0

خاطرات خوش راسخونی

meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
سه شنبه 16 دی 1393  12:46 AM

سلام،

یادمه تازگی ها با سایت راسخون آشنا شده بودم و بعد از چند هفته فهمیدم که ای داد! این سایت سیستم وبلاگدهی هم داره. بعدش سریع دست به کار شدم برای ساخت یک وبلاگ یادمه داشتم فکر میکردم که اسمش رو چی بذارم که دیدم تلویزیون داره برنامه " شب مهتاب " رو نشون میده منم تصمیم گرفتم بذرم وبلاگ مهتاب.

اوایل از تم های راسخون استفاده میکردم اما دیدم تکراری شده و جذابیت خاصی ندارن اکثرا گفتم میرم یکی رو دانلود میکنم از جای دیگه و میذارمش. اصلا به فکرم نرسید که کدهای قالبش فرق داره. بعدش از آقای سجادی پرسیدم چیکار کنم که کدها بخونه توی وبلاگم ، ایشون گفتند که باید ترجمه کنی و یه آدرس لینکی هم دادن بابت آموزش تبدیل قالب ها .

منم که خوب یاد نداشتم شروع کردم به حذف و اضافه کردن کدها تا بالاخره یه چیزایی دستم اومد بالاخره یاد گرفتم. نتیجه‌ی این کار شد 46 قالب وبلاگ مخصوص راسخون که در وبلاگ پوسته منتشر کردم و تقریبا 50 قالب دیگه که به صورت مستقیم برای مسئول محترم وبلاگدهی راسخون ارسال کردم و یه سری کارهای دیگه که توی همین مدت ترجمه یاد گرفتم.

کلا دوران خوبی بود. یادش بخیر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها