0

خاطرات خوش راسخونی

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایـــزه)
پنج شنبه 11 دی 1393  12:11 PM

خاطره چهارم

قسمت دوم از خاطره سوم ....

آره دوستان اينطوري شد كه من با حاج آقا آشتي كردم .....خخخخ نه حاج آقا با من آشتي كردند .... اين درسته ... اما آشتي چه عرض كنم ملتفت كه هستين ... آقا من ميومدم پيام ميدام حاج آقا ( كاملا اتفاقي و غير عمد ها ) ( البته بعدا فهميدم ) جواب من رو نميداند يعني مثلا ميومدند سلام و احوال پرسي ....بعد غيب ميشدند ... آره ...من هم كه محبوب و شكستني....نه منظورم حساسه تا اينجا كه خاطره خوبه هست  ..... چند بار اين اتفاق باز تأكيد ميكنم ( غير عمدي ) جواب من  رو نميدادند كاربران ديگه هم شايد اينطوري بود ولي چون من همنشين خوبي هستم واسه همه ...خخ شيطان هم بدون اجازه اومده بود پيش من ديگه من خيلي ناراحت شدم ( بعد از مثلا 3 روز )  ...... حتي  كاربر فكر كنم خانم برخوار بود پيام شخصي دادند كه مگه حاج آقا آشتي نكردند و ....... هيچي ديگه منم يه پيام شخصي دادم و......ديگه .......

كاري كه نبايد شد ( خاطره بعد به خاطر سوءتفاهم ) .......... ديگه جون امير علي واقعي ميگم رفتم كه برنگردم به راسخون ديگه اون حد ناراحت بودم و حتي بعضي از دوستان هم متوجه بودند كه آخه چرا حاج آقا جواب نميدن و..... فكر كنم (99 ) درصد به ايشون هم دوستان پيام داده بودند كه من ناراحت شدم و...... دوستان خسته كه نشدين ميخوان يه جك بگم بخنديد ...خخخخ نه اينجا جاش نيست بعدا ميگم ....خخخخخ

من هم ديگه رفتم ... اون روز هم آسمون هم به خاطر ناراحت بودن امير علي داشت به شدت گريه ميكرد ..... هيچي ديگه رفتم خونه و بعد از يه 1.5 ساعت به گوشيم نگاه كردم ديدم چند بار از طرف راسخون با من تماس گرفتند و چون تو ويبره بود من نفهميده بودم پيام هم داده بودند كه امير علي گوشي رو بردار ديگه من هم با ماشين ميرفتم بيرون تو خيابون بودم و دوباره زنگ زده شد و حاج آقا ( چاكريم )  با هم صحبت كرديم و .... ايشون گفتند كه نه بابا به خاطر مشغله اين طوري شده و عمدي نبوده و ....... ناراحت نباشيد و با هم صحبت كرديم و همه چيز به خير و نيكي تموم شد ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

تشکرات از این پست
salma57 nezarat_ravabet nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 moradi92 tachberdee khodaeem1 yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها