0

پسر يا دختر، فرقی هم دارد؟!

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

با شنیدن خبر نوزاد پسر ممکن است به این فکر کنید که چگونه با او رابطه برقرار کنید. آیا او خشن خواهد بود و یا چگونه باید پوشک او را عوض کرد؟

: روزی که من و همسرم مطب دکتر را بعد از انجام سونوگرافی ترک کردیم، من به مادرم تلفن کردم و گفتم حدس بزن جنسیت بچه چیست! مادرم جواب داد: دختر.

مادرم که با خواهرانش بزرگ شده بود و خودش نیز سه دختر را به ثمر رسانیده بود، گاهی اوقات فراموش می کرد که مردها نیز بخشی از توازن خانواده هستند. زمانیکه به او گفتم، نوزاد ما پسر است، زبانش از تعجب بند آمد. جواب بدون اشتیاق او مرا تعجب زده نکرد، ولی کمی احساس ناراحتی کردم، در همین حال مادرم گفت: با یک بچه پسر چکار می کنی؟

انتظارات بيش از حد
بزرگترین آرزوی خانم های باردار بدنیا آوردن نوزادی سالم و شاد است. اما خواسته بعدی آنان احتمالا داشتن دختر یا پسر است . خانم های بارداری که جنسیت خاصی را برای فرزند خود ترجیح می دهند، اغلب حتی برای خودشان نیز این موضوع را اعتراف نمی کنند.

مادر دو فرزند می گوید: برای نصف دوران بارداریم من به تمامی دوستانم می گفتم که جنسیت کودک اصلا مهم نیست، ولی زمانیکه ما متوجه شدیم فرزند پسر دیگری در راه داریم، احساس ناامیدی کردم و از این احساس متعجب شدم و در آن زمان بود که پذیرفتم درضمیر ناخودآگاهم انتظار فرزند دختر داشتم! من فقط برای چند لحظه این احساس را داشتم ولی اصلا برای چنین احساسی آماده نبودم.

نظرمشاور: آرزوی داشتن دختر یا پسر احساس غیر معقولی نیست. اگر از جنسیت کودک خود با خبر شدید و از شنیدن این خبر مایوس شدید،اجازه ندهید این احساس شما را بیش از اندازه ناراحت کند. به موقعیت خود بیاندیشید و سپس با آگاهی کامل سعی کنید آنرا اصلاح کنید.
انتظار بدنیا آوردن یک جنسیت خاص به شما کمک می کند که در زمان تولد نوزاد تان بسیار هیجان زده شوید، اگرچه انتظار شما درست یا غلط باشد. اگر احساس می کنید که در انتظار جنسیت خاصی هستید، دانستن جنس نوزاد قبل از تولد می تواند در پذیرش شرایط موجود کمک کند. اما اگر جنس فرزند خود را از قبل نمی دانید، هنوز می توانید با فکر کردن به تمامی جنبه های مثبت جنسیتی که کمتر انتظار آنرا دارید، خود را آماده کنید.

پسر يا دختر
با شنیدن خبر نوزاد پسر ممکن است به این فکر کنید که چگونه با او رابطه برقرار کنید. آیا او خشن خواهد بود و یا چگونه باید پوشک او را عوض کرد؟

خانم هایی که منتظر فرزند پسر هستند، هیچ تصوری از داشتن فرزند پسر ندارند، بنابراین فقط با احساس نگرانی از ناشناخته ها روبرو هستند.

اما از طرف دیگر خانم هایی که انتظار فرزند دختر را می کشند، به دلیل همجنس بودن خود با نوزادشان تصور کاملی از فرزند دختر دارند.

تفاوتي بين نوزادن نيست
اگرچه می توان احساس کرد که دانستن جنسیت نوزاد، بخش بزرگی از تصورات ما را در مورد شخصیت آینده کودکمان می سازد، اما باید توجه داشت تولد نوزاد با کرومزم XX یا XY تفاوت زیادی نخواهند داشت، تضاد ها میان دختر وپسر بعدا در الگوهای بازی و دوستی ها گسترش می یابند، اما برای اولین سال زندگی پسرها و دختر ها بیشتر فرزند انسان هستند تا یک موجود با جنسیت خاص. آنها به عشق، نگهداری، توجه، غذا، خواب، مراقبت های روزانه و بازهم عشق نیازمند هستند.

داستان شما چيست؟
ممکن است اصلی ترین عامل تاثیر گذار در بوجود آمدن نگرانی از جنسیت نوزاد ، حاصل تجربیات زندگی شخصی مادر باشد.

نظرروانشناس: آنها معتقد هستند تجربیات زندگی شخصی، برشکل گیری رابطه بین فرزندانشان تاثیر گذار خواهد بود.

اگر شما دوران کودکی سختی با مادرتان داشته اید یا کودک سرکشی بودید، احتمالا نگران داشتن فرزند دختر خواهید بود. اما اگر شما رابطه سختی با پدر یا برادرتان داشته اید، ممکن است در مورد بزرگ کردن فرزند پسر نگران باشید. اگر نگرانی های شما ریشه در تجربیات سخت و دردناک دروان کودکی شما دارد، بنابراین مشاوره با یک متخصص در دوران بارداری می تواند واقعا به شما کمک کند. صحبت کردن درباره اینگونه تشویش ها با دوستان، همسرتان و پدرو مادرهای دیگر می تواند کمک خوبی باشد.

این صحبت ها می تواند به شما کمک کند تا از روابط خانوادگی اشخاص متفاوت آگاه شوید و بجای اینکه نگران باشید، متوجه می شوید که اجباری در تکرار وقایع گذشته وجود ندارد.

ديگران
فهمیدن انتظارات خودمان کار بسیار سختی است، چه رسد به خواسته های اطرافیان. مادر، همسر یا حتی نزدیکترین دوستان که هرکدام انتظارات خاصی از جنس فرزند دارند. زمانیکه یکی از اطرافیان انتظارات جنسیتی خود را بیان می کند می تواند شما را به یک طوفان احساسی بکشد.
مادری می گوید: اطرافیان در حضور دختر سه ساله ام درباره این صحبت می کنند که در زایمان دخترم چگونه در انتظار فرزند پسر بودم و با بدنیا آوردن فرزند دختر، انگار دنیا برروی سرم خراب شده بود.

كاري كه شما بايد بكنيد: براي سلامتي نوزادتان از مشاوره هاي متخصص بهره بريد و به سلامتي، روزهاي شاد و موفقيت هاي فرزندتان بيانديشيد. او منحصر بفرد است.

پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394  12:16 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar hossein201273 kordabadi mehdi0014 siryahya ali_81 ahmadfarm shayesteh2000 ria1365 nargesza Lovermohamad sadegh936ali fatemeh_75 shirdel2 isar1342 mansoor67 sr1313 salma57 yasaman25
mosafr
mosafr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 256

پاسخ به: پسر يا دختر، فرقی هم دارد؟!

هردوی آنها نعمت خدا هستند وباید از آنها به خوبی نگهداری کرد

پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394  1:26 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 mehdi0014 siryahya zahra_53 ahmadfarm shayesteh2000 ria1365 nargesza isar1342 salma57 aliada borkhar
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

فرق که دارن، دختر رحمته پسر زحمت. البته نه تا این حدی که بعضی ها عقیده دارن. یا پسر دوستن یا دختر دوست. خدارو شکر تو خانواده ما اینطوری نیست.
وقتی خدا همه بنده هاشو دوست داره چرا ما فرق بزاریم. هرکسی بنا به کارها و اعمالی که انجام میده با بقیه فرق داره. حتی دختر با دختر و پسر با پسر.

جمعه 18 اردیبهشت 1394  12:45 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 mehdi0014 isar1342 salma57 borkhar
mahmoodhtm
mahmoodhtm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

باید توی تربیت کردن خیلی توجه کرد.دختر ی جور تربیت میخواد پسر هم یجر دیگه.ولی به نظر من تو این دوره زمونه دختر داشتن و تربیت کردن سختتره 

جمعه 18 اردیبهشت 1394  5:00 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 mehdi0014 isar1342 salma57 borkhar
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول nargesza

فرق که دارن، دختر رحمته پسر زحمت. البته نه تا این حدی که بعضی ها عقیده دارن. یا پسر دوستن یا دختر دوست. خدارو شکر تو خانواده ما اینطوری نیست.
وقتی خدا همه بنده هاشو دوست داره چرا ما فرق بزاریم. هرکسی بنا به کارها و اعمالی که انجام میده با بقیه فرق داره. حتی دختر با دختر و پسر با پسر.

بنام خدا

سلام  دوستان گرامی

در پاسخ به عضو محترم  nargesza باید بگویم قطعا دختر و پسر با هم فرق دارند اما اینکه دختر رحمت هست و پسر زحمت   اعتراض دارم همه بچه ها چه دختر و چه پسر مخلوق خدایند و امانت خدا. مهمترین موضوع در مورد فرزندان این است که سالم باشند و ما لیاقت داشتن فرزند و تربیت صحیح آنها را داشته باشیم .لطفا این تصور که گرایش به یک طرف داشته باشید یعنی یا دوستدار دختر و یا دوستدار پسر باشید را از ذهن خود خارج نمائید و برای داشتن فرزند که نعمت و رحمت خداست ، هزاران مرتبه خدا را شکر کنید و گرنه خداوند که انسان را بعنوان اشرف مخلوقات آفرید از هر دوجنس آفرید و تفاوتی در دین اسلام از نظر انسان بودن و قدر و منزلت بین آنها نیست. همانگونه که در قرآن آمده است : همانا بهترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست « ان اکرمکم عندالله اتقیکم»  و در این آیه فرقی بین دختر و پسر نگذاشته است. آیه 13 سوره حجرات)

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:30 PM
تشکرات از این پست
ghalbeiran2 mehdi0014 isar1342 zahra_53 salma57 borkhar
ghalbeiran2
ghalbeiran2
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 798

دختر رحمت و پسر زحمت اشتباهه، حدیث داریم دقیق حدیثش را یادم نیست نقل به مضمون میکنم و شایدم برعکس باشه.

اگر حدیث را اشتباه نقل کردم ببخشید. میگه دخترها رحمت اند و پسر ها نعمت که از نعمت ها سوال می شه و به رحمت ها ثواب میدن.

اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای

http://ghalbeiran.rasekhoonblog.com

جمعه 18 اردیبهشت 1394  10:05 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 mehdi0014 zahra_53 salma57 borkhar
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

قدر پسران را هم بدانید

در جلد ششم کتاب «اصول کافی» از امام صادق (ع) روایت است که می فرمایند: « اَلبَنونَ نَعیمٌ وَ البَناتُ حَسَناتٌ وَ الله یَسألُ عَنِ النَّعیمِ وَ یُثیبُ عَلَی الحَسَنات/ پسران نعمتند و دختران خوبی هستند. خداوند از نعمت ها سوال می کند و به خوبی ها پاداش می دهد.» بنابراین روایت مشخص می شود که داشتن فرزند پسر نعمتی از جانب خداوند متعال است پس انسان باید قدر و ارزش فرزند پسر را هم مانند فرزند دختر بداند و او را خوب و درست تربیت کند. در واقع پسر داشتن نیز نعمت بزرگی است از سوی خداوند متعال.
روایت است که امیرالمومنین علی (ع) بعد از شهادت حضرت فاطمه (س) به برادرش عقیل که از علم انساب مطلع بود، فرمودند برای من زنی انتخاب کن که از پدران شجاع عرب به دنیا آمده باشد. عقیل بعد از مدتی سراغ حضرت آمد و حضرت فاطمه کلابیه(س) را معرفی کرد و گفت با فاطمه کلابیه ازدواج کن که در عرب شجاع تر از پدران او وجود ندارد. پس از این ازدواج، خداوند چهار پسر رشید و شجاع و مومن از جمله حضرت اباالفضل العباس(ع) را به او حضرت عطا کرد.

فرق گذاشتن ممنوع!

بنابر روایت، پدر و مادر نباید بین فرزندان خود تفاوتی قائل شوند بلکه باید به همه فرزندانشان به یک اندازه محبت کنند. آن طور که در کتاب «وسائل الشیعه» آمده است شخصی به امام رضا (ع) عرض کرد مردی را می شناسم که دخترش را بیشتر از پسرش دوست دارد و به او محبت می کند حضرت فرمودند دختر و پسر با هم مساوی اند. بنابراین پدر و مادر نباید در میزان محبت به یکی از فرزندان خود چه دختر باشد و چه پسر زیاده روی کنند و بدین صورت اسباب ناراحتی و دلگیری فرزند دیگر را فراهم کنند. زیرا نزد خداوند دختر و پسر هیچ تفاوتی با هم ندارند و اگر دختر باعث افزایش رحمت خدا به است. پسر هم نعمتی از جانب خداوند متعال محسوب می شود. علامه حر عاملی در کتاب «وسائل الشیعه » روایت دیگری را درباره ی یکسان بودن فرزندان نقل کرده است؛ « مردی همراه دو فرزندش خدمت پیامبر اسلام (ص) رفت. بعد از چند لحظه آن مرد یکی از فرزندانش را بوسید و به او محبت کرد اما به فرزند دیگرش توجهی نکرد. پیامبر (ص) وقتی این رفتار مرد را دیدند به او فرمودند چرا با فرزندانت به طور یکسان و مساوی رفتار نمی کنی؟!

منبع : پایگاه راسخون بخش دانستنیهای خانواده

شنبه 19 اردیبهشت 1394  12:00 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 isar1342 zahra_53 salma57 borkhar
tahere69
tahere69
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 87

دختر رحمته پسر نعمت

چه خوب یادم هست، عبارتی که به ییلاق ذهن وارد شد، وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت.

شنبه 19 اردیبهشت 1394  1:17 AM
تشکرات از این پست
isar1342 shirdel2 zahra_53 salma57 borkhar
isar1342
isar1342
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

. قالَ رَسُولُ اللهِ - صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه - : اَحِبُّوا الصِّبْيانَ وَ ارْحَمُوهُمْ وَ اِذا وَعَدْتُمُوهُمْ فَفُوا لَهُمْ فَاِنَّهُمْ لايَرَوْنَ اِلّا اَنَّكُمْ تَرْزُقُونَهُمْ.
رسول خدا - صلي الله عليه و آله - فرمود: كودكان خود را دوست بداريد و با آنان مهربان باشيد، وقتي به آن‌ها وعده‌اي مي‌دهيد حتماً وفا كنيد زيرا كودكان، شما را رازق خود مي‌پندارند.

«وسائل الشيعه، ج 5، ص 126»

بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خـــون خوری گـــر طلب روزی ننهــاده کـــنی
آخــرالامـــر گــــل کــوزه گـــران خواهــی شــــد
حالیـــا فکـــر سبــو کـــن کـــــه پـر از بـاده کنـــی
گـــــر از آن آدمیــانی کـــــه بهشتت هوس است
عیـــش با آدمـــی ای چنــــد پـری زاده کنــــی
تکیــــه بر جای بزرگان نتوان زد به گــــــزاف
مگر اسباب بزرگـی همه آماده کــنی...

شنبه 19 اردیبهشت 1394  1:23 AM
تشکرات از این پست
shirdel2 zahra_53 salma57 borkhar
isar1342
isar1342
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

قال الامام الباقر- عَلَيْهِ السَّلامُ - : إذا بلغ الغلام ثلاث سنين فقل له سبع مرات قل لا إله إلا الله ثم يترك حتى يبلغثلاث سنين و سبعة أشهر و عشرين يوما ثم يقال له قل محمد رسول الله سبع مرات و ... .
امام باقر - عليه السلام - فرمود: هنگامي که کودک به سه سالگي رسيد به او بگويند هفت مرتبه بگويد لا اله الّا الله (تا بياموزد)، در چهار سالگي به او بگويند که هفت مرتبه بگويد محمد رسول الله (تا ياد بگيرد)، در پنج سالگي رويش را به قبله متوجه كنند و به او بگويند كه سر به سجده بگذارد، در پايان شش سالگي ركوع و سجده صحيح را به او بياموزند و در هفت سالگي به طفل گفته شود: دست و رويت را بشوي و پس از آن به او گفته شود: نماز بخوان.

«مكارم الاخلاق، ص 115»

(كانَ عَليُّ بْنَ الْحُسَيْنِ - عَلَيْهِ السَّلامُ - اِذا بُشِّرَ بِوَلَدٍ لَمْ يَسْئَلْ اَذَكَرٌ هُوَ اَمْ اُنْثَي بَلْ يَقُولُ اَسَويٌّ فَاِذا كانَ سَويّاً) قالَ:الْحَمْدُ لِلّه الَّذي لَمْ يَخْلُقهُ مُشَوَّهاً.
(وقتي امام سجاد - عليه السلام - را به ولادت مولودي بشارت مي‌دادند، نمي‌پرسيد پسر است يا دختر، بلكه از اندام معتدل و ساختمان سالم او سؤال مي‌كرد. چون خبر سلامتش را مي‌شنيد)، مي‌گفت: خدا را شكر كه او را قبيح و ناموزون نيافريده است.

«مكارم الاخلاق، ص 119»

قال الامام الصادق - عَلَيْهِ السَّلامُ - : اَكثِرُوا مِنْ قُبْلَةِ اَوْلادِكُمْ فَاِنَّ لَكُمْ بِكُلِّ قُبْلَةٍ دَرَجَةً.
امام صادق - عليه السلام - فرمود: فرزندان خود را بسيار ببوسيد زيرا براي شما در هر بوسيدن درجه‌اي است.

«بحار الانوار، ج101، ص92»

بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خـــون خوری گـــر طلب روزی ننهــاده کـــنی
آخــرالامـــر گــــل کــوزه گـــران خواهــی شــــد
حالیـــا فکـــر سبــو کـــن کـــــه پـر از بـاده کنـــی
گـــــر از آن آدمیــانی کـــــه بهشتت هوس است
عیـــش با آدمـــی ای چنــــد پـری زاده کنــــی
تکیــــه بر جای بزرگان نتوان زد به گــــــزاف
مگر اسباب بزرگـی همه آماده کــنی...

شنبه 19 اردیبهشت 1394  1:27 AM
تشکرات از این پست
yasaman25
yasaman25
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1706

سلام البته که دختر و پسر هردو خوب و دوست داشتنی و لطف خداوند هستند اما من با خانواده ای ازدواج کرده ام که پسر را بی نهایت دوست دارند و دختر را زحمت و درد سر می دانند من خودم یک دختر 7 ساله و یک دختر 6 ماهه دارم که هر بار با گفتن متلک به من خودشان را سبک می کنند اما حالا این وسط گناه من چیست نمی دانم

شنبه 19 اردیبهشت 1394  8:37 AM
تشکرات از این پست
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

نعمت حق است دختر هم  پسر

شکر حق باید نمــودن  سربسر

قدر این نعمت بدانیم  هر زمان

تربیت زیبا  که  تا گل بهره ور

فی البداهه: منصور مقدم  19/2/1394

شنبه 19 اردیبهشت 1394  6:20 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 shirdel2 salma57 yasaman25 borkhar
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نقل قول yasaman25

سلام البته که دختر و پسر هردو خوب و دوست داشتنی و لطف خداوند هستند اما من با خانواده ای ازدواج کرده ام که پسر را بی نهایت دوست دارند و دختر را زحمت و درد سر می دانند من خودم یک دختر 7 ساله و یک دختر 6 ماهه دارم که هر بار با گفتن متلک به من خودشان را سبک می کنند اما حالا این وسط گناه من چیست نمی دانم

سلام

واقعا این اشتباه بزرگیه که اینگونه خانواده ها دارن . پسر و دختر هر دو آفرینده خداوند قادر و متعال هستن و هردو قابل ستایش چون مخلوق خداوندی هستن .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 19 اردیبهشت 1394  7:18 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 salma57 yasaman25 borkhar
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

فرزند دختر یا پسر

در کل  هر دو خوب هستند.

تفاوتهایی بینشان هست که این بخاطر ذات وجودی آنهاست

بکوشیم فرزندانی صالح داشته باشیم

یک شنبه 20 اردیبهشت 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
yasaman25 borkhar zahra_53
mehrzadk
mehrzadk
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

مادر : کودکم دختر باشد نه پسر

دلم میخواهد حتما کودکم دختر باشد نه پسر
شما می‌توانید به طور نرمال و با شیوه های خانگی مانند تغییر رژیم غذایی با شیوه دختر دار شدن آشنا شوید.

روش های دختر دار شدن

۱. تقویم تولد چینی را دنبال کنید
در حالی که برخی معتقدند که ما واقعا نمی‌توانیم روی جنسیت کودک خود تاثیر بگذاریم، تعداد زیادی نظرات جالب (و گاهی خنده‌دار) وجود دارد که به ما در چگونگی داشتن فرزندی دختر یاری می رسانند.
۲ رژیم غذایی دخترانه بگیرید
تعدادی از کارشناسان تعیین جنسیت ادعا می‌کنند که با دنبال کردن رژیم غذایی به‌خصوصی برای چند هفته قبل از بارداری، می‌توانید شانس خود را برای داشتن فرزند دختر افزایش دهید.آن‌ها می‌گویند

۳٫ موقعیت شما در رابطه جنسی
گروه دیگری معتقد‌ند که موقعیت شما در رابطه می‌تواند احتمال دختردار شدن‌تان را بالا ببرد.

۴٫ تنظیم درست زمان
بر اساس روش شتلس، زمان حاملگی مهم‌ترین عامل در تعیین جنسیت کودک شماست. در کنار دیگر کارشناسان پزشکی شتلس نیز معتقد است که اسپرم y (مردانه) زودتر از اسپرمx (زنانه)

شناور می‌شود.اگرچه اسپرم زنانه به طور معمول عکس‌العمل بیشتری نسبت به اسپرم مردانه از خود نشان می‌دهد و بیشتر در دستگاه تناسلی می‌ماند.

. تقویم تولد چینی را دنبال کنید

۵٫ رابطه‌ای عاشقانه داشته باشید
نظریه دیگری وجود دارد که معتقد است اسپرم زنانه گرما را ترجیح می‌دهد یا حداقل تحمل می‌کند. اگر شما هدف‌تان فرزندی دختر است، از همسر خود بخواهید حمام آب گرمی قبل از مقاربت بگیرد.

۶٫ از انزال در مقاربت خودداری کنید
روش شتلس همچنین می‌گوید که انزال زن نقشی اساسی در تعیین جنسیت کودک دارد. زمانی که یک زن به انزال می‌رسد، بدن او ماده‌ای ترشح می‌کند که سطح قلیایی را افزایش می‌دهد و محیطی قلیایی فضایی مناسب برای تولید فرزندی پسر است. به همین خاطر اگر شما فرزندی دختر می‌خواهید از انزال در مقاربت خودداری کنید.

6. از انزال در مقاربت خودداری کنید

لبخند خدا را می خواهم

heartheart heart heart heart

شنبه 26 تیر 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها