0

مشاوره خرید گوشی و تبلت

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به: مشاوره برای خرید گوشی و تبلت
پنج شنبه 4 دی 1393  2:45 AM

سلام. از مرداد سال جاری تاکنون گوشی هواوی G525 دارم. دو-سه روز پیش، به دلیل یه سری ایراداتِ پیش پا افتاده(برحسب سلیقه) خواستم گوشیمو عوض کنم. در حدّ 300-400 هزار تومن بیشتر هم نمیخواستم باشه.(به نظرم ارزش نداره برای گوشی زیاد خرج کنی!!!cheeky) پس از بررسی و مشورت رسیدم به سامسونگ Galaxy Star 2 plus. ظاهرش شیک بود، روشنایی صفحش هم عالی بود(در این مورد خیلی بهتر از هواوی G525 بود)، کیبوردش هم همونطور که میخواستم بودcheeky. گرفتمش آمدم خونه. البته هنوز گوشی هواوی قبلیمو نداده بودم. امّا چشمتون روز بد نبینه!!! بعد از اینکه سیم کارتا رو درآوردم و کاراش رو انجام دادم و هواوی رو ریسِت کردم و سامسونگ رو راه انداختم، یکی از دوستام تماس گرفت. جواب دادم و در همین لخظه به اوج فاجعهcrying پی بردم. صدای مکالمه بسیار مزخزف بود.broken heart اصلاً من نمیفهمیدم که بنده خدا چی میگفت. اینکه از این. موقعی که خواستم قطع کنم به یه نکته دیگه پی بردم. اونم اینکه گوشیهایی مثل سونی یا هواوی حتی همون مدل پاییناش وقتی که گوشی رو از جلوی گوشِت برمیداری، صفحه نمایشی که در حین مکالمه خاموش شده، روشن میشه و میتونی تماسِت رو قطع کنی، اما این سامسونگه اینجوری نبود. باید یه ساعت صبر میکردی و دکمه بغل رو میزدی تا صفحش بیاد. اشکم درآمد.crying همون لحظه به عزّت و شرافت هواویِ خودم، پی بردمcheeky. تصمیم گرفتم سامسونگ رو پس بدم که شبِش هم پس دادم و دوباره هواوی رو راه انداختمcheeky.(همین فرآیند عزل و نصب چه وقتی از من گرفتangry). 

البته قیمت سامسونگ، 320 هزار تومن و کمتر از هواوی بود و چون هواوی رو میخواستم رد کنم باهاش سر به سر میشد(هواوی رو توی همین مرداد 425 هزار تومن گرفته بودم).

نتیجه اخلاقی که از این ماجرا میشه گرفت:cheeky

1- به بد نَنال که بدتر گیرِت میاد!!!

2- هواوی با قیمتای مناسب و تقریباً کمش، از لحاظ زیبایی، امکانات و ... از گوشیهای دیگه مثل سامسونگ که از لحاظ قیمت یکسانن، خیلی خیلی بهتره. اینو به وضوح دیدم. سامسونگ زیر 700-900 هزار تومن فایده نداره. و إلّا مفت نمی ارزه!

3- حتماً توی خرید گوشی آشنا داشته باشیم و تنها نریم گوشی بخریم. اگر طرف آشنا نبود و اون سامسونگ رو از من پس نمیگرفتن که دیگه یه پول الکی و بیخود رفته بود توی پاچَم!!!!cheeky

4- هیچ گوشی ای بدون عیب و ایراد نیس. حتی همون سونی زد!!!

5- بین گوشیها فقط هواوی برای رنج قیمتی که گفتم از همگی بهتره. بعدش سونی. البته صفحه نمایش سونی خیلی افتضاحه. بیرون که هستی، باید دنبال سایه بگردی.cheeky قبل از این هواوی، سونی Experia E داشتم، به معنای واقعی کلمهcheekyهیییییییچ ایرادی نداشت، به غیر از همین صفحه نمایش تاریکش!!!

آخ آخ خیلی طولانی شد...عذر میخوام.

یا حق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060 abas1387
دسترسی سریع به انجمن ها