آش آلو
مواد لازم:
برنج: 1 پيمانه ، لپه: يک دوم پيمانه ، سبزي آش ساتوري: 1 کيلو، آلو خيسانده: 250گرم ، گوشت: 300 تا 400 گرم ، پياز رنده شده آب گرفته: 1 عدد، نعناع: 2 قاشق غذاخوري ، روغن: 150 گرم ، سرکه: يک دوم استکان ، شکر: 4 تا 5 قاشق غذاخوري ، نمک و فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم.
طرز تهيه: تمامي مواد را با هم مخلوط کرده و در قابلمه مي ريزيم. آب را به ميزان لازم به مخلوط اضافه مي کنيم و زمان مي دهيم تا بپزد و جا بيفتد.