0

نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام
سه شنبه 11 آذر 1393  12:06 PM

یه نکته رو هم بگم و دیگه سعی می کنم سکوت کنم.

همه وبلاگ نویسان واقعا زحمت کشیدند؛ وقت گذاشتند و واقعا وبلاگ های خوبی هم هستند. کسی منکر این موضوع نیست.

چیزی که در مسابقات صورت میگیره مقایسه هست؛ مقایسه کار شما با چند نفر دیگه.

همه کارها خوبند. شاید همه هم عالی باشند. کار وبلاگ نویس، تلاش برای ایجاد و بهتر شدن وبلاگ هست؛ همه تلاش خودشون رو می کنند. ولی یکی نتیجه کارش بهتر میشه؛ داوران فقط از روی یک مورد تصمیم نمی گیرند.

ممکنه وبلاگی مطالبش خوب و مفید هم باشه، ولی عواملی که داوران در نظر می گیرند متعدد هست. امتیازات هم بر اساس همه پارامترها تعیین میشه.

مثال میزنم!

مسابقه ای مثل مسابقه دو رو در نظر بگیرید. اگر همه شرکت کنندگان در محیطی مجزا از هم بدوند، شاید از عملکرد خودشون راضی باشند. شاید وقتی بفهمند جزء سه نفر اول نبودند تعجب کنند وحتی اعتراض هم داشته باشند.

ولی وقتی همین شرکت کنندگان در کنار بقیه با همون سابقه فعالیت بدوند(درست با همون تایم و همون مشخصات)، کمی و کاستی و عیب کارشون مشخص میشه. متوجه میشن کجا سرعتشون کم شده، کجا کم آوردند و چی شده که جزء برترین ها نبودند.

تلاش همه وبلاگ نویسان در ایام مسابقه بیشتر بوده.ولی باید متوجه این موضوع باشند که امکان داره فرد دیگری در وبلاگ دیگری بهتر از اونها کار کرده. و بهتر نتیجه گرفته

بحث هام طولانی شد و فکر کنم حوصله بقیه هم دیگه از دست حرفهای من سر رفت.

باز هم از همگی معذرت میخوام.

موفق و موید باشید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
amirali123 amin5530 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 narges9448
دسترسی سریع به انجمن ها