نقل قول mrezass
1- سعی کنید یک قالب مربوط به امام علی (ع) انتخاب کنید
2- لینک دوستان را افزایش دهید
3- در پست هاتون از عکس استفاده کنید
4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهید
سلام
ممنونم از توجه شما و وقتی که برای بازدید از وبلاگ گذاشتید، همینطور نوشتن نظرات
1- سعی کنید یک قالب مربوط به امام علی (ع) انتخاب کنید
در مورد انتخاب قالب همیشه اولین موردی بوده که دوستان لطف میکردن و از وبلاگ بازدید می کردند به این نکته اشاره داشتند که قالب وبلاگ ارتباطی با موضوع نداره، حقیقتش این قالب واقعا به دلم نشسته و اولین احساسی که بعد از دیدن این قالب بهم دست داده بود این بوده که سیاهی دنیای ما با سفیدی و روشنایی سخنان امیرالمومنین (دقیقا متن و اون قایق سفید بالای وبلاگ بصورت روشن و حرکت به سمت سیاهی مطلق) راه حق و درست رو به ما نشون میده، از این نظر به همه دوستان حق میدم، اما قالب فعلی وبلاگ را عمیقا دوست دارم، البته دنبال قالب های مرتبط هم گشتم که بسیار زیاد و زیبا بودند، در کل اجازه بدید این قالب به همین صورت باقی بمونه... ممنونم
2- لینک دوستان را افزایش دهید
برای انتخاب لینک دوستان وسواس خاصی دارم، تا به اینجا بنظرم لینک های خوبی اضافه کردم و همچنان هم با دیدن آدرس وبسایت بسیار عالی حتما و حتما اضافه میکنم.
3- در پست هاتون از عکس استفاده کنید
خالی بودن وبلاگ از تصاویر هم همیشه از من سوال شده، حقیقتش دو دلیل داشتم، یک سبک بودن و لود سریع وبلاگ، به اینصورت که وبلاگ هم ساده باشه هم با کمترین سرعت اینترنت هم به سادگی لود شه. دو اینکه عکس با موضوع هر پست معمولا نمیشه پیدا کرد، هر پست حدیثی شامل میشه که پیدا کردن تصویر مرتبط واقعا مشکله.
4- سعی کنید در متن درباره وبلاگ متنی طولانی تر قرار دهی
یه جمله کوتاه درباره وبلاگ و در دل این جمله ساعت ها حرف نهفته، حق با شماست.
در کل احساس میکنم تمام جواب هام رنگ و بوی توجیه داشته! تا جایی که بتونم حتما موارد اصلاحی رو انجام میدم.
باز هم تشکر میکنم از وقتی که گذاشتین و نظرات ارزشمندی که به اشتراک گذاشتین
آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون