0

خاطرات خوش راسخونی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
شنبه 13 دی 1393  9:24 AM

سلام.

یادمه یه هفته رفتم مسافرت و به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم و این همزمان شد با ایجاد امکان جدید راسخون . امکانی که با زدن هر پاسخ به پستی پیامی در صندوق پیام برامون فرستاده میشد (البته هنوز هم این امکان هست) 

وقتی از مسافرت برگشتم نزدیک به 700 پیام برام اومده بود. (بیشترش بخاطر تاپیک اتاق چت و البته چند تاپیک ویژه دیگه در همون ایام بود)

چون هنوز گزینه پاک کردن همه قرار داده نشده بود و من هم میخواستم بدونم تو این یک هفته ای که نبودم کسی از دوستانم پیام داده یا نه، مجبور شدم همه پیامهای مربوط به پاسخ به تاپیک رو یکی یکی پاک کنم ، crying تا به پیام دوستانم دسترسی داشته باشم.

خلاصه دو سه روزی درگیر بودم و بالاخره همه پیام های اضافی رو پاک کردم، سه چهار تا پیام هم از دوستانم بود که خوندمشون و البته در این مدت پیگیری هم می کردم که چاره ای در این رابطه اندیشیده بشه، بعد راسخون گزینه مسدود کردن رو ایجاد کرد و من از این امکان استفاده کردم.

بعد هم گزینه پاک کردن همه صندوق پیام رو ایجاد کردند. این هم در نوع خودش خاطره ای داشت:

روز اولی که این گزینه ایجاد شد خواستم ده پانزده پیام اول که در صفحه اول پیامهام بود رو پاک کنم، فکر کردم این گزینه هم منظور منو میفهمه و فقط همون صفحه رو پاک می کنه. angry گزینه رو که زدم، چشمتون روز بد نبینه! صندوق پیامم خالی خالی خالی شد! 

چقدر حرص خوردم اون روز! تازه ساکت نموندم و رفتم اعتراض کردم ولی هنوز در دست بررسیه و قراره ان شاءالله به زودی امکان پاک کردن صفحه به صفحه پیام ها هم ایجاد بشه! 

دیگه از اون به بعد دست به صندوق پیام نمیزنم و هیچ گزینه ای رو امتحان نمی کنم.  (منتظرم گزینه پاک کردن صفحه به صفحه و یا پاک کردن موارد انتخاب شده به این صندوق اضافه بشه) 

یادش بخیر. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh borkhar amirali123 shayesteh2000 ali_kamali f3080h517 sayyed13737373 moradi92 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها