کره 2 قاشق
سیر 1 حبه
رب 1 قاشق
آرد 1 قاشق
آب گوشت 4 لیوان
2 قاشق جای خ وری نمک
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
خامه 3/4 فنجان
شیر 1/4 لیوان
جعفری 1 قاشق
سیب 2 عدد
طرز تهیه:
روعن را در تابه ریخته گرم کرده و سیرهار ا تفت می دهیم
سپس رب و آرد را ریخته تفت می دهیم
خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود
سپس آب گوشت و نمک و فلفل می ریزیم
خامه را با شیر خوب هم میزنیم تا صاف شود
پاپریکا , جعفری و مخلوط شیر و خامه را باهم مخلوط کرده و می ریزیم
سیب را پوست کنده و هسته های آنرا گرفته و به تکه های بزرگ برش میدهیم سپس در کره تفت میدهیم
سوپ را در کاسه ریخته رویش سیبها را قرار میدهید و سرو میکنیم.
منبع:دکتر سلام