0

خاطرات خوش راسخونی

alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه)
پنج شنبه 11 دی 1393  8:57 AM

سلام به همگی.

یادمه 26 شهریور 91 عضو شدم. در همون اوایل فعالیتمو شروع کردم. بعد آخر ماه دیدم کاربر فعال شدم. بعدش دیگه فعالیتمو شروع کردم. اردیبهشت 92 که اتاق چت راه افتاد، فکر کنم اولین نفری که اون تاپیکو دید من بودم ولی گذاشتم یکی تشکر بزنه و بعد من تشکر بزنم. خودمم نمی دونم چرا؟

شبانه روز تو راسخون بودم. از تخت خواب گرفته تا صبح که منتظر دوستم بودم که با هم بریم مدرسه. توی مدرسه هم من مسئول کامپیوتر کلاس شده بودم و از زنگای تفریح از اینترنت استفاده می کردم و میومدم راسخون. یادش به خیر بچه ها دیگه منو با اسم راسخون می شناختن. وقتی می خواستم احوال پرسی کنن به جای این که بگن فنودی چه طوره می گفتن راسخون چه طوره؟؟؟

توی اتاق چت هم به اسم مستعار فندق شناخته شده بودم که 10 دقیقه بعد از خداحافظی هاش دوباره میومد اتاق.

تیر 92 به عنوان مدیر تالار پاتوق راسخونی ها انتخاب شدم. روزی که آقای نجاران زنگ زدن خیلی خوش حال بودم. آقای نجاران سؤالی پرسیدن که من در جوابشون شش بار گفتم بله. آقای نجاران خندشون گرفته بود که چرا این طوری جواب دادم!!!

در مدتی که مدیر تالار پاتوق بودم؛ یه روز آقا سیّد که خیلی بهشون ارادت داریم اومدن توی طرح صندلی داغ پست گذاشته بودن ولی تعداد سؤالاتشون بیشتر از حدّ مجاز بود. منم پستشونو حذف کردم ولی قبل از حذف سؤالاتشونو کپی کرده بودم. بعد بهشون پیام دادم که پستشون به علت مغایرت با قوانین طرح حذف شده است. بعدش ایشون پیام دادن: آقای فنودی شما تمامی زحمات منو از بین بردید و ... . منم بعدش تمامی سؤالاتشونو بهشون دوباره دادم تا دوباره بذارن. ایشون هم خوش حال شدند.

خاطرات خوش راسخونی زیاده. یکی دیگش اینه که بهترین دوستان مجازی من در راسخون هستن.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 alirezaHmzezadh khodaeem1 shayesteh2000 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373 moradi92 tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها