تزئینات جدید ژله,سالاد انار و کمپوت زردآلو
دوستان عزیز سری دوم کاردستی رابه آشپزی وتهیه دسروتزیینات جدید ژله اختصاص دادم امیدوارم خوشتون بیاد.
اگر پیشنهادی درباره هریک ازموضوعات تالار دارید یا مطلبی که دوست دارید درتالار نمایش داده شود حتما با ما در میان بگذارید با نظراتتان ما را در ادامه این راه دلگرم نمایید .
با تشکر فراوان ازدوستان گل راسخوني
تزئینات جدید ژله, دسر انار وکمپوت زردآلو
جدیدترین تزیینات ژله
کمپوت زردآلو
میتوانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوشطعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.
مواد لازم :
زردآلو |
1 کیلو |
شکر |
250 گرم |
آب |
3 لیوان |
طرز تهیه :
دمهای زردآلو را گرفته و آنها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.
سالاد انار مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای سه نفر:
پرتقال |
۳ عدد |
انار |
۱ عدد |
آب پرتقال طبیعی |
یک چهارم لیوان |
پنیر خامه ای بدون نمک |
به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت |
خامه |
۴ قاشق |
وانیل |
قدری |
شکر |
۱ الی ۲ قاشق چایخوری |
خلال پسته |
برای تزئین |
طرز تهیه :
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.
به همین راحتی
منبع : ashpazierangin.blogfa.com
اميدوارم مورد توجه شمادوستان گل راسخونی قرار گرفته باشد .