0

مبحث هشتادم طرح صالحین: "حماسه 9 دی و ماندگاری آن در تاریخ"

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث هشتادم طرح صالحین: "حماسه 9 دی و ماندگاری آن در تاریخ"
سه شنبه 9 دی 1393  4:59 PM

نقل قول ria1365
نقل قول taha25

نقل قول shirdel2

نقل قول nargesza

سلام

من از سیاست چیزی سردر نمیارم, برای همین دربارش هم بحث نمی کنم و نظر نمی دم. اگه چیزی تو اینترنت یا جای دیگه پیدا کردم میزارم.

سلام دوست گرامی

بحث در باره این موضوع (حماسه 9 دی ) دقیقا عبادی است و سیاسی نیست ، چون دفاع از ولایت فقیه و رهبری یکی از پیام های این حماسه بود، و دفاع از دین و ولایت وظیفه همه ماست.

در تکمیل گفته کاربر محترم

سیاست ما عین دیانت ماست

دشمن از دیانت آمیخته سیاست ما می ترسد و هدف از بحث متعدد مذاکره در قالبهای مختلف تغییر دید مردم به دینداری بدون توجه به سیاست است

حماسه 9 دی ثابت کرد که مردم در عین دینداری در بازیهای سیاسی باطل بازیگر نشده و با بصیرت به مشعل راه خود توجه دارند

سلام

منم با نظر شما دوستان موافقم ولی هرکس یه عقیده ای داره و ما طبق نص صریح قران حق دخالت در احوال شخصیه کسی رو نداریم حالا از نظر ایشون:  عقیدشون اینه که  این موضوع در کنار سایر ابعادش از نظر سیاسی هم میتونه قابل بحث باشه

بالاخره اگر این تضاد آرا نباشه پیشرفت حاصل نمیشه و هدف هم از این مباحث اینه که هرکس بتونه نظر خودش رو در چارچوب قوانین سایت ارائه

سلام دوستان گرامی

بسیار از لطف شما عزیزان سپاسگزارم. خدا نکند که ما در احوال کسی تجسس یا دخالت کنیم.ایشان شهامت این را داشتند که حرف دلشان را بزنند ما هم بعنوان دوست نظرمان را گفتیم. البته پند و اندرز در درجه اول   برای خودمان و بعدا برای دیگران لازم است.

موفق و سلامت باشید.

تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 ria1365 taha25
دسترسی سریع به انجمن ها