پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی
دوشنبه 8 دی 1393 2:41 PM
با سلام خدمت همه راسخونی های عزیز و خدمت مامور مخفی راسخون که اولین نفرین است که مطالب رو تائیید میکنه .
اما خاطره
من بصورت اتفاقی با راسخون آشنا شدم . و واسم جالب بود که وقتی پستی میزاشتم توی صفحه اول بصورت چرخشی، مطلبی که گذاشته بودم، دیده میشد. برای همین چند روز نگذشت بود که پنج تا عنوان کاربری واسه خودم درست کردم و حسابی فعالیت میکردم .غافل از اینکه یک روزی خواهد رسید که پسورد 4 تا از اونا رو فراموش خواهم کرد. الان نه یادمه که چه امیلی دادم و چه پسوردی. بعدا فهمیدم داشتن کاربری با نام های متعدد خیلی هم جالب نیست و کلی وقت ادم رو میگیره .
یک بار اسمم رو زدن واسه کارت هدیه 15 تومانی اینقدر ذوق کردم انگار برنده 1 میلیاردی شدم . تازه فهمیدم چرا عکس اونای که برنده قرعه کشی شدن دهانشون تا بناگوش بازه
و یکبار تو راسخون پست گذاشتم کلی به من اعتراض کردن ( بماند راجب چی بود ) اینم واسم جالب بود . سر همین ماجرا با یکی از کارکنان راسخون تلفنی حرف زدم خیلی لهجه داشت . اصفهانی غلیظ حرف میزد . اما چند وقت پیش با همین شخص تلفنی حرف زدم اصلا انگار ذاتا متولد اصفهان نیست . واسم جالب بود که از اون لهجه اصفهانی دیگه خبری نبود
موفق باشید آقای اشرفی
لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬
غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.