پايگاه اطلاعرسانی راسخون به مناسبت شهادت امام علی(ع) ويژهنامهای اينترنتی با عنوان «رستگار شدم» ارائه و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، از بخشهای اين ويژهنامه میتوان به علی(ع) آيينه أعلی، علی(ع)؛ تمام و كمال، حضرت علی(ع) در بيانات امام خمينی(ره)، خرد كوچك ما و سخنان علی(ع)، سيمای علی(ع) در آينه نهجالبلاغه، علی را چه كشت؟ اشاره كرد.
فرهنگسازی از ديدگاه امام علی(ع)، كرامت انسانی در سيره امام علی(ع)، لوازم اجرای عدالت از ديد امام علی(ع)، مدارا و قاطعيت در سيره امام علی(ع)، آيندهنگری در كلام امام علی(ع) و علی(ع) به كدامين گناه كشته شد؟ از ديگر بخشهای اين ويژهنامه است.
در مقاله «خرد كوچك ما و سخنان علی(ع)» میخوانيم: «نهجالبلاغه شريف كه از انديشه توانای امام علی(ع) بوجود آمده است نَه غير آنقدر عميق است كه شخصيتهای علمی را میطلبد كه از جميع الجهات شايستگی فهم آن را داشته باشند و به لغات آن با تنوع معنی آگاه باشند دهها و صدها نمونه است كه احتياج به پژوهشهای عميق دارد.»
در بخش «علی را چه كشت ؟» آمده است: «شهادت اميرمومنان، حضرت علی(ع)، از دردناكترين فجايعی است كه در تاريخ بشر اتفاق افتاده است؛ وی نه تنها برای شيعيان و مسلمانان، كه برای تمام دلهای حقطلب، عدالتخواه و جويای فضايل اخلاقی، اسطورهای دوستداشتنی بوده و هست؛ برای همين كه همه جانهای پاك، شيفته و سوگوار شهادت مظلومانه اوست و هنوز هم اين پرسش در برابر قتل ناجوانمردانه او باقی است كه چرا؟»
«آيندهنگری(فتوريسم) يكی از موضوعات جذاب در زندگی بشری بود و در اين عرصه صاحبان فكر و خرد به قدر درك و فهم خود از اتفاقات آينده خبر میدهد؛ آيندهنگری و اعجاز دو مقوله جدای از هم میباشد؛ در اعجاز گوينده مطالبی عنوان میكند كه به صورت وحی در اختيار او قرار گرفته اما پيشگويی و آيندهنگری زائيده علم و تجربه شخص گوينده است.»
همچنين كاربران میتوانند به بخشهايی چون بانك صوت و فيلم، گالری تصاوير، تلفن همراه، معرفی پايگاهها، كارت پستال، كتابخانه موضوعی، انجمنها، بانك پرسش و پاسخ با موضوع امام علی(ع) در ويژهنامه «رستگار شدم» دسترسی پيدا كنند.
ويژهنامه اينترنتی «رستگار شدم» را اينجا ببينيد!
|