پاسخ به: 7 مدل غذا با قارچ، از دلمه تا سوفله
چهارشنبه 19 آذر 1393 12:00 PM
شاتوبریان با قارچ
مواد لازم
• گوشت فیله ۸۰۰ گرم
• سس قارچ یک لیوان
• کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم
• نمک و فلفل به میزان لازم
• آرد ۳ قاشق
• شیر یک لیوان
طرز تهیه سس
* کره را با آرد تفت بدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه میکنیم. سپس خردل را افزوده، هم میزنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت دادهایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود میتوانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.
طرز تهیه
* گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشتکوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته و اگر فکر میکنید مغز گوشت خام است کمی به آن اضافه کنید در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیبزمینی سرخ شده تزئین کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.