نظرم  مسابقه پیامکی (بیشتر چند گزینه ای) از نهج البلاغه یا زندگینامه امام علی علیه السلام مناسب هست.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 5 تیر 1394  12:48 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon farnaz_s belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

- اگر شما می خواستین یه مسابقه برای ماه رمضان طراحی کنین حالا چه برای اجرا در تلویزیون یا اینترنت یا رادیو یا ... ، اون چی بود؟

مسابقه ای که به درک صحیح قرآن منجر بشه

اگه مستمر باشه و مخاط رو درگیر کنه خیلی عالی میشه ولی متاسفانه بیشتر مسابقات اینجوری نیستن

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

جمعه 5 تیر 1394  3:08 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 amirhossein1392 ehsan007060 ravabet_rasekhoon farnaz_s omiddeymi1368 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

طرح مسابقات قرانی بهترین ایده درماه مبارک است که باعث آشنایی بیشتروانس باقران کریم می شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 5 تیر 1394  5:35 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farnaz_s belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh zinab84 emamedavazdah
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

باسلام.

2. بسیار می تواند موثر باشد. دلیل آن این است که رسانه ابزاری است  که بر افکار انسان و عموم اثر می گذارد. به طور مثال اگر تلویزیون مسابقه ای برگذار کند افراد بیشتر با مفاهیم ماه رمضان آشنا شده و در اعمال آن ها به طور حتم اثر بخش می باشد.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

جمعه 5 تیر 1394  6:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farnaz_s belali omiddeymi1368 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول mohammad98

بسم رب شهر رمضان

ممنون میشم همراهان عزیز تالار مسابقات کاربری در پاسخ به سوالات زیر مشارکت بفرمایند و ما رو از نظرات ارزشمندشان بهره مند بفرمایند:

سلام

هر مسایقه ایی که بتونه حتی اندکی به معرفت افزایی مخاطبین منجر بشه به هر شکلی هم قابل اجراست/پیامک. ایمیل و...

قطعا اثر داره// ولی مهم اینه که پشت صحنه چه مقدار روی محتوا و اثر گذاری اون کار شده باشه و.....

جمعه 5 تیر 1394  6:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farnaz_s omiddeymi1368 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

با سلام و عرض ادب

من مسابقه ای طراحی می کردم با عنوان " دلنوشته های ماه رحمت الهی " تا هرکسی بتونه حرفای دلش رو بنویسه. 

2- به نظر شما چقدر برگزاری مسابقات ویژه ماه رمضان (به خصوص در صدا و سیما) در فرهنگ سازی مفاهیم روزه و روزه داری میتونه مفید موثر باشد؟

از نظر من خیلی مفید و موثر هستش، من خودم علاقه خاصی به مسابقه دارم، برام شور و هیجان خاصی داره تا جایی که حتی اگه هیچ وقت برنده هم نشم بازم علاقه مندم شرکت کنم.

جا داره اینجا به همه مسئولان و مدیران و کاربرانی  که در سایت راسخون زحمت میکشن خسته نباشید بگم و از زحمات بی اندازشون تشکر کنم ...

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

جمعه 5 تیر 1394  8:33 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 omiddeymi1368 salma57 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1893

- اگر شما می خواستین یه مسابقه برای ماه رمضان طراحی کنین حالا چه برای اجرا در تلویزیون یا اینترنت یا رادیو یا ... ، اون چی بود؟

مسابقه قرآنی و سوالات دینی

- به نظر شما چقدر برگزاری مسابقات ویژه ماه رمضان (به خصوص در صدا و سیما) در فرهنگ سازی مفاهیم روزه و روزه داری میتونه مفید موثر باشه؟

با توجه به اینکه در جامعه فساد داره زیاد میشه اینجور مسابقات میتونه برای بچه های ما که نسل های بعدی ما هستند مفید باشه البته اونم باید مسابقه ای باشه که جداب باشه تا جوونای ما رغبت کنند بشینند پای تلویزیون و اونو ببینند 

شنبه 6 تیر 1394  11:45 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 omiddeymi1368 salma57 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با سلام

1- مسابقه اطلاعات دینی به نظر من میتونه خوب باشه 

2- بدون شک کمک بسیاری می تواند در جذب مخاطب به آموزه های دینی در کنار سرگرمی داشته باشد

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
شنبه 6 تیر 1394  11:54 AM
تشکرات از این پست
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

با سلام واحترام..

خواندن 5 صفحه کتاب که بصورت pdf در سایت قرار میدادم و بعد بعد طرح سوالااااات سخت که پاسخگویی کار هرکسی نباشه.... ممنون

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

شنبه 6 تیر 1394  10:50 PM
تشکرات از این پست
salma57 mohammad98 alirezaHmzezadh Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
mokary
mokary
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1493

نقل قول mohammad98

بسم رب شهر رمضان

اول سلام و ارزوی قبولی بندگی همه ی روزه داران و خدا دوستان...

جواب هر دو سوال : هر کدوم از این رسانه ها که شما اشاره کردین  دارای یه خاصیت و ویتامین بخصوصی هستن تعداد مخاطب و علاقمند و مشتری هر کدوم فرق می کنه تلویزیون از همه پر مشتری تر و پر مخاطب تره و توی همه ی خونه ها هست  از دورافتاده ترین روستا تا کلان شهرها .یکی شنیداریه مثل رادیو  ویه طیف خاصی مثل راننده ها مغازه دارها و بعضی روستائیهای عزیز...مشتری اونند اما یکی دیداری و شنیداریه مثل تلویزیون که به جعبه ی جادو معروفه اما بحث اینترنت و شبکه های مجازی با اون دو تا خیلی فرق داره  میتونی در لحظه سوال و جواب داشته باشی و.... خلاصه برای یکی مسابقه پیامکی بهتره برای یکی تلفنی ،اون یکی تستی تشریحی... اما در کل برای بالا بردن سطح اگاهی و اطلاعات مردم و علاقمندان هر مسابقه مذهبی، دینی، قرانی و فرهنگی اسلامی مفیده ولی میزان فایده اون فرق میکنه یکی زود گذره یکی احتیاج به مطالعه بیشتر داره و بالطبع اطلاعات بیشتر به آدم میده ....

خلاصه اینکه به نظر حقیر در این ماه مبارک که همه ی روزه داران به نوعی با قرآن و معنویات بیشتر سروکار دارن اگه یه مسابقه ی کامل از یک سوره خاص مثل یاسین یا ... یا یه کتاب خاص احکام و مواردی از این قبیل بصورت تستی برگزار بشه تاثیر بیشتری داره چرا که هم تمام یه سوره یاکتاب.. مطالعه میشه و کاربر باید اونو بخونه و بررسی کنه و نهایت میشه همون زمینی که بچه های کشاورز به امید گنج شخم زدن و زیرورو کردن و نهایت محصولی خوب ِدرو کردن که نابرده رنج گنج میّسر نمیشود.....

* آب ، کم جو ؛ تشنگی آور بدست

تا بجوشد آبت از بالا و پست *

دوشنبه 8 تیر 1394  9:36 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 alirezaHmzezadh zinab84 emamedavazdah
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام

مسابقه اي طراحي مي كردم مبني بر فوايد روزه از نظر امامان و مطابقت آن با علم پزشكي.

خب اين امر بسيار مهمه وقتي يك مسئله به طور مداوم در رسانه ها گوش زد شود مردم سعي مي كنند آنرا رعايت كنند مثل صرفه جويي در مصرف آب من خودم از وقتي رسانه ها مردم را به صرفه جويي در مصرف آب تشويق كرده اند سعي مي كنم كمتر آب مصرف كنم

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

چهارشنبه 10 تیر 1394  12:18 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 Lovermohamad zinab84 emamedavazdah
55yaran
55yaran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول mohammad98

بسم رب شهر رمضان

با سلام وقبولی طاعات جواب سوال اول :مواردی را که در این ماه باید به آن توجه می شد مانند.تزکیه جسم وروح .بالا رفتن قدرت ایمان و صبرو بردباری .دستگیری از دیگران.جلو گیری از اسراف . 
جواب دوم :مسابقات با توجه به هیجانی که دارد ابزاری خوبی برای آموزش است .وفرد مشتاق پیدا کردن جواب سوال میشود .ومطالبی یاد میگیرد .

چهارشنبه 10 تیر 1394  4:06 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 ravabet_rasekhoon zinab84 emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها