0

وبلاگ "حسین مظلوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وبلاگ "حسین مظلوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام دوستان

این هفته بیستمین ودومین  وبلاگ با عنوان حسین مظلوم بررسی می شود . لذا از تمامی کاربران دعوت می شود از وبلاگ حسین مظلوم بازدید و حداقل سه انتقاد وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را بیان کنند

عنوان وبلاگ :  حسین مظلوم
مالک :  siryahya
آدرس وبلاگ : http://mohharam93.rasekhoonblog.com/
تاریخ ایجاد وبلاگ: چهارشنبه 14 آبان 1393 

قوانین

1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد . 

2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم ودوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .

3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 100 امتیاز (500 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

کاربری که در طول هفته وبلاگش زیر ذره بین هست ، می تواند در همان تاپیک پاسخگوی کاربران پیشنهاد دهنده باشد .

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 3 بهمن 1393  9:35 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog amirali123 namebaran ali_kamali mrezass siryahya zare58 shirdel2 ria1365 liasam khodaeem1 nargesi
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:وبلاگ "حسین مظلوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام ويژه به داداش يحيي جون با صفا و خوش اخلاق خود خودم ...خخخ

بزار اولشو اين جوري بيام تا شايد اون ع.ك.س رو برام بفرستي ..خخخ

برای پیش تو بودن “بلیط” لازم نیست مرور قصه ی دل کافی ست . . cheeky

پس اي بليط دل محبوب دلها .... كجا هستي تا از آنجا بليطت رو بخرم و نگاهت كنم ... آه دل محبوب دلها ميخواهد تو را ببيند ولي افسوس كه بليط سرزمينت خيلي گرونه ...عيبي نداره به  وسيله چشام ( نگام كن  ) تو چشات چادر ميزنم ..cheeky

و اما برگرديم سر اصل مطلب .. دوستان كه عنايت ميفرمايند ..وگرنه اخطار پشت اخطار كه قوانين...........خخخ 

1- قالب وبلاگت حرف نداره عالي ....

2- اون تصاوير بالي صفحه كه مياد و ميره نميدونم مال قالبه ؟ يا خودت گذاشتي حرف نداره

3- رنگ مطالب و پس زمينه عاليه ... من كه خوشم اومد

4- مطالبي كه استفاده كردي خيلي خوب بود و تصاوير هم كه عالي

5- نوار ابزاري كه استفاده كردي من خيلي خوشم اومد

پيشنهاد :

1- اگه از رنگ پررنگ مثلا آبي يا پس زمينه زرد رنگ واسه تيترها استفاده بكني خيلي بهتر ميشه

2- اگه ز ابزار ديگه هم استفاده كني خوب هست خوب تر ميشه ...

3- و ديگه هيچي

با آروزي موفقيت

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 4 بهمن 1393  11:54 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog ali_kamali mrezass omiddeymi1368 siryahya zare58 ria1365 shirdel2 hossein201273 nargesi
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشنهادات:

1- لیست مطالب اخیر بهتر است ابتدای قالب و قبل از پستها گذاشته شود. 

2- از آمار بازدید کننده وبگذر استفاده شود.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 4 بهمن 1393  12:45 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog ali_kamali mrezass omiddeymi1368 siryahya zare58 shirdel2 ria1365 amirali123 hossein201273 nargesi
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

باسلام وبلاگ خیلی خوبیه مخصوصا آهنگ وبلاگ قالبش هم زیباست . موفق باشید.

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

شنبه 4 بهمن 1393  7:09 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ria1365 omiddeymi1368 siryahya rasekhoon_weblog amirali123 mrezass hossein201273 nargesi
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا 

سلام دوست گرامی

به نظر بنده وبلاگ بسیار زیبا و خوب است و قالب وبلاگ و موارد گذاشته شده در وبلاگ خوب و بجا بودند.با توجه به اینکه بنده خیلی تجربه ندارم ولی نظرم را برایتان می نویسم .

انتقادات:

1- مطالب به روز شده نیستند و آخرین تاریخ روزرسانی وبلاگ ششم آذر ماه بود.در حالی که در آمار امروز 4 بهمن قید شده ولی مطلبش را پیدا نکردم.

2- زمینه قالب بیش از حد مشکی و قرمز پررنگ هست .

3- خط نوشته ها تغییر کنه بهتر خواهد بود.

پیشنهادات:

1- بروز رسانی مطالب.

2- در بخش احادیث، اولویت را به احادیث امام حسین (ع) بدهید.

3- منابع متن ها و مقالات را بصورت کامل زیرنویس کنید .

شنبه 4 بهمن 1393  10:53 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 siryahya rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mrezass hossein201273 nargesi
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام خدمت مدیر محترم وبلگ حسین مظلوم

وبلاگ خوب و پرمحتوایی دارید

نوای وبلاگ مداحی از حاج محمود کریمیه که من بشخصه محرم گوش میکردم بهش

بروز نبودن مطالب هم مثل اکثر وبلاگ های طراحی شده در مسابقه وبلاگی محرم بخاطر اونه چون برای اون مسابقه ایجاد شده

امکان داشته باشه رتبه الکسا رو بردارین چون در وبلاگ های راسخون کارایی نداره و امار رو به اشتباه نشون میده

هدر سایت رو یکم کمتر کنین بهتر میشه

اگر جای مطالب اخیر رو در گوشه سمت راست یا بالای سایت تغییر بدین برای بینندگان وبلاگ دسترسیش راحت و بهتره

موفق باشید اقا یحیی عزیز

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 4 بهمن 1393  11:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 siryahya rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول amirali123

با سلام ويژه به داداش يحيي جون با صفا و خوش اخلاق خود خودم ...خخخ

بزار اولشو اين جوري بيام تا شايد اون ع.ك.س رو برام بفرستي ..خخخ

سلام امیر جان 

برای پیش تو بودن “بلیط” لازم نیست مرور قصه ی دل کافی ست . . cheeky

پس اي بليط دل محبوب دلها .... كجا هستي تا از آنجا بليطت رو بخرم و نگاهت كنم ... آه دل محبوب دلها ميخواهد تو را ببيند ولي افسوس كه بليط سرزمينت خيلي گرونه ...عيبي نداره به  وسيله چشام ( نگام كن  ) تو چشات چادر ميزنم ..cheeky

و اما برگرديم سر اصل مطلب .. دوستان كه عنايت ميفرمايند ..وگرنه اخطار پشت اخطار كه قوانين...........خخخ 

1- قالب وبلاگت حرف نداره عالي ....

2- اون تصاوير بالي صفحه كه مياد و ميره نميدونم مال قالبه ؟ يا خودت گذاشتي حرف نداره

3- رنگ مطالب و پس زمينه عاليه ... من كه خوشم اومد

4- مطالبي كه استفاده كردي خيلي خوب بود و تصاوير هم كه عالي

5- نوار ابزاري كه استفاده كردي من خيلي خوشم اومد

پيشنهاد :

1- اگه از رنگ پررنگ مثلا آبي يا پس زمينه زرد رنگ واسه تيترها استفاده بكني خيلي بهتر ميشه

2- اگه ز ابزار ديگه هم استفاده كني خوب هست خوب تر ميشه ...

3- و ديگه هيچي

با آروزي موفقيت

به شخصه زیاد دوس ندارم سایت و یا وبلاگم شلوغ باشه و از ابزارهای مختلف استفاده کنم و رنگ رو اگه خدا بخواد و  وقت کنم عوض میکنم / ممنون داداش

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:38 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mrezass hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

پیشنهادات:

1- لیست مطالب اخیر بهتر است ابتدای قالب و قبل از پستها گذاشته شود. 

2- از آمار بازدید کننده وبگذر استفاده شود.

سلام و عرض ادب

ممنون به نکات خوبی اشاره کردین، به نکات خوبی  اشاره کردین،اگه وقت کنم اصلاح میکنم مطالب اخیر رو

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:40 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

باسلام وبلاگ خیلی خوبیه مخصوصا آهنگ وبلاگ قالبش هم زیباست . موفق باشید.

سلام/ ممنون نظر لطفتونه

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:41 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mrezass hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا 

سلام دوست گرامی

به نظر بنده وبلاگ بسیار زیبا و خوب است و قالب وبلاگ و موارد گذاشته شده در وبلاگ خوب و بجا بودند.با توجه به اینکه بنده خیلی تجربه ندارم ولی نظرم را برایتان می نویسم .

انتقادات:

1- مطالب به روز شده نیستند و آخرین تاریخ روزرسانی وبلاگ ششم آذر ماه بود.در حالی که در آمار امروز 4 بهمن قید شده ولی مطلبش را پیدا نکردم.

2- زمینه قالب بیش از حد مشکی و قرمز پررنگ هست .

3- خط نوشته ها تغییر کنه بهتر خواهد بود.

پیشنهادات:

1- بروز رسانی مطالب.

2- در بخش احادیث، اولویت را به احادیث امام حسین (ع) بدهید.

3- منابع متن ها و مقالات را بصورت کامل زیرنویس کنید .

سلام/ حتما بعد از امتحانات و فراغت پیشنهاداتتون رو اعمال خواهم کرد

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:44 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog amirali123 zare58 mammads2 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

سلام خدمت مدیر محترم وبلگ حسین مظلوم

وبلاگ خوب و پرمحتوایی دارید

نوای وبلاگ مداحی از حاج محمود کریمیه که من بشخصه محرم گوش میکردم بهش

بروز نبودن مطالب هم مثل اکثر وبلاگ های طراحی شده در مسابقه وبلاگی محرم بخاطر اونه چون برای اون مسابقه ایجاد شده

امکان داشته باشه رتبه الکسا رو بردارین چون در وبلاگ های راسخون کارایی نداره و امار رو به اشتباه نشون میده

هدر سایت رو یکم کمتر کنین بهتر میشه

اگر جای مطالب اخیر رو در گوشه سمت راست یا بالای سایت تغییر بدین برای بینندگان وبلاگ دسترسیش راحت و بهتره

موفق باشید اقا یحیی عزیز

سلام و عرض ادب به رفیق عزیز و تازمون 

والا من این وبلاگ و تو بیکاریم ساخته بودم و با توجه به پیش رو بودن امتحانات و از اونجایی که ما بچه درس خونیم (البته ریا نباشه ها cheeky این جمله تقدیمی برا یه عزیزیه angel) دیگه اصلا وقت نشد مطالب بزاریم و قالب رو خوشگل تر کنم و این نکاتی که فرمودین کاملا بجا بوده و وقت کنم حتما اعمال میکنم

یک شنبه 5 بهمن 1393  12:49 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog amirali123 zare58 ria1365 mammads2 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم آقا یحیی؛

وبلاگِ خوب، کامل، ساده و بی آلایشی داری. و ما شاء الله، اهل وبلاگ و وبلاگ نویسی هستی، خلاصه این کاره ای(البته خیالت راحت داداش...مواظبم ریا نشه!!!!!!!cheeky)

ولی چند نکته:

1- به نظر من فونت مطالبت خوبه(البته توی فایر فاکس خیلی ریز و کمرنگ نشون میده، نمیدونم چرا؟؟!!! اما توی کروم خیلی خوبه). ولی متون رو هم بهتره justify کنی.

2- عنوان قسمت "نویسندگان" رو به "نویسنده" تغییر بده. همچنین، زیر اسمت دو تا نمیدونم چیه، عکسه، شکلکهcheeky، که لود نمیشه و بهتره برداشته بشه.

3- خودم به شخصه، از آهنگ و صوت وبلاگ خوشم نمیاد!!!!(منظورم صوت وبلاگِ شما نیستا، کلّی میگم).  قبلاً هم گفتم، تا آدم وارد وبلاگ میشه، از ترس یک متر میپره هوا!!! البته اگه این نوای وبلاگ، خودکار نباشه، خوبه.

باز هم از زحماتت که بابت وبلاگ کشیدی، سپاسگزاریم. بهتره کار ارزشمندت رو ادامه بدی. متوقف نشو داداش! وبلاگت رو آپدیت کن.

موفق و سرزنده و سلامت باشی.

الله نگهدارت.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 5 بهمن 1393  1:24 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog amirali123 siryahya zare58 ria1365 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم آقا یحیی؛

وبلاگِ خوب، کامل، ساده و بی آلایشی داری. و ما شاء الله، اهل وبلاگ و وبلاگ نویسی هستی، خلاصه این کاره ای(البته خیالت راحت داداش...مواظبم ریا نشه!!!!!!!cheeky)

ولی چند نکته:

1- به نظر من فونت مطالبت خوبه(البته توی فایر فاکس خیلی ریز و کمرنگ نشون میده، نمیدونم چرا؟؟!!! اما توی کروم خیلی خوبه). ولی متون رو هم بهتره justify کنی.

2- عنوان قسمت "نویسندگان" رو به "نویسنده" تغییر بده. همچنین، زیر اسمت دو تا نمیدونم چیه، عکسه، شکلکهcheeky، که لود نمیشه و بهتره برداشته بشه.

3- خودم به شخصه، از آهنگ و صوت وبلاگ خوشم نمیاد!!!!(منظورم صوت وبلاگِ شما نیستا، کلّی میگم).  قبلاً هم گفتم، تا آدم وارد وبلاگ میشه، از ترس یک متر میپره هوا!!! البته اگه این نوای وبلاگ، خودکار نباشه، خوبه.

باز هم از زحماتت که بابت وبلاگ کشیدی، سپاسگزاریم. بهتره کار ارزشمندت رو ادامه بدی. متوقف نشو داداش! وبلاگت رو آپدیت کن.

موفق و سرزنده و سلامت باشی.

الله نگهدارت.

سلامم به به برادر عزیزمون

چون خودم هم از کروم استفاده میکنم به خاطر همین برا این کنترل میکنم ولی همون طور که میدونی کروم و فایرفاکس استانداردهای متفاوتی دارن واگه بازم وقت کنم با کد استادند سازی میکنم

ترس چیه ناسلامتی تو ... سالته wink واقعیتشو بخای منم از صوت در وبلاگ خوشم نمیاد چون اگه دو تا تب باز کنی هر دوش میخونه ولی چون این در مورد آقامون بود دوس داشتم تحمل کنم ولی بخونه دلم هوایی بشه

اون عکسهایی هم که لود نمیشدن به خاطر منحل شدن هاستم بود که پایین یحیی طاهرزاده نشون داده نمیشد که اصلاح گردید

این همه تعریف کردی داداش ریا میشه ها angel

یک شنبه 5 بهمن 1393  8:45 AM
تشکرات از این پست
zare58 rasekhoon_weblog omiddeymi1368 ria1365 mrezass shirdel2 hossein201273 nargesi
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

باسلام 

وبلاگ خوبی دارید مطالب زیادطولانی نیستند و پست هاتون تنوع خوبی دارن...به دل میشینند

در پست اول بهتر بود برای دسترسی آسان تر کاربران آدرس اینترنتی  دو سایت آستان قدس حسینی و شبکه جهانی الکفیل (پایگاه اطلاع رسانی حرم حضرت اباالفضل‌العباس علیه‌السلام) را در مطلب ارسالیتون قرار میدادید

به نظر من در وبلاگی توی اون از مطلبی غیر از زبان فارسی نیست دیکشنری آنلاین کاربردی نداره به جای اون میتونید از رباطهای مناسب باوبلگتون استفاده کنید

خیلی خوبه که هنوز بعد از دوماه از ارسال مطلب به وبلاگتون سرمیزنید ونظر کاربران را میخونید وپاسخ میدید

وبلاگتونا به روز رسانی کنید 

موفق باشید

**بسم الله القاصم الجبارین**

سه شنبه 7 بهمن 1393  4:04 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 zare58 hossein201273 rasekhoon_weblog nargesi omiddeymi1368 siryahya
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

با سلام.

فقط مي تونم بگم عالي....

به جا....

كوتاه و مفيد.

زيبا. با نواي ابتدايي دلم به آسمان پر كشيد.

آقا خدا خيرت بده با اين وبلاگ زيبا.

من كه كيف كردم و اگر ايرادي هست در خوبيها پنهان شده!

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

پنج شنبه 9 بهمن 1393  9:25 PM
تشکرات از این پست
nargesi omiddeymi1368 shirdel2 hossein201273 rasekhoon_weblog siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها