0

خاطرات خوش راسخونی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی
سه شنبه 9 دی 1393  11:59 AM

با سلام خدمت همه

یادمه یه همچین پستی رو اقای طاهرزاده تو گفتگوی ازاد زده بودن و اونجا پست گذاشته بودیم ولی دیدم این پست بیشتر رونق گرفته منم اومدم

*بهترین خاطره ام برمیگرده به وبلاگ عاشق رضا.ساختن وبلاگ و هر روز مطلب گذاشتن تو وبلاگ و نظرات وبلاگ برام خاطره است که تا عمر دارم یادم نمیره

*پست عاشقان امام رضا بعد از وبلاگم قشنگ ترین خاطره من از راسخونه خیلی وقتا دلتنگیامو تو این پست زدم

*یادش بخیر قرعه کشی سالگرد راسخون و کودتای اجی ها و اون سونامی ارور سایت  و دور همی های شبهای ماه مبارک رمضان و ...

*اقای اشرفی درست گفتن معمولا نام کاربری منو دوستان با دو نفر از کاربران سایت که اقا هستن اشتباه میگیرن همین اواخر یکی بهم گفت اقای نظریان البته فکر کنم کسی متوجه نشد بعدش بنده خدا اومدن تو صندوق عذرخواهی کردن گفتم مشکلی نیست پیش میاد ولی عکس کاربری کاملا مشخصه که اقا نیستم جوابشون برام خیلی جالب بود که گفتن فکر کردم دوست دارین خانوم باشینخدا خیرشون بده به این استدلالشون کلی خندیدم

*اجی برخوار جالب بود برام اولین نفری هستین که بهم گفته که خودمو میگیرم تا حالا کسی بهم نگفته بود اگه بخواین بدونین چرا همچین بودم اینجا نمیتونم بگم بعدا براتون میفرستم تو صندوق پیام ولی جالبه منم اوایل فکر میکردم شما اقا هستینcheeky

*یادش به خیر چه روزا و شبای خوبی با اجی طهمورس و اجیای دیگه  داشتیم

*یادش بخیر قضیه ارسال پیامک رایگان که هنوزم کسی حرف از ارسال پیامک میزنه من یاد اقای کیانی میفتم و خندم میگیره کلی زحمت دادم بهشون سر اینکه نمیتونستم پیامک ارسال کنم اخرش فکر کنم بعد از نزدیک به دوماه متوجه شدن این ارسال نشدن سر این هست که مخاطبی که براش پیامک میزدم پیامک تبلیغاتیش رو بسته wink

*جالبه رو این قضیه همه نظر مشترک دارن و اونم روحانی بودن حاج اقا منتظمی هست.یه باری به خودشونم گفتم اوایل که با نام کاربری افتاب میومدن من همش میگفتم ایشون به چه لهجه ای صحبت میکنن که میگن من نه منم ادبیاتشون برام جالب بود بعدا متوجه شدیم ایشون کارمند سایت هستن ولی جالب تر اون موقعی بود که فهمیدم ایشون روحانی هستن البته من قبل از ایشونم یه روحانی خوش اخلاق دیده بودم ولی دیگه ایشون بیش از اندازه خوش اخلاق بودن،اینکه یه روحانی بیان تو اتاق چت و خیلی خودمونی با دوستان صحبت کنن برام جالب بود همین جا ازشون تشکر کنم که با این اخلاق و رفتار خوبشون باعث شدن که دید منفی(البته متاسفانه) خیلیا به روحانیون تغییر بکنه

*یادش بخیر درس شجاعتی که اقای کیانی و اقا سید  و یه بنده خدای دیگه بهم دادن

یه سری از خاطره ها تلخ بود و بعدا شیرین شد ولی یه سری شیرین بود و بعدا تلخ شد. یاد همگی بخیر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
amirhossein1392 borkhar salma57 tachberdee ali_kamali sayyed13737373 shayesteh2000 moradi92 farshon khodaeem1 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها