0

وبلاگ چیست.(چگونگی معرفی سایت و وبلاگ به موتورهای جستجو)

 
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1392 
تعداد پست ها : 724
محل سکونت : آذربایجان شرقی

وبلاگ چیست.(چگونگی معرفی سایت و وبلاگ به موتورهای جستجو)

 

وبلاگ چیست.(چگونگی معرفی سایت و وبلاگ به موتورهای جستجو)

اولين واژه وبلاگ (Weblog) توسط يورن بارگد در 17 دسامبر 1997 در سايت Robert Wisdom مورد استفاده قرارگرفت كه از تركيب دو كلمه Web  (وب) و Log (ثبت وقايع،گزارش)گرفته شده است.

وبلاگ در نگاه اول تفاوتي با يك سايت معمولي ندارد. از نظر فني هم اين دو شبيه به هم هستند.هردو يك آدرس(Domain)دارند و يك محل براي ذخيره سازي در اينترنت(Host).

يكي از مهمترين عواملي كه وبلاگ را از سايت متمايز مي كند،همان عاملي است كه در نگاه اول اصلاً ديده نمي شود،(سادگي ايجاد وبلاگ).مهمترين عاملي كه باعث موفقيت وبلاگ تاكنون شده همين است.

اين كلمه متشكل از دو كلمه وب(Web)و لاگ (Lag) به معني ثبت گزارش است. پس معني اين عبارت اين است:گزارش وبي يا گزارش اينترنتي.

تعريف:مجموعه يادداشت هاي يك يا چندنفركه به مرورزمان روي اينترنت قرارداده مي شوند.

دو ويژگي مهم وبلاگ:رايگان بودن و سادگي كار با آن مي باشد.

براي داشتن يك وبلاگ شما به اين ها احتياج داريد:

رايانه،اتصال اينترنت،كمي سواد اينترنتي وداشتن حرفي براي گفتن .

 

 

تاريخچه و جايگاه وبلاگ نويسي در ايران و جهان

تعداد وبلاگ ها در جهان هر 5 ماه، دو برابر مي شود اولين وبلاگ توسط تيم برنزرلي (مخترع وب)ايجاد شد. گسترش اين پديده در سال 1999 با آغازبه كار Pitas،نخستين سرويس ارايه دهنده وبلاگ به صورت رايگان ،شتاب فوق العاده اي به خود گرفت.تا اواسط سال 2000،بيش از يك هزار وبلاگ ايجاد شد و اين رقم تا 2002 به بيش از نيم ميليون رسيد .تاريخچه وبلاگ نويسي در ايران نيز به 16شهريور1380 باز مي گردد.روزي كه سلمان جريري،اولين وبلاگ فارسي را بر روي صفحه اينترنت قرار داد.

مقاله حسين درخشان با عنوان «سردبيرخودم» با معرفي سيستم رايگان وبلاگ نويسي بلاگر ،نقطه عطفي در تاريخ وبلاگ نويسي ايران بود . اما اولين حضور زنان در دنياي وبلاگ نويسي باز مي گردد به وبلاگ «خورشيد خانم» كه توسط يك نويسنده ناشناس راه اندازي شد وبلاگ فوق توسط يك معلم زبان انگليسي ايجاد گرديده و به اتفاقات روزانه وي اختصاص دارد.

اكنون به جايي رسيده ايم كه در دنياي وبلاگ ، زبان فارسي بعد از زبان هاي انگليسي،پرتغالي ولهستاني رتبه چهارم زبان در وبلاگ نويسي را به خود اختصاص داده است.وبلاگ با داشتن خصوصياتي چون رايگان بودن،انتشار سريع،تعاملي بودن و ... محيطي منحصر به فرد مي سازد .فضاي وبلاگ، بيش از چت !! فرصت لازم براي انديشيدن و تعامل فكري را مهيا مي سازد.

وبلاگ را مي توان براي آموزش،بعنوان رسانه،به اشتراك گذاشتن نظرات اجتماعي و فرهنگي ،بيان احوالات شخصي و بالاخص تبليغات بازرگاني بكار برد.

يكي از بهترين وبلاگ هايي كه در اينترنت مي توان به آن اشاره كرد سايت Ohmy مي باشد اين وبلاگ را مي توان موفق ترين نمونه از وبلاگ هاي شهروند مدار دانست كه با 700 هزار بازديد كننده در روز يك ركورد دار است .وبلاگ يك پديده اجتماعي و دوطرفه مي باشد كه پايه و اساس آن بر روابط متقابل بنا شده است .فرايند مشاركت خوانندگان وبلاگ در توليد ، تصحيح و تكميل آن به ويكي(Wiki) مشهور است.يكي از بهترين نمونه هاي استفاده از چنين پديده اي دانشنامه اينترنتي ويكي پديا (Wikipedia)است.اين دانشنامه رايگان اينترنتي كه شامل اطلاعات مختلفي در زمينه هاي مختلف است هرروزه توسط كاربران تدوين و تكميل مي شود.

 

پدر وبلاگ دنيا

تيم برنزرلي مخترع وب، پدر وبلاگ دنيا است. تيم برنزرلي سال 1955 در لندن به دنيا آمد. او دانش آموخته كويين كالج در دانشگاه آكسفورد است .او اولين رايانه اش را توسط يك پردازشگر M6800  و يك تلويزيون درست كرد.

تيم برنزرلي در سال 1994 به عنوان يكي از 20 متفكر بزرگ قرن بيستم انتخاب گرديد و در سال 2003 لقب " سر " را دريافت كرد. بعد از تيم برنزرلي يكي از پيشگامان ديگر وبلاگ جاستين هال بود كه داستان هاي زندگي خود را تا سال 1994 در اينترنت منتشر كرد.

از ديگر وبلاگ نويسان معروف مي توان به ميشل سيپي اشاره كرد وي در وبلاگ خود مجموعه مقالات و تاليفات خود را انتشار مي داد.

در سال 1999 تكنولوژي .com متولد گرديد و ابزار هاي فراواني در اينترنت به صورت اتوماتيك شد. در اين زمان مردم به راحتي مي توانستند براي خود وبلاگ بسازند . تاقبل از اين سال وبلاگ نويسان بايد تبحر خاصي در برنامه نويسي ميداشتند .در جولاي 1999 اولين ابزار ساخت و مديريت وبلاگ كه Pitas ناميده مي شود ساخته شد. سايت اصلي كه حالا www.pitas.com  نام دارد به مردم امكان ايجاد يك وبلاگ را به صورت رايگان مي داد.با ساختن وبلاگ در pitas كاربران بدون اينكه نيازي به دانستن زبانهاي برنامه نويسي مثل HTMLداشته باشند مي توانستندبه صورت اتوماتيك به انتشار اطلاعات بپردازند.

يك ماه بعد در آگوست همان سال اولين نسخه بلاگر كه www.blogger.com   نام داشت ارايه شد بلاگر امكان مديريت ،ويرايش و انتشار راحت تراطلاعات را فراهم مي كرد.

معروفترين سرويس دهندگان وبلاگ:

 

www.blogger.com

 

www.blogfa.com

 

www.mihanblog.com

 

www.persianblog.com

 

www.persianlog.com

 

www.blogsky.com

 

 www.parsiblog.com

بجز سايت بلاگر بقيه سايتها ايراني بوده كه در ميان آنها بلاگفا ،ميهن بلاگ و پرشين بلاگ از بقيه پرطرفدارترند.

بلاگر(blogger)

شروع وبلاگ نويسي فارسي از سرويس دهنده بلاگر شروع شد اين سايت در 23 آگوست 1999 توسط شركت Pyra Laba  در سانفرانسيسكو ايجاد شد. اين شركت در سال2003 توسط شركت گوگل خريداري شد.بلاگر به دليل حمايت از استاندارد يونيكد،امكان ساخت وبلاگ هاي فارسي را به كاربران مي دهد.البته وجود يك ايراني به نام اميد كردستاني در بين مديران ارشد گوگل را نمي توان در تسريع بخشيدن به اين موضوع ناديده گرفت.

بلاگفا(blogfa)

سايت بلاگفا با ارايه سرويس روان و سرعت بالا توانسته كاربران فراواني به خود جذب كند.بلاگفا متعلق به بخش خصوص بوده و درادامه و تكميل خدمات به كاربران فارسي زبان،توسط سايت پارسيكparseek.com راه اندازي شد. درحال حاضردر ميان ايراني ها بلاگفا از بقيه پرطرفدار تر است.

ميهن بلاگ (mihan blog)

جذابترين سرويس دهنده وبلاگ به زبان فارسي بوده كه امكانات متعددي از قبيل : موضوع بندي وبلاگ ، سيستم جستجوي قوي ، آرشيوبندي هوشمندو سيستم پيام كوتاه ياهو را در اختيار كاربران قرار مي دهد.به صورتي كه شما را از اكثر خدمات وبلاگي بي نياز مي كند.اگرچه از نظر سرعت بهترين نيست.

پرشين بلاگ (Persian blog)

تاريخ رشد و پيشرفت وبلاگ و وبلاگ نويسي در ايران را مي توان منطبق با تاريخ تاسيس سايت پرشين دانست كه در خرداد ماه 1381 كار خود را آغاز كرد.هرچند اين روزها هم از نظر امكانات و هم سرعت از رقبايش عقب افتاده است.

بلاگ اسكاي (blogsky)

اين سايت در ابتداي سال1382 فعاليت خود را آغاز كرد از ويژگيهاي آن داشتن ويرايشگرپرقدرت و عدم نمايش تبلغ در آن مي باشد.

پارسي بلاگ (parsi blog)

اين سرويس دهنده سعي كرده است با ارايه سرويس ها و نرم افزارهاي كاربردي رقابت سالمي را با ديگر سرويس دهنده ها داشته باشد.

سايت هايي كه به ما فضاي رايگان براي ارسال عكس مي دهند:

www.villagephotos.com

 

 

www.googlepages.com

 

 

 

www.sharemation.com

www.imagehosting.us

www.geocities.com

www.nefims.com

www.tinypic.com

 سايتهاي فارسي كه فضاي رايگان در اختيار كاربران مي گذارند:

www.islamupload.ir

upload.centerfa.com

www.up1.ir

aks98.com

سايتهايي كه قالبهاي وبلاگ رايگان در اختيار كاربران قرار مي دهند:

www.template.ir

templates.mojde.com

www.persianweblog.com

معرفي سایت و وبلاگ به موتورهاي جستجو:

موتورهاي جستجو،مرجع بسياري از افراد براي يافتن اطلاعات در اينترنت هستند كه نقش تعيين كننده اي در ميزان بازديد از سايتها و وبلاگ ها دارند .

آدرس براي معرفي وبلاگ به موتور جستجوي گوگل :

www.google.com/addurl

 
http://www.google.com/intl/fa/add_url.html

آدرس براي معرفي وبلاگ به موتور جستجوي ياهو:

http://Siteexplorer.search.yahoo.com/submit

آدرس براي معرفي وبلاگ به موتور جستجوي MSN:

http://search.msn.com/docs/submit.aspx 

نکات و موارد مهم

معرفی کامل و ایندکس مطالب وبلاگ شما توسط موتورهای جستحو بین پانزده روز تا دو ماه پس از معرفی آدرس وبلاگ به طول می انجامد بنابراین برای مشاهده مطالب وبلاگ در نتایج جستجو مدتی زمان لازم است. همچنین میتواند با در جستجوگر گوگل با جستجوی عبارت site:yourblog..blogfa.com از ایندکس شدن و شناخته شدن وبلاگ شما توسط این موتور جستجوگر اطمینان حاصل کنید و در دیگر موتورهای جستجوگر نیز میتوانید مستقیما آدرس وبلاگ خود را وارد کنید.

برای کسب موقعیت بهتر در موتورهای جستجو بهتر است زمانی اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید که وبلاگ شما حداقل دارای پنج یا ده مطلب باشد . بسیاری از اوقات وبلاگهای بدون محتوا توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و یا از نتایج جستجو حذف می شوند.

از دوستانتان که دارای وبلاگ یا وب سایت هستند بخواهید که به وبلاگ شما لینک بدهند و شما نیز میتوانید متقابلاً اینکار را برای آنها انجام دهید. تعداد لینک بالاتر به کسب موقعیت بهتر در نتایج موتورهای جستجوگر کمک میکند.

از معرفی بی دلیل و متعدد وبلاگ خود به موتورهای جستجوگر پرهیز کنید اینکار هیچ کمکی به شما نمی کند. در عین حال اگر پس از ده ماه وبلاگ شما در نتایج جستجو ظاهر نشد میتوانید مجددا اقدام به معرفی وبلاگ خود کنید.

آمارگيرها:

 

يكي از مهمترين ابزارهايي كه يك وبلاگ بايد داشته باشد ،آمارگير است .آمارگير وبلاگ به شما نشان مي دهد كه در هر روز چند نفر از وبلاگ شما بازديد مي كنند.

بهترين آمار گيرها را سايتهاي زير ارايه مي دهند:

www.webgozar.com

www.webstats4u.com

خبرنامه:

خبرنامه هم يكي از بخش هاي مهم وبلاگ است.هربار كه شما يادداشت جديدي مي نويسيد،يك ايميل براي اعضاي خبرنامه ارسال مي شود و آنها را زا به روز شدن وبلاگتان با خبر مي كند.

معروفترين سايتي كه خبرنامه رايگان براي وبلاگ ها ارايه مي كند :

www.bloglet.com

بلاگ جت،نرم افزاري است براي آسان كردن كار وبلاگ نويسان.به كمك اين نرم افزار مي توانيد هنگامي كه به اينترنت متصل نيستيد ، يادداشتهايتان را بنويسيد، و پس از اتصال به اينترنت آنها را ارسال كنيد.البته نرم افزار Word 2007  چنين قابليت مشابهي  را دارد.

www.blogjet.com

بلاگ رولينگ يكي از سايتهايي است كه خدمات جانبي براي وبلاگ ارايه مي دهد.يكي از ويژگي هاي اين سيستم اين است كه لينك وبلاگ هايي كه به تازگي آپديت شده اند را بالاتر از بقيه لينك ها قرار مي دهد.

www.blogrolling.com 

رتبه وبلاگ شما در گوگل

براي نمايش رتبه وبلاگ تان در گوگل به آدرس زير مراجعه كنيد:

www.prchecker.info/check_page_rank.php

برای آنکه متوجه شویم رتبه وبلاگمان در گوگل چند است، باید به این صفحه در ابتدا مراجعه کنید.

1) آدرس وبلاگ خود را وارد کنید.و check PR را کلیک کنید.

2) سپس باکسی باز می شود که از شما کد تصویری را می خواهد. کد تصویری را وارد کنید.

3) در مرحله بعد رتبه صفحه شما اعلام می شود و سه آیکون برای نمایش رتبه وبلاگ به شما پیشنهاد می دهد.در پایین صفحه بر روی click here  کلیک کنید.

4) در صفحه ای که نمایان می شود سه باکس کد به شما می دهد که مختص همین آدرسی که وارد کرده اید است، با توجه به اندازه ای که دوست دارید در وبلاگ شما نمایش داده شود، کدها را کپی کرده و در ویرایش قالب خود وارد کنید.

چگونه مطالب وبلاگ را به 100 درجه کلوب بفرستیم؟

 

100 درجه کلوب دات کام چیست؟

100 درجه کلوب این امکان را می دهد که لینک های خود را بتوانید در کلوب دات کام با دوستان خود به اشتراک گذارید.

پس می توانید با ارسال لینک مطلب مورد نظر خود را به اشتراک گذارید. و هم چنین دوستانتان با داغ کردن مطلب، ان را به صفحه اصلی 100 درجه هدایت کننند و درنتیجه بازدید کنندگان بیشتری را به مطلب شما هدایت کنند.

یکی از دغدغه های بلاگران داشتن مخاطب وسیع است و می دانید که راههای مختلفی برای رسیدن به وبلاگ شما وجود دارد:

1) موتورهای جستجو

2) لینک شدن از طرف بلاگران دیگر

3) فیدخوان ها

4) شبکه های اجتماعی

 برای استفاده از ادامه مطلبه به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://help.mihanblog.com/post/7

 پخش موسيقي در بلاگفا:

برای بخش اگر فایل موسیقی مورد نظر شما در اینترنت و در وب سایت خاصی است کار شما ساده است و تنها کافیست آدرس اینترنتی فایل فوق را در کدهای زیر قرار دهید اما در غیر اینصورت بایستی فایل موسیقی خود را در وب قرار دهید که برای اینکار میتوانید از سایتهایی که فضای مجانی در اختیار شما قرار میدهند (مانند پرشین گیگ یا googlepages.com ) استفاده کنید.

 برای استفاده از ادامه این مطلب به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://www.blogfa.com/Help/Show.aspx?id=music

  

پخش موسيقي در ميهن بلاگ:

  برای استفاده از ادامه این مطلب به آدرس زیر مراجعه نمایید:

http://help.mihanblog.com/post/6

كپي برداري از متن هاي قفل شده در وبلاگ ها:

خيلي راحت روي صفحه مورد نظر رفته  در قسمت بالا سمت چپ صفحه ، وارد منوي File شده از طريق زيرمنوي زير ، متن مورد نظر را ويرايش كنيد.(Office 2003)

            

 Edit with Microsoft Office Word

 معرفی سایت و وبلاگ در ۱۵۰ موتور جستجو

search engine optimization  company    شرکت بهینه سازی موتور های جستجو

http://www.searchengineoptimizationcompany.ca/tools/search-engine-submitter

0

 

دوست من خدا

یک شنبه 14 دی 1393  7:40 PM
تشکرات از این پست
tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها