0

عاقبت زنی که ادعا کرد من حضرت زینب هستم!

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

گوشت فرزندان فاطمه سلام الله علیها بر درندگان حرام است.

، در حالات امام هادی (علیه السلام) وارد است که درزمان حکومت متوکل عباسی زنی ادعا کرد که من حضرت زینب هستم و متوکل به او گفت: تو زن جوانی هستی و از آن زمان سالهای زیادی گذشته است.

آن زن گفت : رسول خدا در من تصرف کرد و من هر چهل سال به چهل سال جوان می شوم. متوکل، بزرگان و علما را جمع کرد و راه چاره خواست.

متوکل به آنان گفت: آیا غیر از گذشت سال، دلیل دیگری برای رد سخنان او دارید؟ گفتند: نه.

آنان به متوکل گفتند : هادی علیه السلام را بیاور شاید او بتواند باطل بودن این زن را روشن کند.

امام علیه السلام حاضر شد و فرمود: این دروغگو است و زینب سلام الله علیها در فلان سال وفات کرده است.

متوکل پرسید : آیا غیر از این، دلیلی برای دروغگو بودن هست؟

امام علیه السلام فرمود: بله و آن این است که گوشت فرزندان فاطمه سلام الله علیها بر درندگان حرام است. تو این زن را به قفس درندگان بینداز تا معلوم شود که دروغ می گوید.

متوکل خواست او را در قفس بیندازد، او گفت: این آقا می خواهد مرا به کشتن بدهد، یک نفر دیگر را آزمایش کنید. برخی از دشمنان امام علیه السلام به متوکل پیشنهاد کردند که خود امام علیه السلام داخل قفس برود.

متوکل به امام عرض کرد: آیا می شود خود شما داخل قفس بروید؟! نردبانی آوردند و امام علیه السلام داخل قفس رفت و در داخل قفس شش شیر درنده بود.

وقتی امام علیه السلام داخل شد شیرها آمدند و در برابر امام علیه السلام خوابیدند و امام علیه السلام آنها را نوازش کرد و با دست اشاره می کرد و هر شیری به کناری می رفت.

وزیر متوکل به او گفت : زود او را از داخل قفس بیرون بیاور و گرنه آبروی ما می رود.

متوکل از امام هادی علیه السلام خواست که بیرون بیاید و امام علیه السلام بیرون آمد. امام فرمود : هر کس می گوید فرزند فاطمه (سلام الله علیها) است داخل شود.

متوکل به آن زن گفت : داخل شو. آن زن گفت : من دروغ می گفتم و احتیاج، مرا به این کار وا داشت و مادر متوکل شفاعت کرد و آن زن از مرگ نجات یافت.

منابــع :

- بحار الانوار ج ۵۰ ص ۱۴۹ ح ۳۵ چاپ ایران.

- منتهی الامال ج ۲ ص ۶۵۴ چاپ هجرت.

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
شنبه 19 اردیبهشت 1394  3:53 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh nazaninfatemeh kordabadi mehdi0014 ahmadfarm ria1365 ali_kamali h134553 salma57 golestan98 alifanoodi
eshghehzahra
eshghehzahra
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 72

پاسخ به: عاقبت زنی که ادعا کرد من حضرت زینب هستم!

صبر را معنا و مفهومی به نام زینب است / احترام عشق هم از احترام زینب است داوری بنگر که در بیدادگاه شهر شام / با حسین همدست گشتن اتهام زینب است مشت را کرده گره با هیبت و احساس گفت / این حسین فرمانده عالم، امام زینب است گرچه بین بانوان زهرا مقام اول است / بعد زهرا رتبه ی برتر مقام زینب است . . .

شنبه 19 اردیبهشت 1394  7:29 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ria1365 ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

ممنون از اقا محمد عزیز واقعا مطلب خوب و عالی بود که برامون نوشتین 

ولی در وصف امام هادی باید بگم خیلی اقای مظلومی هستند خیلی

دربارش اگه بگن 5 دقه حرف بزنیم هیچی جز نام پدر و مادر شریفشان نمیتوانیم بگوییم و این مظلومیت این بزرگوار را میرساند 

زیارت جامعه کبیره که راه و رسم پیروی از معصوم ر و حتی اداب زیارت معصوم رو بما نشان میده از این امام همام میباشد.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  3:25 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ravabet_rasekhoon ali_kamali salma57
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود سید جان

واقعا حرفت درسته وما شناخت خیلی کمی از مقام ومعرفت امام هادی (ع) در بین معصومین داریم ...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  3:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ali_kamali ria1365 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها