0

مبحث هفتاد و نهم طرح صالحین: «رحلت پیامبر اسلام(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)»

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:مبحث هفتاد و نهم طرح صالحین: «رحلت پیامبر اسلام(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)»
یک شنبه 30 آذر 1393  1:24 PM

4، نظر شیعه درباره شهادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه واله) چیست؟  همه علمای بزرگ شیعه بر این باورند که پیامبر اکرم  ب(صلی الله علیه واله)  سبب سم به شهادت رسیده اند.هرچندبعضی از ایشان به خاطررعایت  تقیه به این مطلب تصریح نکرده اند ولی هیچ یک از ایشان مطلبی را که  دال بر این باشد که رسول خدا (صلی الله علیه واله)با فوت طبیعی از دنیا رفته اند  را نقل نکرده اند. شیخ مفید رحمه الله می گوید: «ایشان در 28 صفر سال دهم هجری در سن 63 سالگی در مدینه منوّره مسموم به شهادت رسید.»  المقنعه، شیخ مفید، ص 456تهذیب الاحکام، شیخ طوسی، ج 6، ص 1 و مرحوم مجلسی رحمه الله می نویسد: شهادت پیامبر(صلی الله علیه واله)   در سال یازدهم هجری بوده است. بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 22، ص 514 علامه حلی رحمه الله نیز شهادت پیامبر را با سمّ تایید می کند. منتهی المطلب، علامه حلی، ج 2، ص 887. مرحوم محمد علی اردبیلی رحمه الله نیز می گوید: پیامبر(صلی الله علیه واله)   در مدینه با سمّ به شهادت رسید. جامع الروات، محمدعلی اردبیلی، ج 2 ص 463 قاتل یا قاتلان پیامبر(صلی الله علیه واله) جه کسانی بودند؟ طبق نظرصحیح عایشه وحفصه به تحریک ابوبکروعمر"پیامبر (صلی الله علیه واله)  را مسموم کرده اند.، علی بن ابراهیم قمی در سبب نزول آیات اول  سوره تحریم چنین روایت می کند:  «سبب نزول این سوره این بود که رسول خدا (صلی الله علیه واله) در خانه  (اتاق) بعضی از زنانشان بودند و ماریه قبطیه همراه پیامبر (صلی الله علیه واله)  بود و به ایشان خدمت می کرد. روزی که پیامبر در خانه حفصه بودند،  حفصه برای حاجتی بیرون رفت. پس رسول خدا (صلی الله علیه واله)ماریه  را در آغوش گرفتند. پس حفصه از این جریان با خبر شد و غضب کرد.  خدمت رسول خدا(صلی الله علیه واله)  آمد و گفت: ای رسول خدا! در روزی  که نوبت من است و در خانه من و بر روی بستر من! پس پیامبر از  اوشرم کردوفرمود:دست نگهدار(و برای اینکه اوراراضی کندفرمود:)  ماریه را بر خود حرام کردم و بعد از این هرگز با او همبستر نخواهم شد  و من رازی را برای تو فاش میکنم که اگر آن را به کسی بگویی لعنت  خدا و همه ملائکه و همه مردم بر تو باد. حفصه گفت: قبول میکنم.  آن راز چیست؟حضرت فرمود:همانابعدازمن ابوبکر خلافت را به دست  می گیرد و بعد از او پدر توست. حفصه پرسید: چه کسی این را  به تو خبر داده است؟ فرمود: خداوند دانا و خبیر به من خبر داده  است. پس حفصه در همان روز این خبر را به عایشه داد و عایشه  هماین خبررا به ابوبکر داد. و ابوبکرنزدعمر آمد و به او گفت: عایشه  از قول حفصه خبری به من داده که اطمینان به قول او ندارم! پس تو  از حفصه سؤال کن. عمرنزدحفصه آمدوبه او گفت: این چیست که  عایشه از قول تو نقل می کند؟ حفصه منکر شد و گفت: من چیزی  به عایشه نگفتم! عمر به او گفت: اگر این خبر صحیح است، به ما  بگو تا آن را جلو بیندازیم! حفصه گفت: بله، رسول خدا(صلی الله علیه واله)   چنین فرمود.  پس چهار نفری جمع شدند که رسول خدا (صلی الله علیه واله) را مسموم کنند. پس جبرئیل همراه این سوره بر پیامبر(صلی الله علیه واله) فرود آمد. گفت:  ﴿وَأَظهَرهُ اللهُ عَلَیهِ﴾ خدا برای پیامبر(صلی الله علیه واله)  آشکار کرد که حفصه  سرّ را برای دیگران فاش کرده و آنان اهتمام به قتل پیامبر کردند.  ﴿عَرَّفَ بَعضَهُ﴾ یعنی:  پیامبر(صلی الله علیه واله)  بعضی از آن چه را که خداوند به او خبر داده بود  را بهحفصه گفت و فرمود: چرا آن چه را به تو گفته بودم به دیگران خبر دادی؟  ﴿وَ أعرَضَ عَن بَعضٍ﴾ یعنی: پیامبر(صلی الله علیه واله) به او خبر نداد که می داند  آنان اهتمام به کشتن ایشان کرده اند.» تفسیر قمی، علی بن ابراهیم، ج 2 ص 376؛ و از او بحارالانوار مجلسی، ج 22، ص 239. بررسی آیات و روایات و تاریخ ما را به این نتیجه می رساند که  نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه واله) به  فوت طبیعی از دنیا نرفته اند بلکه به وسیله سمّ به شهادت رسیده  و قاتلان ایشان ابوبکر و عمر و دخترانشان، عایشه و حفصه بوده اند.  و کسانی که اندک تأملی در سیره و تاریخ این منافقین کرده باشند،  میدانندکه ترورپیامبر (صلی الله علیه واله) توسط آنان امر دور از ذهنی نیست و  آنان قبل و بعد از آن هم برای به دست آوردن حکومت به جنایات بزرگی  دست زده اند، هم چون: ترور پیامبر در بازگشت از تبوک توسط ابوبکر  و عمر و عثمان وطلحه و ...،غصب خلافت امیرمؤمنان علی (علیه السلام)،   آتش زدن بیت نبوّت، به شهادت رساندن حضرت محسن و حضرت  زهرا(سلام الله علیها)، غصب فدک، جنگ جمل، تیر باران کردن بدن  مبارک امام حسن مجتبی (علیه السلام) و هزاران جنایت دیگر، که  در این مختصر نمی گنجد. {الا لعنة الله علی القوم الظالمین وسیعلم الذین ظلموا ای منقلب  ینقلبون والعاقبة للمتقین}

**بسم الله القاصم الجبارین**

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 zahra7720
دسترسی سریع به انجمن ها