0

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

طرز تهی جوجه,جوجه کباب استانبولی,طرز تهیه جوجه استانبولی



مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                        ۱کیلو

سیر کوبیده                                                      ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچک پوست گرفته                                       ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچک                                             ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده                                         ۱-۲ عدد

نعنای خشک                                            ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه                                          ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                                      نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه                                             به میزان لازم



طرز تهیه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 10 فروردین 1394  5:13 PM
تشکرات از این پست
09130670628 golestan98 nargesza
golestan98
golestan98
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 297
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

خیلی ممنون از آموزش طرز تهیه این غذا ... فقط کاش بیشتر توضیح می دادید... مثلا اونجا که نوشتید: لوله کنید، خوب چی جوری لوله کنیم که به اون خوبی در بیاد؟

ضمنا عکس هم فکر کنم ایراد داره... چون یک در میون نیست...

دوشنبه 10 فروردین 1394  5:57 PM
تشکرات از این پست
09130670628 khodaeem1 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها