این کاپ کیک های زیبا رو هم می تونید برای مهمونی های مهم، هم برای دورهمی های دوستانه و هم برای جشن تولدها استفاده کنید. :)
مرحله 1 - درست کردن کاپ کیک ها و رویه ی خامه مانند (آیسینگ)
من کاپ کیک هام و همین طور رویه ی اونها رو خودم درست کردم؛ اما شما می تونید اینها رو به صورت آماده هم از بیرون بخرید تا کارتون سریع تر پیش بره و فقط تزئین شون رو انجام بدید.
مواد لازم برای درست کردن کاپ کیک وانیلی:
• 2 و نیم فنجان آرد
• 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
• یک چهارم قاشق چای خوری نمک
• نصف فنجان شیر
• نصف فنجان روغن زیتون
• یک و نیم فنجان عصاره ی وانیل
• نصف فنجان کره
• یک فنجان شکر
• 3 عدد تخم مرغ
- فر رو روشن کنید و روی 350 درجه ی فارنهایت بذارید.
- آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو توی یه کاسه ی بزرگ با همدیگه الک کنید و کنار بذارید.
- توی یه کاسه ی کوچیک، شیر و روغن زیتون و وانیل رو مخلوط کنید.
- توی کاسه ی مخلوط کن ایستاده، کره ی نرم شده و شکر رو هم بزنید تا یکنواخت و یکدست بشن. حالا یکی از تخم مرغ ها رو اضافه کنید و دوباره مخلوط رو هم بزنید. تخم مرغ های بعدی رو هم یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم، مخلوط رو خوب هم بزنید.
- خب حالا مواد خشک رو (آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک) که قبلاً مخلوط کردین، کم کم به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشن. دیواره های ظرفتون رو هم تمیز کنید تا مواد مخلوط نشده روی سطح داخلی اون قرار نگیرن.
- حالا قالب های مافین رو به اندازه ی دو سوم ظرفیت شون از مواد پر کنید و بذارید به مدت 18 الی 20 دقیقه داخل فر بمونن و بپزن. البته بعد از این مدت زمان برای اینکه مطمئن بشید کاپ کیک ها کاملاً پخته شدن، کافیه که یه خلال دندون رو داخل چند تاشون فرو کنید. اگر خلال دندون تمیز بیرون اومد یعنی کیک ها به اندازه کافی پختن.
- در انتها هم بذارید کیک ها کاملاً سرد بشن.
مواد لازم برای رویه ی خامه ای:
• یک فنجان کره ی نرم شده
• 900 گرم شکر آسیاب شده
• نصف فنجان آب
• یک قاشق چای خوری وانیل
- توی کاسه ی یه مخلوط کن بلند که همزن بهش متصل شده همه ی مواد رو بریزید و بعد با سرعت نسبتاً زیاد هم بزنید تا کاملاً یکنواخت بشن. حالا می تونید هر رنگ خوراکی که دوست دارید رو انتخاب کنید و رویه رو چند قسمت کنید و برای هر قسمت یه رنگی رو انتخاب کنید. حالا می تونید این رویه ی خامه ای شکل که بهش آیسینگ میگن رو داخل قیف های شیرینی پزی مختلف بریزید. بعد می تونید برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از بالای قیف، لبه ی بالایی اون رو تا کنید و بعد با استفاده از یه تیکه چسب نواری محکمش کنید.
- به نظر من این کار بهتر از اینه که بالای قیف رو بچرخونید و با دست نگهش دارید تا درش بسته بشه. ضمناً اگر خواستین به بچه تون هم اجازه بدید که توی تزئین کاپ کیک ها بهتون کمک کنه، این بهترین راهه و از آلوده شدن آشپزخونه تون هم جلوگیری می کنه.
مرحله 2 - اضافه کردن آیسینگ
یه لایه از رویه ی خامه ای شکل رو روی کاپ کیک ها که کاملاً سرد شدن پخش کنید و بذارید حدود 10 الی 15 دقیقه بمونن تا یه کمی سفت و آماده ی تزئین بشن.
من هشت مدل مختلف از طرح هایی که روی کاپ کیک ها زدم رو آماده کردم. هر کدوم از این طرح ها رو توی یه مرحله جداگونه قرار میدم تا با نگاه کردن به عکس هاشون متوجه نحوه ی اجراشون بشین. توی نکاتی که در ادامه میگم، یادتون میدم که چطوری خطهای مستقیم رسم کنید و ضمناً نقطه های زیبایی رو به راحتی بتونید بذارید.
نکات:
وقتی می خواین خط های مستقیم رو با رویه ی خامه مانند رسم کنید، اول مطمئن بشید که آیسینگ توی تمای اتاق باشه تا به راحتی و به صورت فشرده شده از قیف شیرینی پزی بیرون بیاد. سعی کنید قیف رو به صورت یکنواخت فشار بدید تا خطی که رسم می کنید قطرش تو همه ی قسمت ها تقریباً مساوی و یکنواخت باشه. با ملایمت نوک قیف رو موقع کشیدن خط روی کاپ کیک فشار بدید تا آیسینگ به کاپ کیک تون بچسبه و حتی یه ذره هم بین خط ها فاصله نیفته و خط شکسته نشه.
وقتی که میخواید نقطه هایی رو توی کارتون قرار بدید، تا جایی که ممکنه به آرومی مقدار کمی از آیسینگ رو از نوک قیف، بسیار نزدیک به سطح کاپ کیک ها به سمت پایین فشار بدید و بعد در نهایت فشار آوردن به قیف رو متوقف کنید. به این ترتیب هر سری می تونید یه نقطه ی زیبا و خوب روی کاپ کیک تون بذارید.
جزئیات تزئین دومین کاپ کیک رو می تونید توی عکسها ببینید.
سومین کاپ کیک.
چهارمین کاپ کیک.
پنجمین کاپ کیک.
ششمین کاپ کیک.
هفتمین کاپ کیک.
و این هم هشتمین کاپ کیک. :)