0

نوآوری و خلاقیت عامل موفقیت ایران در عملیات والفجر 8 بود/ انهدام 70 هواگرد دشمن با ایجاد تغییرات در

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نوآوری و خلاقیت عامل موفقیت ایران در عملیات والفجر 8 بود/ انهدام 70 هواگرد دشمن با ایجاد تغییرات در

سورنا ستاری در مراسم تجلیل از حماسه‌سازان عملیات والفجر8: 20 بهمن 1393 ساعت 09:58

نوآوری و خلاقیت عامل موفقیت ایران در عملیات والفجر 8 بود/ انهدام 70 هواگرد دشمن با ایجاد تغییرات در سامانه هاگ


معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور با اشاره به عملیات والفجر 8 گفت: در این عملیات نوآوری، خلاقیت و اعتماد به نفس، به همراه محدودیتی که وجود داشت ما را به هدف رساند.
نوآوری و خلاقیت عامل موفقیت ایران در عملیات والفجر 8 بود/ انهدام 70 هواگرد دشمن با ایجاد تغییرات در سامانه هاگ

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سورنا ستاری معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور، صبح امروز در همایش تجلیل از حماسه‌سازان عملیات والفجر 8 که در قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) برگزار شد، اظهار داشت: باید به جوانان و سرمایه‌های انسانی و نوآوری توجه کرد و به آن‌ها بها داد.

وی با بیان اینکه اینکه باید بپذیریم اقتصاد ما در مغز جوانان ما نهفته است و نه در نفت و زیرِ زمین، افزود: باید از اقتصاد نفتی که ما را معتاد کرده و قدرت حرکت و پیشرفت را از ما گرفته ، فاصله بگیریم.

معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور در ادامه سخنانش به عملیات والفجر 8 اشاره و تصریح کرد: در این عملیات نوآوری، خلاقیت و اعتماد به نفس، به همراه محدودیتی که وجود داشت ما را به هدف رساند.

ستاری یادآور شد: هنگامی که دشمن با کمک مستشاران، در مهر ماه سال 1360 "میراژ اف1" را وارد منازعه کرد و "اف 14" ما را که تا آن دوره هیچ هواپیمایی توانایی مقابله با آن را نداشت مورد اصابت قرار داد، پدافند هوایی برای ایجاد فضای امن به فکر "دفاع هوایی زمین‌پایه" افتاد و کارکنان آن با ایده و نوآوری و جسارتی که از خود نشان دادند، توانستند با تغییراتی که در سامانه "هاگ" ایجاد کردند، در عملیات والفجر 8 تعداد 7 فروند هواگرد دشمن را که یکی از آن‌ها "میراژ اف 1" بود، مورد هدف قرار دهند.

وی ادامه داد: کمبودها و کاستی‌ها باعث شد تا طراحان عملیاتی ما در عملیات والفجر 8 این جسارت و ابتکارات را خود نشان دهند.

 

دوشنبه 20 بهمن 1393  11:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها