0

خاطرات خوش راسخونی

mansfa
mansfa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1216

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
یک شنبه 14 دی 1393  3:16 PM

با سلام

با تشکر از طرح خوبتون.

من تو این مدت فکر میکردم که چه خاطره ای بگم. راستش این قدر راسخون خوبه که با آن انس گرفتیم و تا یک روز بهش سر نزنیم کلافه میشیم.

اما خاطره: چند سال پیش تازه از ثبت نامم در راسخون می گذشت. اون موقع ها هنوز با راسخون دوست نشده بودم و به دلیل مشغله درسی خیلی بهش سر نمی زدم. با غیر از نام کاربریم یعنی با نام اصلیم در مسابقات عکس موبایل شرکت کردم و در بخش دانشجویی اش عکس هایم را فرستادم. به دلیل سرگرم بودن به درس و دانشگاه اصلا یادم رفته بود که سراغی از نتایجش بگیرم. باور میکنید تقریبا یک سال بعد از اون مسابقه به طور ناگهانی نتایج را در سایت دیدم و متوجه شدم که من در آن بخش، برنده یک کیف راسخون شدم. نمی دونستم کی نتایج اعلام شده و آیا زمان دریافت جوایز تمام شده یا نه ولی شانسم را امتحان کردم و به بخش مسابقات ایمیل زدم و موضوع را درمیان گذاشتم. جواب ایمیلم اومد که چون خیلی وقته از اون موقع میگذره نمیشه جایزه را بفرستیم. البته تقصیر خودمم بود که به سایت سر نمی زدم. شاید بگم به اون صورت با سایت و انجمن آشنا نشده بودم. ولی خب برایم درس عبرت شد تا وقتی در مسابقه ای شرکت میکنم حتما زود به زود از نتیجه اش با خبر شوم.

تا حالا هم دربسیاری از مسابقات شرکت کردم و حتی جایزه هم دریافت نمودم. و باید بگم شرکت در مسابقات راسخون و برنده شدنم از بهترین خاطراتی است که از این سایت دارم.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 f3080h517 sayyed13737373 shayesteh2000 borkhar moradi92 amirali123 ali_kamali khodaeem1 tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها