پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی
سه شنبه 9 دی 1393 11:06 AM
خب حالا که بحث حاج آقا شد من هم موضوع رو بگم
تقریبا چند ماه ، شاید هم زودتر از سالگرد راسخون، متوجه شدیم که مسئول نظارت سایت با نام کاربری غیر از نظارت سایت، در اتاق چت انجمن با اهالی اتاق چت همراه هستند.
ولی اینکه ایشون روحانی هستند رو شاید یک ماه قبل از سالگرد راسخون متوجه شدم.
خیلی خودمونی با دوستان برخورد می کردند و نمیشد تشخیص داد.
مثلا من گشت نامحسوس بودم اون زمان. وقتی شک کردم از آقای نجاران و از خود حاج آقا پرسیدم و تایید کردند.
ازشون خواستم که اجازه بدن معرفیشون کنم و بگم که روحانی هستند ولی ایشون قبول نکردند. حتی گفتم بعدا اهالی اتاق چت ناراحت می شن که چرا زودتر خودتون رو معرفی نکردین، ولی خب دیگه اصرار فایده نداشت. گاهی دلم میخواست وقتی حرفی در حضور ایشون زده میشه و گاهی نامناسب به نظر میرسه اخطار بدم ولی چون قول داده بودم چیزی نگفتم.
روزی که اسامی مسئولین همراه با عکس اونها ارسال شد دیگه خیالم راحت شد که بقیه هم از موضوع خبردار میشن.
یکی از خاطرات جالب این روزها که هنوز هم ادامه دار هست مربوط به طرح ارسال هدیه برای حاج آقاست. ایشون تازه تشریف بردن منزل نو. و به ما (هشت نفر از هشت استان) یک سال مهلت دادند تا براشون هدیه منزل نو بفرستیم. (البته اوایل آدرس نمیدادن، الان وکیل گرفتند و ستاد راه انداختند که هدایا رو براشون ارسال کنیم) تازه محصولات فروشگاه رو هم اکثرا خریدند و نمیشه از فروشگاه راسخون براشون هدیه خرید.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش