0

لپ تاپ ایسوس X550LD

 
lpln110
lpln110
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 153
محل سکونت : اصفهان

لپ تاپ ایسوس X550LD



همانند سنت هر سال، کمپانی ایسوس، اوایل سال 2013 میلادی، نسل جدید لپ‌تاپ‌های چندمنظوره‌ی (خانگی/اداری/ مالتی مدیا) سری X را معرفی نمود. لپ‌تاپ‌هایی که در آن‌ها، بیش از هر چیز به ارزش خرید محصول توجه شده است. سری X جدید در سه مدل 14، 15 و 17 اینچی عرضه شده‌اند تا بتوانند نیاز هر نوع کاربری را پوشش دهند. این لپ‌تاپ‌ها نسبت به قیمت مناسبی که دارند، امکانات بسیار خوبی را ارائه می‌دهند. بدنه زیبا و جذاب، بلندگوهای با کیفیت با تکنولوژی SonicMaster و قیمت مناسب، نسل جدید سری X را به یکی از مناسب‌ترین لپ‌تاپ‌های رده کاربری عمومی تبدیل کرده است. X550LD که جزو مدل های 15 اینچی این سری می‌باشد، از پردازنده‌ی مرکزی نسل چهارم و ولتاژ پایین Core i7 4500U ساخت کمپانی اینتل استفاده می‌کند که در کنار کارت گرافیکی GeForce GT 720M با دو گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی، قدرت پردازشی بسیار خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.


طراحی و ساخت

 

در حالت بسته، ضخامت X550LD به 31 میلیمتر و وزن آن حدود 2.3 کیلوگرم است. درست است که از لحاظ ابعاد کاملا به پای اُلترا بوک ها نمی رسد اما به اندازه کافی سبک هست تا در یک کوله پشتی بدون زحمت زیاد آن را حمل کنید.
جنس بدنه روکش سیلور براق است و در نگاه اول ظاهر شکیلش جلب توجه زیادی میکند، اما ایرادی که می شود به X550LD وارد کرداستعداد  جذب اثر انگشت بر روی بدنه آن است که برای کسانی که کارایی دستگاه برایشان بیشتر از ظاهر اهمییت دارد ایراد بزرگی نیست. بدنه، صفحه کلید و تاچ پد از کیفیت بالایی برخوردار هستند و ظاهر دستگاه کاملا شیک و مناسب برای محیط های مختلف اداری و یا خانگی است .

 


 


 

 

 

 


 

صفحه نمایش و بلند گوها


تکنولوژی ساخت این صفحه نمایشTFT LED-backlit LCD  با رزولوشن تصویر 1366×768 است که برای یک مونیتور 15 اینچی کافیست. شاید صفحه براق یکی از مشکلات این نوت بوک ها باشد زیرا این موضوع در فضای بیرون و نور زیاد، کار کردن با این دستگاه را مشکل می کند. بر روی لبه بالایی وب کم HD وجود دارد که برای تماس های ویدیویی مناسب است.
در اکثر نوت بوک ها تمام فرکانس های صوتی از اسپیکر های کوچک آنبورد پخش می شوند که نتیجه آن پایین بودن کیفیت و  متمایز نبودن کافی صداهای تولید شده است. مانند اکثر نوت بوک های تولید شده توسط ASUS ، نوت بوک های سری X مجهز به تکنولوژی SonicMaster است که  کیفیت صدای عالی را برای کابر به ارمغان می آورد و همچنین صدای بیس عمیق تر و قوی تری دارد.






 

پورت و اتصالات


در طرف چپ دستگاه 2 پورت USB 3.0 ، پورت HDMI، پورت VGA و پورت شبکه Ethenet قرار گرفته و در طرف دیگر درایو نوری DVD-RW و یک پورت USB 2.0 وجود دارد. در قسمت جلوی X550LD سمت چپ، کارت خوان دستگاه تعبیه شده. برای حفظ زیبایی هیچ ورودی یا خروجی در پشت دستگاه وجود ندارد و همین ویژگی سبب شده تا در هنگام کار کردن هیچ کابلی به قسمت پشتی X550LD متصل نباشد که ظاهری شیک و زیبا، و حس خوبی به کابر القا می کند.
پورت شبکه بی سیم با استاندارد  802.11 b/g/n و بلوتوث داخلی از دیگر امکانات این نوت بوک کارآمد می باشد.

 

 

 

 

 

کیبورد و تاچ


 Asus در بازار رقابت از دیگر رقبای خود مثل لنوو عقب نمانده و صفحه کلید این سری از لپ تاپ های خود را مانند بیشتر لپ تاپ های مدرن از نوع Chiclet   و جزیره ای طراحی کرده تا کاربران تجربه و حس خوبی از کارکردن با X550LD را داشته باشند. کلید های فاصله دار استفاده از این لپ تاپ را برای کابرانی که برای مدت طولانی تایپ می کنند راحت تر می کند.  تاچ پد نسبتا بزرگ با طراحی زیبا و کلید های هم سطح که با یک خط عمودی از هم جدا شده اند، زیبایی خاصی را به X550LD  بخشیده. بزرگ بودن تاچ پد فضای کافی برای استراحت دست ها ایجاد کرده. کیفیت و حساسیت تاچ پد بسیار بالاست و علاوه بر آن از فرمان های چند لمسی پشتیبانی می کند.




 

سخت افزار و باتری

 

X550LD از سی پی یو کم ولتاژ Core i7 4510U شرکت اینتل با قدرت 4 مگابایت cache  استفاده می کند که از فرکانس 1.90 GHz تا 3.10 GHz قابل تنظیم است. این سی پی یو نسبتا  قدرتمند همراه با 6 گیگابایت حافظه DDR3 و یک ترابایت هارددیسک ، ترکیب مناسبی در این رده قیمتی برای استفاده عمومی یا خاص از این نوت بوک می باشد.
باتری 4 سلولی X550LD با ظرفیت 2600 میلی‌آمپرساعت، به دلیل مصرف انرژی پایین پردازنده‌ی مرکزی،  می‌تواند تا حداکثر 4 ساعت مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi را تضمین نماید که میزان نسبتا مناسبی محسوب می‌گردد. استفاده از فناوری ice cool باعث شده تا ایسوس در محاسبات و بازیهای سنگین به هیچ عنوان داغ نکند و همیشه خنک بماند.



کارت گرافیک


از لحاظ سرعت پردازش، عملکرد سه بعدی کارت گرافیک GeForce GT 820M تا حدودی بالا تر از مدل قدیمی تر آن (GT 720M) است، اما در برخی موارد کاملا مشخص است که قدرتش از GT 630M کمتر است. این به علت رابط گرافیکی 64 بیتی آن است که به طرز محسوسی عملکرد را محدود می کند. در مقایسه با دیگر مارک ها می توان GT 820M را در رده کارت های گرافیک HD 4400/4600 و یا کارت گرافیک Radeon HD 8570M دانست. به طور کلی این کارت گرافیک را می توان در گروه متوسط رو به بالا دانست و می توان بازی های سال 2013  را البته با تنظیمات پایین اما با سرعت خوب اجرا کرد.

 

جمع بندی


X550LD دستگاهیست مناسب برای کاربرانی که به دنبال لپ‌تاپی با قیمت مناسب جهت انجام کارهای روزمره می‌گردند و نیازی به قدرت پردازشی گرافیکی بالا برای اجرای جدیدترین بازی کامپیوتری ندارند .در مجموع به راحتی قدرت کافی برای انجام اکثر محاسبات روزمره مانند مرورگری اینترنت، کار با نرم‌افزارهای آفیس، ویرایش تصویر و غیره را دارد و حتی تا حدی می‌توان برای اجرای محاسبات سنگین مانند ویرایش عکس و ویدیو و یا اجرای بازی‌های سه بعدی نیز بر روی آن حساب نمود. از سایر مشخصات این مدل می‌توان ، سیستم خنک‌کننده‌ی قوی و کم صدا و کیفیت ساخت بالا اشاره کرد.
 
مزایا:
کیفیت ساخت بالا
بلندگوهای قدرتمند
کیبورد و تاچ پد خوب
پردازنده‌ی قدرتمند و کم‌مصرف
سیستم خنک‌کننده‌ی بهینه و کم صدا
قیمت مناسب و ارزش خرید بالا
معایب:
تعداد محدود پورت‌های USB
شارژدهی ضعیف باتری

 

کلاهدوزان

جمعه 1 اسفند 1393  10:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها