احمد باغبانباشی با اشاره به دربی اصفهان اظهار کرد: با توجه به شرایطی که دو تیم دارند و از انگیزههای بسیار بالایی برخوردارند، امیدوارم روز جمعه بازی خوبی را از دو تیم سپاهان و ذوبآهن شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: ذوبآهن نسبت به دو سال گذشته نتایج بسیار بهتری کسب کرده و این امید وجود دارد که بازی بسیار خوبی انجام دهد، همچنین سپاهان در هفته گذشته با برد برابر فولاد شاهکار کرد و با توجه به این شرایط به نظر من یکی از زیباترین بازیهای لیگ را دربی اصفهان شاهد خواهیم بود.
بازیکن سابق تیم فوتبال سپاهان تاکید کرد: سپاهان با تغییر سرمربی دچار نوسان زیادی شد اما رفتهرفته در حال بهتر شدن است، سپاهان به نظر من به دلیل اینکه شخصیت قهرمانی دارد، میتواند خودش را به زودی پیدا کند.
وی در ادامه به وضعیت تیم فوتبال ذوبآهن اشاره کرد و افزود: آماری که از این تیم به دست آمده از نظر کار تاکتیکی و مالکیت توپ در سطح بسیار بالایی قرار دارد، تیم آقای گلمحمدی با استفاده از بازیکنان جوان که در حال جا افتادن در ذوبآهن هستند هر چه از زمان بازیها بگذرد بهتر میشود.
باغبانباشی در پاسخ به این سؤال که شانس برد کدام تیم را بیشتر میدانید، گفت: پیشبینی این دیدار بسیار سخت شده، ذوبآهن قصد ندارد روند پیروزیهای خودش را قطع کند و سپاهان نیز به دلیل اینکه در هفته گذشته برابر فولاد بازی بسیار خوبی را انجام داد انتظار برد از این تیم انتظار بیهودهای نیست اما به اعتقاد من دربی اصفهان یا مساوی میشود یا سپاهان با یک گل به برتری میرسد.