0

ترشی سالسا

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی سالسا

گوجه ‌فرنگی                               دو عدد

فلفل سبز و قرمز و زرد        از هر کدام نصف فلفل

کدو سبز                                    دو عدد

بادمجان                                     دو عدد

سرکه                           دو قاشق غذا خوری

روغن زیتون                     سه قاشق غذا خوری

 مرزنجوش خرد شده              دو قاشق غذا خوری

آویشن                           دو قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده                   یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

اگر فلفل رنگی نداشتید، می توانید از دو عدد فلفل سبز استفاده کنید. بادمجان، کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون می‌خوابانیم.  سپس آن ها را در باربیکیو یا فر، کبابی می‌کنیم تا بپزند.

بعد آن ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و همراه با فلفل ‌های خرد شده در ظرف می ‌ریزیم. مرزنجوش، جعفری، آویشن، نمک و سرکه را به آن ها اضافه کرده و خوب هم می ‌زنیم. این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده می ‌شود.

دوشنبه 27 بهمن 1393  7:56 PM
تشکرات از این پست
moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها