پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
سه شنبه 16 دی 1393 6:29 PM
سلام خدمت راسخونی های همیشه همراه
در حال حاضر اگه بخوام یکی از این خاطرات را براتون بگم، از اولین دیدارم با مدیر و دوست خوبمان جناب doctor114 باید بگم:
خلاصه، رفتیم و بعد از 30 دقیقه ای بحث و گفتگو، نتیجه آن جلسه و مواجه حضوری ما این شد که ضمن رفع مشکل مورد بحث، جناب دکتر و بنده، الان دو دوست صمیمی هستیم و از اون زمان پی بردم، همواره فضای مجازی که تعامل رو در رو و چهره به چهره بر آن حاکم نیست، می تواند بسیاری از حرف های ساده که در تعاملات روزمره با دوستان داریم و هرگز از آنها ناراحت نمی شویم را به برداشت های نادرست و خدای ناکرده کدورت بکشاند، بر این اساس سعی کرده ام، همیشه تند ترین و صریح ترین انتقادات را با سعه صدر و حوصله پاسخگو باشم.
اگه وقت شد، خاطرات دیگه هم براتون می گم.
سلام و ممنون از شما که خاطره نوشتید.
اسم آقای doctor114 اومد، گفتم یه احوالی ازشون بپرسم. خبری ازشون نیست
آقای doctor114 بی نهایت به قانون تالار ورزش اهمیت می دادند. خیلی هم سخت گیر بودند. یادمه اولین پست هام در تالار ورزش با اخطار از جانب ایشون مواجه شد.
طبق معمول هر دعوایی در انجمن حق با من بود.
البته یکی از ایرادات ایشون به من این بود که من چرا سلام نکردم. در حالی که سلام من در نقل قول پست خودشون قرار گرفته بود. (اوایل ناشی بودم) و ایشون سلام من رو ندیده بودند. من هم گفتم سلام و عرض ادب، تکیه کلام آقای نجاران بوده که من از ایشون یاد گرفتم و معمولا پست هام رو با این عبارت شروع می کنم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش