0

كاشاني: تصميم بازگشت دايي به پرسپوليس حرفه‌اي و درست بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرپرست باشگاه پرسپوليس تصمصم بازگشت دايي به اين تيم را حرفه‌اي و صحيح دانست.

حبيب کاشاني در مورد نپذيرفتن استعفاي علي دايي و بازگشت او به پرسپوليس اظهار داشت: پس از جلسه اي که با بازيکنان برگزار شد و بررسي هاي صورت گرفته تصميم گرفته شد استعفاي ايشات پذيرفته نشود و در صحبت هايي که با دايي انجام داديم، اين تصميم را گرفتيم.
وي افزود: همان طور که در زمان حضور افشين قطبي در پرسپوليس از وي حمايت کردم از دايي هم حمايت مي کنم. به نظرم باشگاه براي بازگشت علي دايي به اين تيم بهترين و حرفه اي ترين تصميم را گرفت. دايي اسطوره باشگاه پرسپوليس است.
کاشاني در اين خصوص که بازگشت علي دايي به پرسپوليس باعث نشود که او در اذهان خراب تر شود، تصريح کرد: من در جريان بازي ايران و عربستان در ورزشگاه آزادي حضور داشتم. چطور امکان داشت يکي را تا دقيقه 70 تشويق کنند و بعد به يکباره عليه او شعار دهند. همان جا گفتم بايد يک جا از علي دايي حمايت کنم و پشت او بايستم و وقتي به پرسپوليس آمد اين کار را انجام دادم. بازگشت علي دايي به پرسپوليس فيلم هندي نيست و يک واقعيت است.
وي ادامه داد: با دايي صحبت کردم البته هنوز به منزل او نرفته ام و براي امروز اين برنامه را داريم که به منزل دايي برويم تا وي در تمرينات شرکت کند. دايي در صحبت هايش مي گفت شرايط براي بازگشتش مناسب نيست اما با توجه به درخواست بازيکنان و شرايطي که خودمان بررسي کرديم او را از تصميمش منصرف کرديم. اکنون هم که بازگشته بايد همه از او حمايت کنيم. اين کمترين کاري بود که مي توانستم براي دايي انجام دهم. او به باشگاه لطف کرد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه سال گذشته با وجودي که کرانچار با پرسپوليس به رتبه سوم رسيده بود اما اين مربي برکنار شد تا علي دايي جايگزين او شود، گفت: هنوز هم معتقد هستم کرانچار مربي خوبي است و حتي علي کفاشيان شاهد است که به ايشان کرانچار را براي تيم ملي پيشنهاد کردم. معتقد هستم براي يک تيم باشگاهي بايد از مربي ايراني استفاده شود چون به لحاظ عاطفي بهتر مي تواند با بازيکنان ارتباط برقرار کند.
وي در اين خصوص که به نظر مي رسد ليدرهاي باشگاه روز بازي با صبا به يکباره با تغيير موضع خود عليه دايي نشان دادند که از کاشاني خط گرفته اند، گفت: من يک رابطه کاري با ليدرها دارم. سه چهار روز قبل از بازي با صبا جلسه اي با ليدرها داشتم و به آنها گفتم خط قرمز من در اين باشگاه علي دايي است و تا مي توانيم بايد از وي حمايت کنيم. اگر آن روز شعارها تغيير کرد دليلي بر خط دادن نيست. طبيعي بود که وقتي تيم چهار گل از صبا خورد به صورت خودجوش چنين شعارهايي داده شود. شايد اين اتفاق براي من هم رخ مي داد.

کاشاني در مورد جذب بازيکنان در ابتداي فصل و اينکه خواسته هاي دايي برآورده شد يا خير اظهار داشت: ما با محمدرضا خلعتبري صحبت کرديم و با او به توافق رسيديم. او به من دست و قول مردانه داد. چون قبلا تجربه مذاکره با آرش برهاني را داشتم و او قول داده بود به پرسپوليس بيايد اما نيامد به قول خلعتبري بسنده نکردم. آن موقع علي دايي فرانسه بود با او تماس گرفتيم و گفت قول خلعتبري قول است. همان روزي که خلعتبري پيش من بود آقاي سعيد آذري مديرعامل پيشين ذوب آهن به من زنگ زد و او هم گفت خلعتبري هر قولي بدهد روي حرفش هست اما اين بازيکن قرارداد خود را با ذوب‌آهن تمديد کرد.
کاشاني به مذاکره با عقيلي و رحمتي اشاره کرد و گفت: به ما ايراد مي گيرند چرا با مهدي رحمتي مذاکره نکرديم در حالي که اين بازيکن با سپاهان قرارداد خود را تمديد کرده بود. او به من زنگ زد و عذرخواهي کرد. با هادي عقيلي هم مذاکره اي داشتيم که او گفت فکرهايش را مي کند و جواب مي دهد و بعد از چند روز از حضور در پرسپوليس عذرخواهي کرد.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در مورد اينکه چرا عمادرضا جذب اين تيم نشد، عنوان کرد: ما با عمادرضا با مبلغ 850 ميليون تومان به توافق رسيديم و قرار هم شده بود که از همين مبلغ پول رضايتنامه او هم داده شود اما به يکباره شنيديم که او با تيم شاهين بوشهر با 350 ميليون تومان به توافق رسيده و من به اين باشگاه بابت تخفيفي که از اين بازيکن گرفته تبريک مي گويم.
کاشاني تصريح کرد: در همان زمان نقل و انتقالات با ميلاد زنيدپور مذاکراتي انجام داديم. او با من دست داد و به او گفتم چهار روز ديگر بيايد و قراردادش را امضا کند اما سر از تيم ديگري درآورد و بعد هم عذرخواهي کرد. اين عذرخواهي براي ما چه فايده اي داشت؟ فقط مي توانستيم براي اين بازيکن آرزوي موفقيت کنيم. ما حتي با آندو تيموريان مذاکراتي کرديم و او گفت تا ماه تير منتظر است اگر بتواند در همان ليگ انگليس بازي کند. قضيه را با دايي درجريان گذاشتيم و او گفت از خرداد تمرينات شروع مي شود و او بازيکني را مي خواهد که از ابتدا در تمرينات باشد و اين طور شد که با مازيار زارع قرارداد بستيم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس با اشاره به عواملي چون حواشي، بازيکنان، ضعف کادر فني و مديريت، عملکرد ضعيف در فصل نقل و انتقالات، اشتباهات داوران و تصميمات کميته انضباطي مبني بر دلايل ناکامي پرسپوليس گفت: در ديدار با ملوان، استقلال، نفت تهران، ذوب آهن، تراکتورسازي، مس کرمان و حتي همين بازي با صبا داوران حق تيم ما را تضييع کردند. کميته انضباطي نيز با صدور برخي آرا لطماتي به تيم ما زد و تمرکز مربي و بازيکنان پرسپوليس را بهم ريخت که همه اين عوامل با درصدهاي مختلف دست به دست هم داد تا تيم پرسپوليس نتواند نتايج خوبي کسب کند.
کاشاني در خصوص انتخاب اعضاي هيات مديره اين باشگاه گفت: آقاي سعيدلو يک تفکري دارند و نظرشان اين است که با يک نفر باشگاه بهتر اداره مي شود. من ليست خود براي اعضاي هيات مديره را به رياست مجمع باشگاه اعلام کرده ام اما هنوز در اين خصوص تصميم گيري نشده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 30 آذر 1389  11:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها