چی لازم دارم؟
-
كرفس: سه ساقه
-
ترهفرنگی: یک عدد
-
پیاز: یک عدد
-
كره: یكچهارم پیمانه
-
آب مرغ: پنج پیمانه
-
شیر: دو پیمانه
-
خامه: نصف پیمانه
-
باقالا: دو پیمانه
-
برگ بو: سه عدد
-
آرد: یکچهارم پیمانه
-
آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
-
گلپر: نصف قاشق چایخوری
-
نمك: به میزان لازم
-
فلفل سیاه: به میزان لازم
چطور بپزم؟
1. كرفس را بشویید و آن را خرد كنید. ریشه و برگ سبز ترهفرنگی را جدا كرده و قسمت سفید آن را ریز خرد كنید و همراه با پیاز در كمی كره تفت دهید.
2. برگ بو را همراه نمك، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه كنید. آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگبو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوطكن پوره كنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه كنید تا یكدست شود.
3. سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه كنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط كنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه كنید.