مواد اولیه :
آرد 1ونیم پیمانه
روغن زیتون 1سوم پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شیر 2سوم پیمانه
پنیر رنده شده
نمك نصف لیوان
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط كرده و با همزن به خوبی مخلوط كنید و بعد آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یكدست شود.پنیر را رنده كرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.قالب مناسب كیك فنجانی(كاپ كیك كه مشابه قالب كیك یزدی است)را چرب كرده و 2سوم هر قالب را با خمیر پر كنید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر كه با با دمای 200 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.
نكات:
1)بهتر است یك ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.
2)در صورت تمایل 1سوم قالب را از مواد پر كرده و وسط مواد كمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.