
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 450 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری مقداری
آرد سوخاری
نمک و فلفل
پوره:
سیب زمینی 4 عدد
کره 2 قاشق
شیر 1 لیوان
نمک و فلفل
رویه:
سس گوجه فرنگی 1 کاسه
ریحان مقداری
پنیر پیتزا

طرز تهیه:
گوشت چرخ شده را در ظرفی ریخته رویش پیاز رنده شده می ریزیم. تخم مرغ را اضافه کرده و جعفری ریز شده را می افزاییم همه را باهم ورز میدهیم. نمک و فلفل را می ریزیم آرد سوخاری ریخته تا کمی غلظت پیدا کند.
برای پوره: سیب زمینی ها ی پخته را له کرده کره ریخته و هم میزنیم شیر را هم کم کم می ریزیم نمک و فلفل زده وقتی خوب هم زده شده در سینی فر ریخته . از مواد گوشتی هم کوفته های کوچک درست کرده در تابه روغن خیلی کم ریخته و کوفته هار ا میپزیم. ریحان را خرد کرده و به سس گوجه فرنگی می ریزیم. در سینی فر روی پوره 80% کوفته های پخته را قرار می دهیم رویش هم سس گوجه فرنگی می ریزیم در فر 180 درجه قرار میدهیم وقتی کم مانده بپزد رویش پنیر پیتزا می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم و می پزیم
دکتر سلام