کیک شکلاتی با عصاره نعناع
دوشنبه 8 دی 1393 7:21 AM
امروز نوع دیگری از کیک شکلاتی را آموزش میدیم که با بقیه کیک های شکلاتی بسیار متفاوت است اکنون این رسپی را یاد بگیرید و تفاوت آن را مشاهده کنید
مواد لازم:
طرز تهیه:
-فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت(۱۶۵ سانتی گراد) گرم کنین.
-کره رو در یه ماهیتابه کوچیک روی حرارت ملایم ذوب کنین.
-شکر و پودر کاکائو رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کرده و در کره ذوب شده هم بزنین، تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست بشه.
-وانیل، نمک و یک تخم مرغ رو باهم ترکیب کرده و با تخم مرغ دوم خوب مخلوط کنین.
-آرد رو به این مخلوط اضافه کرده و بعد داخل یه ظرف پخت مخصوص فر مربعی شکل با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی متری بریزین.
-داخل فر بذارین و ۳۵ دقیقه زمان بدین.
-بعد از این زمان، از فر بیرون آورده و بذارین داخل همون ظرف برای ۱۰ دقیقه سرد بشه و بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنین.
-پودر شکر، شیر و عصاره نعناع رو در یه ظرف با هم مخلوط کنین تا زمانی که صاف بشن.
-حالا اون رو روی کیک های شکلاتی بریزین. خوب و به طور برابر پخشش کنین و بذارین برای ۳۰ دقیقه بمونه.
-به ۱۶ تکه کیک برش بدین.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست