0

خاطرات خوش راسخونی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
یک شنبه 14 دی 1393  9:01 AM

نقل قول ali_kamali

با سلام 

حدود یک سال ونیم پیش یک کاربر که سه تا پست بیشتر ارسال نکرده بود و دو یا سه روز  عضو راسخون شده بود . کاربر طلایی شده بود . 

من که خوب نفهمیدم چجوری این اتفاق افتاده . اما اینم هم خاطره بود 

پرسیدم گفتن مقاله فرستاده . تعجب کردم

یک کاربر هم عضویتش مرداد ماه سال 92 بود اما در تیر ماه سال 92 صندلی داغ حضور داشت . ا ینم خاطره مشکوک

من جواب اینا رو میدونم. البته با اجازه!

اینکه پستی ارسل نکنی و برنزی بشی که تعجب نداره، خیلی از دوستان هستند در جاهایی غیر از انجمن فعالیت دارند و امیتاز جمع می کنند. مثلا در بخش های مختلف مثل اخبار، مقالات، فروشگاه و غیره نظر میدهند و برای هر نظر مثل پست های انجمن 5 امتیاز دریافت می کنند، یا اینکه فقط در مسابقات شرکت می کنند و اگر در مسابقه ای برنده بشن امتیازشون زیاد میشه.

الان هم برای وبلاگ نویسان به ازای هر پستی که در وبلاگ ارسال می کنند امتیاز منظور میشه. فکر می کنم 5 امتیاز(شاید هم 6) یعنی امکان داره وبلاگ نویسان راسخونی که در انجمن هم پست نمی گذارند لان کاربر طلایی شده باشند بدون گذاشتن یک پست!

ولی یه مورد رو من یادمه کاربری دو سه روز از فعالیتش نگذشته بود کاربر طلایی شد! این هم مربوط بود به زمانی که رای دادن به محتوای سایت امتیاز داشت. یعنی شما یک خبر، مقاله و یا هر بخش دیگری رو باز می کردین و بهش رای می دادین یک امتیاز به شما اضافه میشد. این کاربر در همون یکی دو روز  به بیش از 10000 مطلب رای داده بود و کاربر طلایی شده بود.  از اون موقع امتیاز رای دهی به محتوا برداشته شد.

**

در مورد کاربر بعدی، یک کاربر بود که نام کاربری که برای بار اول نوشته بود از لحاظ املایی اشکال داشت، بعد از اینکه روی صندلی داغ نشست نام کاربری خودش رو عوض کرد و البته املای صحیحش رو به عنوان نام کاربری جدید انتخاب کرد. البته همه اینها با هماهنگی روابط عمومی صورت گرفت، فعالیتش رو مجدد آغاز کرد و البته صندلی داغش رو ببینید متوجه میشین.  با نام کاربری قبلی هم دیگه فعالیتی نمی کنند. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
ali_kamali borkhar shayesteh2000 moradi92 nezarat_ravabet khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 hossein201273 amirali123 f3080h517
دسترسی سریع به انجمن ها