0

خورشت سیر انار مازندرانی

 
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 3783
محل سکونت : ...

خورشت سیر انار مازندرانی



مواد لازم:

پودر موسیر: یک قاشق مرباخوری

پودر سیر: یک قاشق مرباخوری

سیر: 5حبه (بزرگ)

نمک: به میزان لازم

انار: 2 پیمانه (دان شده)

رب انار: نصف پیمانه

مرغ: یک کیلو

پیاز: یک عدد (ریز)

روغن کنجد: 4 قاشق سوپ خوری

زعفران: یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .

3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  5:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها